PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επαφή με τα ζητούμενα σας.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε την έναρξη της νέας εβδομάδας για μια ειλικρινή και εξομολογητική ενδοσκόπηση, πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στον εσωτερικό σας κόσμο, να βρείτε εκείνα τα σημεία απέναντι στα οποία είστε προκατειλημμένοι ή λειτουργείτε με μη αποδοτικές τακτικές. Αλλάξτε στρατηγικές και μεθόδους, για να απελευθερωθείτε από όσα νιώθετε άβολα ή ανασταλτικά. Αυτή η διεργασία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας και να αρχίσετε πλέον να χαλαρώνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με επαναστατική διάθεση μπαίνετε στη νέα εβδομάδα, τώρα πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας, για να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν. Αυτή η παύση και το θετικό πλανητικό σκηνικό, θα σας επιτρέψουν να λύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Έχετε τα φόντα να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, με όπλα τη διαύγεια και την ορθή σας κρίση. Θα ωφεληθείτε πολύ από αυτή τη διαδικασία, σημειώνοντας επιτυχίες στη συνέχεια της διαδρομής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα με το πλανητικό σκηνικό αίσιο απέναντί σας, να έχετε τα μάτια σας ανοικτά και τις κεραίες σας τεντωμένες, για να δράσετε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε θέσει, γι’ αυτό μην σας τρομάξει κανένα φαινομενικό εμπόδιο. Παράλληλα, αποφύγετε αχρείαστες διαφωνίες και προβλήματα.Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, δώστε του χρόνο να ξεκουραστεί και να ανακάμψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πλέον θα συνειδητοποιήσετε ότι η μειωμένη σας κρίση ευθύνεται για αρκετά από τα προβλήματα που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό. Διαφωνίες με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και αναποδιές στην καθημερινότητά σας, έχουν τεντώσει αρκετά τα νεύρα σας. Για να βρείτε ξανά την εστίασή σας, φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Πάρτε βαθιές ανάσες με την έναρξη της νέας εβδομάδας και προσπαθήστε να κάνετε μόνο θετικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Οι επικοινωνίες σας θα είναι κάπως νωχελικές στην αρχή αυτής της εβδομάδας, γι’ αυτό ελλοχεύει ο κίνδυνος να προκύψουν παρεξηγήσεις, διαφωνίες και προστριβές. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας, να κρατήσετε διακριτική στάση έναντι των εξελίξεων, να είστε σχεδόν αμέτοχοι αν χρειαστεί να παραστείτε σε συζητήσεις. Έτσι θα ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα εντάσεων, ενώ θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στους δικούς σας στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διέπεστε από αρνητική διάθεση προς όσους και όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας, γι’ αυτό βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο στην αρχή της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να πιστεύετε ότι όλα κυλούν χειρότερα απ’ όσο θα θέλατε. Η πεισματική σας επιμονή να αρνείστε κάθε βοήθεια από τους ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς, δεν σας βοηθά να βγείτε από αυτή την παγίδα. Αλλάξτε αμέσως την οπτική σας: Πρέπει να κάνετε ρεαλιστική προσπάθεια να βελτιώσετε τη στάση σας, μόνοι σας κάνετε τη ζωή σας δυσκολότερη.

ΖΥΓΟΣ

Κάπως περίπλοκο θα είναι το κλίμα στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, κάποια λάθη του παρελθόντος θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια, για να στοιχειώσουν οι συνέπειές τους. Δεν αποκλείεται να αφορούν υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς, είτε ανεκπλήρωτες επιθυμίες που ζητούν ικανοποίηση. Εσείς πρέπει να μείνετε αντικειμενικοί, προκειμένου να κρατήσετε απόσταση από όσα προκύπτουν γύρω σας. Η απομάκρυνση θα σας δώσει το περιθώριο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να επουλώσετε όλες τις παλιές πληγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι θετικές πλανητικές δονήσεις σας γεμίζουν αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, με την είσοδο της νέας εβδομάδας είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές που είναι απαραίτητες, για την πρόοδό σας και τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας. Η επιτυχία αδημονεί να σας συναντήσει, γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην καινούργια πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αίσθηση στασιμότητας που σας διέπει, θολώνει τη διαύγειά σας και κάνετε λάθη, τίποτα δεν θα αλλάξει από μόνο του, γι’ αυτό πρέπει να πάρετε ξανά τον έλεγχο της ζωής σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να πιέσετε τα όριά σας, όλα μπορούν να πάρουν πιο αίσια τροπή. Μην αφήσετε να σας καταβάλουν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές σας, κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τις πολλές υποχρεώσεις μέχρι να νιώσετε ότι πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αίσια πορεία έχουν πάρει οι περισσότεροι τομείς της ζωής σας, αυτό έχει τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να αναζωογονηθεί και να ανασυνταχθεί. Πλέον βλέπετε με θετική ματιά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας αλλά και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να προσεγγίσετε αποφασιστικά όλα όσα βάλετε στο μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με συναισθηματική φόρτιση και άγχος ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα, αυτή η διάθεση έχει αντίκτυπο στην κρίση σας, καθώς δεν βλέπετε τη ρεαλιστική έκταση των πραγμάτων και τα μεγεθύνετε στο μυαλό σας. Όταν μετατρέπετε κάθε κόκκο άμμου σε βουνό, πιέζεστε πέρα από τα όριά σας. Αν αφήσετε κάποια πράγματα να εξελιχθούν αυτόνομα, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές ρόδινες προοπτικές. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει λίγο και να ανακουφιστεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε βρει αίσιο ρυθμό και τη θετική πορεία για να φτάσετε στους στόχους σας, η επιτυχία γράφει το όνομά σας για την καινούργια εβδομάδα, αρκεί να ξεπεράσετε μια μικρή τάση σας για ανταγωνισμό. Να ξέρετε ότι κάποια άτομα που εκφράζουν διάθεση να σας στηρίξουν, ενδέχεται να θέλουν να σας σαμποτάρουν. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας, γιατί θα σας βγάλει εκτός πορείας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment