PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου


Οι Δήμαρχοι Κωνσταντινούπολης και Περιστερίου θα έχουν εθιμοτυπική συνάντηση μιας και ο Ανδρέας Παχατουρίδης βρίσκεται στην Πόλη.

Η επίσκεψη του Δημάρχου που συνοδεύεται από τον Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Γρηγόριο και τα παιδιά του, Παναγιώτη, Αθηνά και Γιώργο γίνεται στα πλαίσια της διοργάνωσης εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια Δήμος Περιστερίου.

Με τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης ο Ανδρέας Παχατουρίδης θα συζητήσει για θέματα που άπτονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση των δύο χωρών ενισχύοντας τις σχέσεις.

Η πρόσκληση στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Περιστερίου συναντήθηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Περιστεριού κ. Γρηγόριου.

Είχαν θερμή συνομιλία για τα πεπραγμένα της πόλης και όσα προγραμματίζονατι στη νέα θητεία και προσκλήθηκε στους επετειακούς εορτασμούς για τα 90 χρόνια του Περιστερίου.

Μια πρόταση που ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αναμένεται να αποδέχθει και να ευλογήσει με την παρουσία του κατά την επίσκεψη του στο Περιστέρι αυτήν την άνοιξη!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Περιστέρι θα βρεθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος

Peristeri News

Αλλαγές στις αρμοδιότητες τριών Αντιδημάρχων στο Περιστέρι

Peristeri News

Θετικά σχόλια για την Μαρία Αεράκη από εκπρόσωπο των Κέντρων Φιλίας Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment