PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανάλαφρες και διασκεδαστικές στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε να κρύψετε ή να καμουφλάρετε λόγια ή καταστάσεις. Με αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα εναντιωθείτε σε καταπιεστικές καταστάσεις, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε στον εργασιακό σας χώρο. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, δεν θα αντέξετε τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες ή συνήθειες, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι σπασμωδική. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη σύνεση και την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε αισιόδοξα, στοχεύστε στην ισορροπία, αποφύγετε τις υπερβολές. Στις οικονομικές σας υποθέσεις θα καταφέρετε να κλείσετε δύσκολες υποθέσεις , θα υπάρξουν διακανονισμοί και συμφωνίες θετικής κατάληξης. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να κινηθείτε μεθοδικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με δυναμισμό και εσωτερική ορμή θα είστε εξοπολησιμενοι, αυτή τη φορά δε θα αναβάλετε αποφάσεις που θα είναι ουσιαστικές για το μέλλον σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Σε εφαρμογή θα βάλετε τις σκέψεις σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ψυχραιμία και μεθοδικότητα θα έχει ο χειρισμός σας. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Καινούργιο άνοιγμα συνεργασίας θα προκύψει, οι εξελίξεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να στοχεύσετε ακόμα πιο ψηλά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξυπνα και προνοητικά. Μια συνάντηση θα τακτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και συνεννόησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άμεσος και αποκαλυπτικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, δε θα θελήσετε να συγκαλύψετε ή να κουκουλώσετε καταστάσεις που σας δημιουργούν αρνητισμό ή δυσανασχέτηση. Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, σήμερα θα ακουστούν αλήθειες. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε. Η στάση σας θα είναι μεθοδικά επίμονη, ολοκληρώνετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις. Πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε δυναμικοί και άμεσοι, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε διεκδικήσεις χωρίς ανησυχίες και ανασφάλειες. Εσείς που αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, θα εμφανιστεί άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να δώσετε λύση στο πρόβλημα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα εκδηλωθείτε και θα εκφραστείτε με άνεση και αυθορμητισμό. Φεύγουν οι ανασταλτικοί προβληματισμοί, ευδιάθετη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας. Η θετική σας σκέψη θα καταφέρει να ανανεώσει τη διάθεση σας, στις συνομιλίες σας ειλικρίνεια και αμεσότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, θα περάσετε σε προτάσεις και θα ξεσηκώσετε ιδέες που η μεθοδική εφαρμογή τους θα σας οδηγήσουν στη βελτίωση. Συνετός θα είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα χρήματα σας, δεν θα υπάρξουν υπερβολές στα έξοδα σας. Αν έχετε ανάγκη από διασκέδαση και διαφόρων ειδών αποδράσεις τότε δεχτείτε το κάλεσμα που θα λάβετε, ευχάριστα τηλεφωνήματα και όμορφες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια ευχάριστη μέρα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να στηρίξετε και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας, θα νιώσετε έτοιμοι να κινηθείτε δυναμικά. Πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να αφήσετε στην άκρη εσωτερικές φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας. Σε οικονομικά ζητήματα σωστός και μεθοδικός θα είναι ο χειρισμός σας, η σκέψη σας θα είναι οργανωτική. Οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα θελήσετε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό και αμεσότητα. Σε επαγγελματικά θέματα θα αναλάβετε ρίσκα, ίσως να επιχειρήσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση της πορεία σας, η συνεργασία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή με κάποια νέα εταιρία θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στο μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργανωτική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να κινηθείτε χωρίς άγχος, σήμερα θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τις επαγγελματικές σας υποθέσεις Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αλλαγές που επιθυμείτε, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις μέσα στον χώρο εργασίας σας. Τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα τις χειριστείτε με κατανόηση, θα καταφέρετε να δώσετε ουσιαστικές εξηγήσεις. Αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, διατηρήστε την κοινωνικότητα σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα. Σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε φιλικά ή οικογένεια, θα βρείτε την κατανόηση και την συμπαράσταση που χρειάζεστε. Δοτική θα είναι η στάση σας, ίσως να γίνουν από πλευρά σας πράξεις που θα φέρουν ριζικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Δε θα το βάλετε κάτω, σήμερα θα είστε σε θέση να αντιταχτείτε και να διεκδικήσετε, με σωστό τρόπο θα χειριστείτε τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Ευνοϊκή κατάληξη θα υπάρξει σε συνεργασίες και επαγγελματικές συζητήσεις, ζητήσετε αυτό που θέλετε η απάντηση που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξη και ενθαρρυντική. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τακτοποίηση ζητημάτων που στο παρελθόν υπήρχαν αντικρουόμενες απόψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα, καλυτέρα επικεντρωθείτε στα ανοίγματα που ήδη έχουν εμφανιστεί. Προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό, οι προσδοκίες σας θα πρέπει να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια. Φροντίστε τα καινούργια σχέδια που θα κάνετε να πατούν γερά στο έδαφος, στις δυσκολίες ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεθοδική θα είναι η διεκδίκηση σας, δεν πρόκειται να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας για ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας θέμα που από καιρό θέλετε να διεκπεραιώσετε. Αυτή τη φορά δε θα αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να σας οδηγήσουν στην απογοήτευση, ακμαίο θα είναι το ηθικό σας. Διατηρήστε την εσωτερική σας ορμή ωστόσο αποφύγετε τις ανυπομονησίες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την αισιοδοξία σας, έρχονται ανοίγματα, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε θετικοί, διαλλακτικοί και υπομονετικοί. Εσείς που θέλετε να ξεδώσετε και έχετε ανάγκη τις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε έξω, να συνομιλήσετε και να αποφορτιστείτε. Οικεία και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας και τις φιλικές σας διαθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα νιώσετε ένα είδος εσωτερικού δυναμισμού, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες, επίμονη θα είναι η στάση σας σε θέματα διεκδίκησης. Έντονο θα είναι το πείσμα σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις, κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου, προσοχή στις υπερβολές. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, το αποτέλεσμα άμεσο ή έμμεσο δεν θα είναι απογοητευτικό. Θα υπάρξει δυνατότητα για αλλαγές βελτίωσης, έρχονται νέα ανοίγματα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις , τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, ανανεώνεται το σκεπτικό σας, τώρα βασική σας προτεραιότητα θα είναι να διεκδικήσετε και να εξελιχτείτε με στόχο την προσωπική σας βελτίωση επαγγελματική και οικονομική. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν νέες συνεργασίες, οι προτάσεις σας θα είναι ουσιαστικές και άμεσες. Η επαγγελματική σας πορεία μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας και μελλοντικής εξέλιξης. Σε κοινωνικό επίπεδο εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, με δεκτικότητα θα χειριστείτε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Η αναπτερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα προσεγγίσετε θα κερδίσει τις συμπάθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενισχυμένη θα είναι η εσωτερική σας δύναμη, θα θέσετε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, μακροχρόνια θα γίνουν τα πλάνα σας, τώρα διαφοροποιείτε τους στόχους σας. Με αισιοδοξία και ανάγκη για διαφάνεια θα χειριστείτε σκοτεινές υποθέσεις ή ζητήματα για τα οποία υπάρχουν κενά και σας δημιουργούν καχύποπτες σκέψεις. Στις συζητήσεις σας θα δώσετε έκταση, θα αναζητήσετε εξηγήσεις, θα περάσετε σε αναλύσεις, κλείνετε υπόθεση που σας είχε κουράσει τον τελευταίο καιρό. Αισιόδοξες πληροφορίες θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης σχετικά με ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, ξεκαθαρίζουν ζητήματα που σας δημιουργούσαν απορίες. Τα γεγονότα θα σας παρακινήσουν να πάρετε νέες αποφάσεις, η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να δώσετε τις απαιτούμενες λύσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Καινούργιες επιθυμίες θα ξυπνήσουν μέσα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από τις αναστολές και να κυνηγήσετε τη βελτίωση, ίσως να αναζητήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας επαγγελματικά ή συναισθηματικά, η τολμηρή και μεθοδική σας στάση θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Εσείς που είστε σε αναζήτηση τα γεγονότα θα δημιουργήσουν την δυνατότητα για νέο ξεκίνημα, σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας σε ένα πιο βελτιωμένο στάδιο. Σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο σήμερα έντονη θα είναι η ανάγκη σας για φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις, συζητήστε με ηρεμία, αποφύγετε την προσκόλληση και την ισχυρογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment