PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τρ. Αλεξιάδης: Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, δεν στάλθηκαν εισαγγελείς


Ούτε τη Δικαιοσύνη ούτε τον ΣΔΟΕ «στέλνει» η κυβέρνηση, υπογράμμισε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης αναφερόμενος στην έρευνα που έκαναν οι εισαγγελείς διαφθοράς στο γραφείο της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να ερευνήσουν στοιχεία για την εμπλοκή της διαφημιστικής της εταιρείας στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή είπε ότι οι εισαγγελείς διαφθοράς «στάλθηκαν» και αυτό αποτελεί «βαρύτατο πολιτικό ατόπημα».

«Είπατε οι εισαγγελείς “στάλθηκαν”. Αποφασίστε. Ή η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη ή θέλετε να την επαναφέρουμε σε λειτουργίες προηγούμενων ετών. Εμείς ούτε τις φορολογικές υπηρεσίες χρησιμοποιούμε για να τις στείλουμε σε ΜΜΕ που κάνουν κριτική στην κυβέρνηση, όπως έγινε επί των ημερών σας, ούτε έχουμε λογική να χρησιμοποιήσουμε τη δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς. Είναι βαρύτατο πολιτικό επιχείρημα αυτό που είπατε “στάλθηκαν”. Δηλαδή θεωρείτε ότι γίνονται εισαγγελικές έρευνες κατά παραγγελία αυτή την περίοδο; Πρέπει να πάρετε θέση», αντέδρασε ο Τρ. Αλεξιάδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment