PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα οι σχέσεις αποκτούν περισσότερη αρμονία.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα σας, σήμερα δεν θα αφήσετε να σας ξεφύγουν οι νέες ευκαιρίες. Θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έρχονται αισθηματικές επιτυχίες,  για τους ελεύθερους προμηνύεται νέα γνωριμία. Περάστε σε προσεγγίσεις, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, δώστε την απαιτουμένη σημασία. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία θα υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξει ευχάριστο συμβάν, η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σας ενθουσιάσει, εσείς που είστε σε δεσμό προσοχή στις επιπολαιότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό σας ανοίγει νέες ευκαιρίες,  τώρα θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο στάσιμο. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία καλό θα είναι τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια, προσπαθήστε να αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Ανεβασμένη θα είναι η λίμπιντο σας, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση προσοχή στους πειρασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας εφοδιάσει με δυνατό ένστικτο και έντονη διαίσθηση, ο συναισθηματισμός και η διορατικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας και ακολουθήστε το άφοβα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και αισθηματικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό χαρούμενη, εγκάρδια, και γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας. Σήμερα θα διατυπώσετε τις απόψεις σας με ηρεμία και απόλυτη σιγουριά, θα καταφέρετε να κατευθύνετε το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα επαγγελματικά ή συναισθηματικά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες. Δυνατή έκπληξη θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη δεσμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε ουσιαστικές αλλαγές, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις, θα απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Στα επαγγελματικά σας οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο η διάθεση σας για ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσει να τερματίσετε παρεξηγήσεις ή διχογνωμίες. Για εσάς τους χωρισμένους θα προκύψει αφορμή επανένωσης.

ΖΥΓΟΣ

Έντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας,  η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν. Στα επαγγελματικά σας, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας θα σας ωθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Στον αισθηματικό σας τομέα, ελκυστικό πρόσωπο θα σας ερωτευτεί, με αυτό το άτομο θα νιώσετε έντονα αισθήματα ίσως και ανεξέλεγκτο πάθος, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή στις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, φεύγουν ανασφάλειες και τάσεις ηττοπάθειας. Πάρτε την απόφαση να δράσετε δυναμικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει δυνατότητα νέας σχέσης, με την εμφάνιση της Σελήνη στον Καρκίνο θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να αποκτήσετε σταθερό ταίρι στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, έντονος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, θα ανεβάσετε ψηλά τον πήχη των διεκδικήσεων σας, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, ωστόσο  προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία. Με την Σελήνη να εμφανίζεται στον Καρκίνο, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, με το ταίρι σας θα νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, οι ενέργειες σας θα είναι αποτελεσματικές , η δράση σας εποικοδομητική. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ παγίδες, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία ίσως να μην είναι συγκρατημένες οι οικονομικές σας κινήσεις, αποφύγετε τις υπερβολικές αγορές. Στα αισθηματικά σας, για τους μοναχικούς ή χωρισμένους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο σας φέρνει έναρξη σταθερής σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό, έντονη θα είναι η αισιοδοξία σας, ενδυναμωμένη η θέληση σας, θα προχωρήσετε σε αποφασιστικά βήματα, δε θα αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει ανούσια. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί και θερμοί, με την  Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή να μην πληγώσετε ή απατήσετε το ταίρι που έχετε δίπλα σας. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο, εσείς οι ελεύθεροι που θέλετε να βρείτε ένα ταιριαστό ταίρι δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΙΧΘYΕΣ

Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία θα αφήσετε στην άκρη τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δε θα δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο διαίσθηση, ευαισθησία και ρομαντισμός θα διακρίνουν τις ενέργειες σας. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην προσωπική σας ζωή. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Ουρανό, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης, εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί  θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment