PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία


Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με τριάρα επί της Λαμίας, η οποία παρά την ήττα θα συμμετέχει στα playoffs.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε αρκετά καλά για τον Ατρόμητο που σκόραρε μόλις στο 2′ ένα ωραίο γκολ. Ο Καμαρά έδωσε ωραία στον Γιουμπιτάνα ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ και νίκησε τον Κοσέλεβ για το 1-0. Οι γηπεδούχοι που στα πρώτα λεπτά έκαναν ότι ήθελαν πίεσαν και για ένα δεύτερο γκολ αλλά τα σουτ των Αθανασίου και Γιουμπιτάνα έφυγαν εκτός εστίας ενώ στο 16′ ο Καμαρά έκανε το σουτ με τον Κοσέλεβ να μπλοκάρει σταθερά.

Η πρώτη καλή στιγμή της Λαμίας ήρθε στο 19′ με τον Τσιλούλη εκτός περιοχής να κάνει την ντρίμπλα, να μπαίνει στην περιοχή και να επιχειρεί το πλασέ το οποίο μπλόκαρε ο Τσιντώτας.

Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μαρτίνεθ άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Καρλίτος, έκανε την επίθεση, ο Κούντε του έκανε φάουλ και την ώρα που ο έμπειρος μέσος έπεφτε, κατάφερε να κάνει την πάσα προς τον Σλίβκα. Η άμυνα του Ατρόμητου και ο Τσιντώτας σταμάτησαν προς στιγμήν καθώς και οι ίδιοι περίμεναν το φάουλ. Εν τέλει ο διαιτητής έδωσε πλεονέκτημα με τον Σλίβκα να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να περνάει και τον Έλληνα γκολκίπερ και να σκοράρει σε κενή εστία.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν ξανά τα ηνία στο σκορ στο 34′. Σε σέντρα από τα δεξιά ο Βέργος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με τον Κοσέλεβ να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Μαρτίνεθ να γίνεται κάτοχος της μπάλας να κάνει το διαγώνιο σουτ και τον Τσιντώτα να απομακρύνει τη μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα ακυρωθέν γκολ για τη Λαμία. Ο Καρλίτος σε μια από τις τελευταίες του ενέργειες στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο 50′, έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα και στην επιστροφή ο Μαρτίνεθ την έστειλε στα δίχτυα. Ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ και το VAR είχε την ίδια άποψη με το γκολ να μην μετράει και το 1-1 να παραμένει.

Στο 58′ ο Ίλιτς προχώρησε σε διπλή αλλαγή με τους Ανγκιέλσκι και Κούεν να μπαίνουν στο παιχνίδι αντί των Βέργου και Αγκιμπού Καμαρά. Τρία λεπτά αργότερα ο πρώτος έκανε το 2-1 για τον Ατρόμητο όταν στο 61′ ο Βαλένσια έκανε το σουτ ο Κοσέλεβ απέκρουσε με τη μπάλα να καταλήγει στον έμπειρο φορ ο οποίος πλάσαρε εύστοχα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βαλένσια με κεφαλιά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον επόπτη να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ και το VAR να συμφωνεί με τη συγκεκριμένη απόφαση. Στο 69′ ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιουμπιτάνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά αυτό δεν τον επηρέασε.

Αυτό φάνηκε και στο 82′ όταν ο Ατρόμητος “κλείδωσε” τη νίκη με ένα τρίτο γκολ. Ο Κούεν έδωσε στον Ανγκιέλσκι που μπήκε από τα αριστερά, πέρασε και τον Κοσέλεβ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Λαμία πέτυχε ένα τρίτο γκολ, στο 88′ με τον Σλίβκα, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε μετά την παρέμβαση του VAR για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης πάνω στον Τζαβέλλα.

Κάπου εκεί το ματς είχε κριθεί με τον Ατρόμητο να παίρνει μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας και των επερχόμενων playout.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου (73′ Ντε Μποκ), Κεσριντά, Γκονθάλεθ, Κούντε (89′ Βρακάς), Καμαρά (58′ Κούεν), Γιουμπιτάνα, Βέργος (58′ Ανγκιέλσκι), Βαλένσια (90′ Έρλινγκμαρκ)

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεβ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντνεϊ, Νούνιες (65′ Στάνκο), Τζανδάρης (46′ Σαντάνα), Σλίβκα, Καρλίτος (65′ Μάλτσι), Μαρτίνεθ (77′ Τσόσιτς), Τσιλούλης (84′ Τσούκαλος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment