PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού


Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο Ιρακινός, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής μαχαίρωσε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μια 22χρονη κοπέλα στην οδό Ερμού.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπλου (μαχαίρι), ενώ ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό της Αστυνομίας για την επίθεση του Ιρακινού σε βάρος της νεαρής γυναίκας «ο κατηγορούμενος προσέγγισε την παθούσα ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ Νικολέτα του Κωνσταντίνου, γεν. το 2002, η οποία μετέβαινε σε παρακείμενο κατάστημα όπου εργάζεται, και με την χρήση μαχαιριού, που είχε στην κατοχή του, την μαχαίρωσε με ανθρωποκτόνο πρόθεση στα πλευρά και την ωμοπλάτη, για άγνωστο λόγο. Μετά το πέρας της ανωτέρω ενέργειας, ο κατηγορούμενος παρέμεινε επί της οδού Ερμού έως ότου προσήλθαν αστυνομικοί της Δ.Α.Α./Υ.Ε.Ε.Δ./Τ.Ε.Δ., οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, όπου συνελήφθη».

«Από την κατοχή του ανωτέρω κατηγορούμενου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν: α) ένα (1) μαχαίρι, συνολικού μήκους είκοσι τριών (23) εκατοστών και με μήκος λάμας δέκα τριών (13) εκατοστών, το οποίο φέρει ίχνη καστανέρυθρης ουσίας και β) μία (1) ζακέτα, μπλε χρώματος. Η παθούσα ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ Νικολέτα, με το πέρας της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της, αρχικά εισήλθε σε παρακείμενο κατάστημα με την επωνυμία «ΜΑΤΣΟΥΚΑ» επί της οδού Ερμού αριθ. 37 στην Αθήνα, όπου εντός του καταστήματος έπεσε επί του πατώματος και ξεκίνησε να αιμορραγεί. Στο σημείο, αρχικά, της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από περίοικους και υπαλλήλους του καταστήματος και εν συνεχεία, αστυνομικοί που προσήλθαν στο σημείο, περιέδεσαν τα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη και τα πλευρά της. Κατά την φροντίδα των τραυμάτων της, εντοπίστηκε τραύμα στην περιοχή του πνευμονοθώρακα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν με θωρακικές σφραγίδες, έως ότου να προσέλθει σταθμός του Ε.Κ.Α.Β. Κατόπιν, την μετέφεραν στο Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η παθούσα είναι διασωληνωμένη σε Μ.Ε.Θ. και δεν καθίσταται δυνατή η λήψη σχετικής ένορκης εξέτασης της ως μάρτυρας» συμπληρώνεται στο ενημερωτικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment