PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016


Καλό μήνα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σε κρίσιμη καμπή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ακούστε την αισθησιακή φύση σας. Θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας, βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο. Κάποιοι απρόσμενοι επισκέπτες ίσως εμφανιστούν και δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν εμφανιστεί και ένας/μια πρώην. Ίσως κάποια πράγματα από το παρελθόν σας έρθουν στο προσκήνιο για να διδάξουν κάποιο πολύτιμο μάθημα.

Οικονομικά

Η τύχη έχει αλλάξει και είστε ξαφνικά σε καλή θέση αναφορικά με το αφεντικό σας και τους γύρω σας. Κάποια γεγονότα στην δουλειά σας θα πάνε καλά και η αυτοπεποίθησή σας είναι πολύ έντονη. Ζητήστε τώρα ότι χάρες θέλετε, μην περιμένετε.

Ερωτικά

Θα πρέπει να κάνετε μια σημαντική επιλογή ώστε να έχετε πιο καθαρή εικόνα αναφορικά με κάποια πράγματα. Είτε αφορά άτομα ή διαφορετικούς τρόπους ζωής θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να έχετε την ικανότητα να ελέγχετε αποτελεσματικά τις αμφιβολίες σας. Οι συζητήσεις που έχετε κάνει έχουν κινήσει τα πάντα προς τα μπροστά. Η ηρεμία θα κυριαρχεί σήμερα αλλά υπάρχουν κάποιες επείγουσες δράσεις που θα πρέπει να γίνουν σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μπορεί να είστε πολύ ανήσυχοι σήμερα και αυτό σας ωθεί σε δράση. Ένα ταξίδι σε κάποιο μέρος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια περιπέτεια. Η ενέργεια της ημέρας ίσως σας εξαντλήσει αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Η επιμονή σας θα αποδώσει.

Οικονομικά

Μην υποβιβάζετε εσκεμμένα κάποιον για να κερδίσετε την εύνοια του αφεντικού σας. Η αλήθεια στις πράξεις σας θα έρθει στο προσκήνιο και τότε θα είναι χειρότερα. Να έχετε μια ειλικρινή και ανοιχτή προσέγγιση.

Ερωτικά

Απολαμβάνετε τον έρωτα και το πάθος. Η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική. Θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε λογικοί. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι οι επιθυμίες σας δεν θα αντιμετωπίσουν αντίσταση. Οι γύρω σας θα εκτιμήσουν την οπτική σας απέναντι στο μέλλον και θα μπορείτε να μοιραστείτε την ενέργειά σας με τα κοντινά σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το τι λέτε στους άλλους. Αν μιλάτε για κάποιο άτομο που δεν είναι παρών να είστε προσεκτικοί στα λεγόμενά σας. Ίσως κάποιο αρνητικό σχόλιο να γυρίσει εναντίον σας. Οι άλλοι ίσως χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε εσάς.

Οικονομικά

Η πίστη στην δουλειά σας είναι το κλειδί της επιτυχίας σας ειδικά σήμερα. Δείξτε την με το να είστε ένα βήμα πιο μπροστά. Αν δεν έχετε την επιθυμία να αφιερωθείτε σε τέτοιο βαθμό στην δουλειά σας τότε πρέπει να βρείτε μια νέα.

Ερωτικά

Οι συζητήσεις θα είναι το βασικό αναφορικά με την ερωτική σας ζωή. Είναι καιρός να ρίξετε λίγο φως σε κάποιες παρεξηγήσεις ακόμα και αν είναι ασήμαντες. Θα βελτιώσετε πολύ την σχέση σας. Ελάτε πιο κοντά με τους φίλους και την οικογένειά σας, τους πραγματικούς φίλους και τις ρίζες σας. Θα μπορέσετε έτσι να αντισταθμίσετε την φαντασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας για να επανέλθετε. Η ανεξαρτησία είναι η λέξη κλειδί και πρέπει να το θυμάστε. Φροντίστε να μην είστε το θύμα σε μια δέσμευση που κάνατε στο παρελθόν. Όπως τα πράγματα αλλάζουν θα πρέπει να αλλάξετε και εσείς. Οι επίμονες πράξεις θα είναι πολύ σημαντικές σήμερα. Να είστε προσεκτικοί και ευγνώμονες με τα πράγματα που έχετε.

Οικονομικά

Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τους άλλους σήμερα. Οι συνάδελφοι δεν έχουν καλή διάθεση και αυτό σας δυσκολεύει να έχετε έναν αποτελεσματικό διάλογο. Καλύτερα να αφήσετε τα σημαντικά για άλλη ημέρα.

Ερωτικά

Σήμερα θα έχετε μια μεγάλη επιθυμία να κάνετε την σχέση σας επίσημα. Είναι όμως πολύ νωρίς. Θα πρέπει να βάλετε βάσεις πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Να είστε αισιόδοξοι όμως και η υπομονή σας θα αποδώσει. Η τύχη δεν θα σας απογοητεύσει σήμερα. Είναι καιρός για κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μην σκέπτεστε αυτομάτως ότι η ομορφιά ορίζεται από παλιομοδίτικα στάνταρ. Είναι καιρός να δημιουργήσετε εσείς τον ορισμό σας. Δεν υπάρχει λόγος να ταιριάξετε σε κάποια κοινωνική υποδομή που δεν σας εκφράζει. Η δουλειά σας δεν είναι να προσπαθείτε και να φροντίζετε να σας αγαπούν όλοι. Θα πρέπει να ικανοποιήσετε μόνο τον εαυτό σας.

Οικονομικά

Η παραγωγικότητά σας στην δουλειά είναι πολύ έντονη σήμερα και πρέπει να εκμεταλλευθείτε αυτή την περίοδο. Όσα περισσότερα καταφέρετε τόση περισσότερη έμπνευση θα έχετε για τους μελλοντικούς σας στόχους.Αυτός ο θετικός κύκλος θα σας οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία.

Ερωτικά

Θα σας είναι δύσκολο να περιορίσετε τα ερωτικά σας συναισθήματα σήμερα. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε έτσι την σχέση με τον/την σύντροφό σας. Η τόλμη σας θα αποδώσει. Σήμερα θα είστε αποφασισμένοι να συνεχίσετε τις χθεσινές προσπάθειες και να προχωρήσετε σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τα πράγματα ίσως είναι λίγο πιο δύσκολα από ότι θα θέλατε σήμερα. Η δουλειά σας είναι να διασκεδάσετε λίγο την κατάσταση. Η προσαρμοστικότητά σας θα δοκιμαστεί καθώς οι άλλοι είναι απόλυτοι με τις απόψεις τους. Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας. Οι άλλοι, ειδικά οι ανώτεροι ή οι μεγαλύτεροι θα προσβληθούν από τα απρεπή σχόλια.

Οικονομικά

Η δουλειά σας σας ταλαιπωρεί σήμερα, περισσότερο από ότι συνήθως. Θα αισθάνεστε δεμένοι μέσα σε μια κατάσταση που δεν σας αρέσει. Μην είστε βιαστικοί και μην παραιτηθείτε. Είναι μια περαστική φάση που θα περάσει σύντομα.

Ερωτικά

Θα πρέπει να βρείτε έναν εποικοδομητικό τρόπο να μιλήσετε στον/στην σύντροφό σας. Η λογική σας σας βοηθά να εξετάσετε κάθε λεπτομέρεια ειδικά αναφορικά με κάποιες που θα σας προκαλούσαν αρνητικές αντιδράσεις. Ένα λάθος στην κρίση σας στο παρελθόν θα είναι εμφανές τώρα. Μην αισθάνεστε ενοχές καθώς μπορείτε να κάνετε αλλαγές και προσαρμογές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αν μια κατάσταση δεν πάει όπως θέλετε μην την πιέζετε. Δεν θα καταφέρετε τίποτα. Αν τα πράγματα δεν προχωρούν ομαλά μάλλον δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Η ζωή δεν χρειάζεται να είναι πάντα μια μάχη. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι Να το θυμάστε. Δείτε τις καταστάσεις με άλλη οπτική.

Οικονομικά

Μην είστε πολύ επικριτικοί με την δουλειά των άλλων σήμερα. Τα συναισθήματα αυτού του ατόμου είναι πιο ευαίσθητα σήμερα. Η σκληρή κριτική σας ίσως τον/την στεναχωρήσει πολύ. Να είστε χαλαροί ενώ λέτε παράλληλα και ότι θέλετε.

Ερωτικά

Οι συναισθηματικές και ρομαντικές ορμές σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Ακολουθήστε τες και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στον δρόμο σας. Δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε. Είναι καιρός να πάρετε μια μεγάλη απόφαση. Η οπτική σας είναι διευρυμένη σήμερα. Μην διστάσετε σε ότι και να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η νέα προσέγγισή σας απέναντι στα πράγματα ίσως επηρεάσει και τους άλλους σήμερα αλλά μην σταματάτε. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η ανεξάρτητα και επαναστατική φύση σας είναι το κλειδί για την ισορροπία. Μην παραιτείστε όταν παλιοί και ίσως ξεπερασμένοι τρόποι ακολουθούνται. Χρησιμοποιήστε την δύναμή σας για να πολεμήσετε αυτές τις μεθόδους.

Οικονομικά

Να είστε προσεκτικοί σήμερα με την αρνητική συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Θα πείτε κάτι που ίσως μετανιώσετε αν δεν είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας.

Ερωτικά

Η ρομαντική διάθεσή σας θα εκπλήξει τον/την σύντροφό σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και προχωρήστε πέρα από τα όρια. Αποδεχθείτε την αλήθεια που υπάρχει μέσα σας και προχωρήστε. Θα ονειροπολείτε σήμερα. Θα έχετε μια ακαταμάχητη ανάγκη να διεκδικήσετε τον εαυτό σας. Μην μένετε στην σιωπή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μπορεί να σας ζητηθεί να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τρόπους διαχείρισης μια κατάστασης. Ο παλιός τρόπος ίσως είναι αντιφατικός με τον νέο. Δεν ξέρετε πως θα συνεχίσετε. Μην χάνετε τον δρόμο σας και μην υποθέτετε πως ο τρόπος που λειτουργούσε πάντα είναι ακόμα η καλύτερη λύση. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας για να διαλέξετε τον σωστό δρόμο για εσάς.

Οικονομικά

Είναι έντονη περίοδος αναφορικά με την καριέρα σας. Οι σχέσεις με τους άλλους είναι καλές και ίσως κάνετε μια σημαντική επαφή με το αφεντικό σας που ίσως σας ανοίξει πόρτες για μελλοντική πρόοδο.

Ερωτικά

Θα είναι μια πολύ συναισθηματική σήμερα καθώς θα βρεθείτε ξανά με ένα άτομο μετά από μια μεγάλη περίοδο χωρισμού. Μπορεί να μπαίνετε σε καινούργια φάση της σχέση σας. Θα είστε αισιόδοξοι σήμερα και θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας λογικά. Θα είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Κάποια απρόσμενα γεγονότα ίσως προκύψουν. Αν δεν παρακολουθούσατε ίσως τώρα να χάσετε την ισορροπία σας. Μην αποθαρρύνεστε. Όλοι ακολουθούν τους ίδιους κανόνες. Μην μένετε στην ίδια κατάσταση αν δείτε ότι δεν λειτουργεί.

Οικονομικά

Η επιθετική τάση σας ίσως σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συναδέλφους σας ή ακόμα και τον εργοδότη σας. Να είστε προσεκτικοί. Καλύτερα να είστε χαλαροί και να μην προκαλείστε τους άλλους που απλά δεν έχουν καλή διάθεση.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή είναι έντονη σήμερα. Είναι ημέρα ικανοποίησης και ολοκλήρωσης. Θα προχωράτε άφοβα προς τα ιδανικά σας. Είναι καιρός να δηλώσετε τον έρωτά σας χωρίς ταπεινοφροσύνη. Η οπτική σας μπορεί να σας κάνει πιο ανοιχτούς απέναντι στους άλλους. Είναι καλή ιδέα να είστε πιο ανοιχτοί και απέναντι στο απρόσμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μπορεί να σκέπτεστε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας σήμερα. Ίσως δεν θέλετε να κάνετε τίποτα. Να θυμάστε ότι ο τρόπος που σας βλέπουν οι άλλοι δεν είναι απαραίτητα ο σωστός. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να αλλάξετε για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Η μόνη σας ευθύνη είναι απέναντι στον εαυτό σας. Ίσως προκύψουν κάποια γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας.

Οικονομικά

Η καλή σας φύση και η ειλικρινής σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να κερδίσετε σήμερα. Να είστε πολύ προσεκτικοί αλλά και ανοιχτοί απέναντι στους άλλους. Μια θετική συμπεριφορά περισσότερο από τις γνώσεις και τις ικανότητες θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πολύ με την καριέρα σας.

Ερωτικά

Θα οδηγείστε από τα σαρκικά σας ένστικτα χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Αποφύγετε τις υποσχέσεις που ίσως μετανιώσετε ή μπορεί να μην είστε σε θέση να κρατήσετε. Να θυμάστε να ζείτε στο παρόν. Θα μπορέσετε να αλλάξετε την προσέγγισή σας απέναντι στην ζωή και θα δείτε την λύση σε ένα πρόβλημα. Είναι στα χέρια σας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Καθώς ακολουθείτε τον δρόμο προς κάτι καλύτερο, κάτι μεγαλύτερο ή πιο σημαντικό ίσως ανακαλύψετε ότι αφήνετε πίσω σας κάποιες θεμελιώδεις αρχές και αξίες. Μην χάνετε την επαφή με τις βάσεις σας. Τα πράγματα ίσως αλλάξουν σήμερα. Ο εγωισμό σας θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Να είστε προσεκτικοί και με τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους.

Οικονομικά

Το να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους για τις ιδέες σας σήμερα δεν θα πάει καλά εκτός και αν έχετε πάθος για αυτό. Οι άλλοι θα μπορούν να δουν τα ελαττώματα της ιδέες σας και ότι δεν έχει υποστήριξη. Να είστε προετοιμασμένοι πριν παρουσιάσετε οτιδήποτε.

Ερωτικά

Σκέπτεστε τις προσωπικές σας ανάγκες και είστε έτοιμοι να μιλήσετε για αυτές στον/στην σύντροφό σας. Είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει να πάνε όλα καλά. Απομακρυνθείτε από επίφοβες και αβέβαιες περιπέτειες. Θα προχωρήσετε προς την σωστή κατεύθυνση και δεν πρέπει να αποσπάστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment