PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο, τονίζει τον τομέα σου που σχετίζεται με το<< ΕΧΩ >> σου, με αυτά τα υλικά αγαθά, τα αποκτήματα που έχεις στην κατοχή σου. Νοιώθοντας την ανάγκη να επιμεληθείς τις υποθέσεις των  κεκτημένων σου, να τα βάλεις σε μια τάξη, περιοδεύεις στα ΑΤΜ των τραπεζών ( βλέπεις είναι κλειστές σήμερα) που έχεις λογαριασμούς, πληρωμές, δοσοληψίες, ενοχλείς τον/την λογιστή/τρια σου Κυριακάτικα για πληροφορίες και υποδείξεις, ήρθε και ο ΕΝΦΙΑ για τους περισσότερους….  Όλα αυτά επειδή βρίσκεται η Σελήνη στον Ταύρο, και που δεν θέλεις να πάνε όλα στον αυτόματο και να μην κάνεις μόνος σου το καλλίτερο δυνατόν. Η κτητικότατα αυτή που σου βγαίνει, να μην πάρει μπάλα και το ταίρι σου, γιατί δεν είναι κανένα αντικείμενο. Το περίεργο για σένα είναι, ότι αν δεν έχεις ταύρε και σου προκύψει κάποιο θα μας βγεις και ρομαντικός/η. Αυτό, οφείλεται στο εξάγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, που δείχνει ότι καλά είναι τα υλικά  αγαθά, αλλά χρειάζεται να υπάρχει και ο συναισθηματικός σου κόσμος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη που βρίσκεται στο δικό σου Ζώδιο, σου φέρνει στο προσκήνιο κάποια θέματα που πρέπει να επιλύσεις και που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όπως πολύ καλά εσύ ξέρεις, οι σωστές και υγιείς σχέσεις βασίζονται στην αμοιβαιότητα και την ισορροπία και για να διαρκέσουν πρέπει να τις αντιμετωπίζεις με ευαισθησία και αίσθηση δικαιοσύνης, και ως προς τις ανάγκες των άλλων κατά κύριο λόγο και κατόπιν τις δικής σου. Μπορεί να υπάρξουν διαφορές απόψεων, δεν λέω διαφωνίες, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αλλά το κλειδί είναι η αλληλοκατανόηση και η θέληση για να γεφυρωθούν οι διαφορετικές απόψεις σας και να γίνουν άλλο ένα στοιχείο που θα προστεθεί στα όσα άλλα σας έχουν ενώσει από την αρχή. Αν πάλι είσαι μόνος/η, << συν Αθηνά και χείρα κίνει >>. Το εξάγωνο πάλι της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, μαλακώνει πείσματα, αδιαλλαξία και εγωισμούς και γίνεσαι συνεργάσιμος/η και ανεκτικός/η προς όφελος σχέσεων και συνεργασιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο, σε κάνει να γίνεσαι φιλύποπτος, να βλέπεις με καχυποψία τους πάντες, αν δεν καταφέρεις να απαλλαγείς από αυτό το τόσο αρνητικό κλίμα που δημιουργείς στον περίγυρο σου, όταν γίνεται αντιληπτό, τουλάχιστον, φρόντισε να περιορίσεις τις εκδηλώσεις του. Επειδή τα συναισθήματα  που βγάζεις καθρεφτίζονται και στους άλλους, είναι φυσικό επακόλουθο, να αντιμετωπίσεις και συ μια ανάλογη συμπεριφορά που θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια, παρεξηγήσεις, αποξένωση και ίσως τελικώς, κλονισμό σημαντικών σχέσεων σου, πράγμα που δεν θέλεις να συμβεί. Η καχυποψία σου αυτή, σου δημιουργεί και ανασφάλεια ως προς τα αισθήματα που τρέφει το ταίρι σου το οποίο και πιέζεις ασφυκτικά ώστε να πάρεις ικανοποιητικές διαβεβαιώσεις για την αμοιβαιότητα των αισθημάτων σας. Επειδή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σου διεγείρει την διαίσθηση και αντιλαμβάνεσαι τις διαθέσεις των άλλων πριν τις εκδηλώσουν, εκμεταλλεύου το για καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δημοφιλία σου ανεβαίνει κατακόρυφα σήμερα που μέσα από την επιρροή που δημιουργεί η παρουσία της Σελήνης από τον Ταύρο, ευνοείται η πραγματοποίηση κάθε είδους συγκεντρώσεων και συναθροίσεων, φιλικών, οικογενειακών και κοινωνικών. Νοιώθεις πάρα πολύ οικεία και ευχαρίστα ανάμεσα στους δικούς σου ανθρώπους, σε φίλους και γνωστούς, και αυτή η διάθεση σου είναι τόσο προφανής που και όλοι οι άλλοι παρασύρονται και ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας σε να αισθάνεσαι οτι ανάμεσα τους βρίσκεσαι με την ιδία σου την οικογένεια . Η δυτικότατα σου και το αλτρουιστικό πνεύμα που επιδεικνύεις, προέρχονται από το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, που δημιουργεί  την αίσθηση σου ότι τους έχεις παραμελήσει και προσπαθείς να καταλαγιάσεις τις τύψεις σου γι’ αυτό το γεγονός, με αποτέλεσμα, να μην είναι η πρώτη προτεραιότητα σου το ταίρι σου που θα το θέσεις σε δεύτερη μοίρα. Αν όμως είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να συντροφευτείς.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας των επαγγελματικών και η έκβαση τους σου φέρνουν ανησυχίες, και θέλεις να βρεις τρόπους που θα οδηγήσουν στην επαγγελματική αναγνώριση των ικανοτήτων και την καταξίωση σου, εξ αίτιας της Σελήνης που βρίσκεται στον Ταύρο. Η σημερινή ημέρα είναι για σένα η αφετηρία για μια εντατική προσπάθεια να διακριθείς και να προβληθούν οι επαγγελματικές σου επιτυχίες, που θα γίνουν το εφαλτήριο για την άνοδο που τόσο επιθυμείς και επιδιώκεις. Αυτή η δραστηριότητα σου, θα κάνει να οπισθοχωρήσει η προσωπική ζωή σου σε βαθμό που να πρέπει να μοιράσεις χρόνο και ενέργεια, ώστε κανένας από τις δυο πτυχές της ζωής σου να μην αδικηθεί.  Πάντως, το εξάγωνο που σχηματίζεται από την Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, αυξάνει την δημιουργική σου ικανότητα και καλό θα είναι να διοχετευτεί στον επαγγελματικό σου τομέα, αφού αυτόν νοιώθεις ότι βαρύνει και θέλεις να ενισχύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα που η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό για το Ζώδιο σου Ταύρο, καθησυχάζεσαι, χαλαρώνεις, αποφορτίζεσαι, οι δυνάμεις σου ανασυγκροτούνται και η διάθεση σου βελτιώνεται. Είναι η ευκαιρία σου να ανανεωθείς, να αναπνεύσεις για λίγο τον αέρα της ξεγνοιασιάς και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Οι διέξοδοι σου είναι οι περίπατοι, οι μικρές αποδράσεις, οι αλλαγές των παραστάσεων που θα συμβάλουν στην ψυχική σου ανάπαυση, την τόσο απαραίτητη για να μπορέσεις να επιστρέψεις στην επαγγελματική και όχι μόνο ρουτίνα με νέες δυνάμεις, ώστε η απόδοση σου να είναι ακόμα καλλίτερη. Η συμβολή σ’ αυτήν την τόσο αναγκαία για σένα ανανέωση, από το ταίρι σου θα είναι αποφασιστική, επειδή αυτό είναι που θα σε παροτρύνει να συναντήσετε ανθρώπους που η παρέα τους θα σου είναι ευχάριστη και θα σου χαρίσει την ξεγνοιασιά που σου είναι τόσο απαραίτητη. Το δε εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σου αφήνει ανοιχτή την δυνατότητα της πνευματικής απόδρασης μέσω βιβλίου, ταινίας, τηλεόρασης για να σε συνεπάρουν και να νοιώσεις την ανανέωση που σου χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα με την Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο, είσαι των άκρων, θεωρείς ότι όλα είναι ή του ύψους ή του βάθους, επειδή οι μέσες λύσεις και καταστάσεις είναι ανύπαρκτες για την σημερινή σου αντίληψη των πραγμάτων. Το καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι λάθος και όμως κατατάσσεις τις καταστάσεις με τρόπο κάθε άλλο πάρα αντικειμενικό. Η απολυτότητα αυτή σου δημιουργεί καχυποψίες προς όλους και σε δηλητηριάζει, γιατί το μυαλό σου δεν είναι ανοιχτό σε άλλες απόψεις και λύσεις που μπορεί να σου προταθούν, κυρίως για τα οικονομικά σου, που αυτόν τον καιρό είναι το αγκάθι σου. Ευτυχώς η διέξοδος σου βρίσκεται στον αισθηματικό τομέα, όπου θα καταπλήξεις το ταίρι σου με την αυξημένη διάθεση που θα έχεις, αλλά και με τις επιδόσεις σου που ξεφεύγουν κατά πολύ από τις συνηθισμένες σου. Σε ότι αφορά το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σου προσφέρει ηρεμία και δυνατότητα με την χαλάρωση να βρίσκεις ευκολότερα λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο, σου δημιουργεί, σου αυξάνει  τις ευαισθησίες σου σε ότι αφορά την ταύτιση με το ταίρι σου, τους δικούς σου ανθρώπους, τους αγαπημένους σου φίλους. Αντιλαμβάνεσαι ότι, προκειμένου να το πετύχεις, αυτό πρέπει να καταβάλεις προσπάθειες που θα τύχουν της επιδοκιμασίας τους και θα σου εξασφαλίσουν τις επιδοκιμασίες και την αποδοχή από μέρους τους. Αποφασίζεις ότι όσο πιο κοντινές και στο ίδιο κλίμα  αν όχι και ίδιες , είναι οι απόψεις και οι ενέργειες σου, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο βαθμός αποδοχής τους που τόσο πολύ επιθυμείς και επιδιώκεις. Το εξάγωνο πάλι της Σελήνης που σχηματίζεται με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σου βγάζει τον ονειροπόλο και ρομαντικό σου εαυτό, γίνεσαι πιο ευπροσήγορος/η τρυφερός/η  “προς πάσαν κατεύθυνσιν”. Προς το ταίρι σου είναι εύλογο και θεμιτό, αλλά χωρίς σωστή επιλογή άλλων ανθρώπων, μπορεί να σε κάνει ευάλωτο/η. Αν είσαι μόνος/η, η καλή σου διάθεση μπορεί να σου φέρει νέο ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα προορίζεται, με την Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο, να σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε διευθετήσεις εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων που επιβάλλει η καθημερινή ρουτίνα, δυστυχώς όχι μονό η δική σου, αλλά και κάποιων άλλων και που θα υποχρεωθείς να διαπεραιώσεις εσύ, καθώς όπως θα διαπιστώσεις, το βάρος θα μεταφερθεί στους δικούς σου ώμους. Αυτή η πολυπραγμοσύνη σου θα έχει σαν αντίκτυπο, να μην έχεις και πολύ χρόνο για το ταίρι σου, όμως κάνε κάποια προσπάθεια να του διαθέσεις έστω και λίγο από όσον θα καταφέρεις να ξεκλέψεις για να μην νοιώσει αδικημένο. Αν είσαι μόνος/η , πού να βρεθεί ο χρόνος για να αναζητήσεις! Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, πράγμα που θα βοηθήσει προς το τέλος της ημέρας να μπορέσεις να αποτραβηχτείς πια στο σπίτι σου για να ξεκουραστείς και να εκτιμήσεις το τι είναι να βρίσκεσαι εκεί και να πεις επί τέλους: Σπίτι μου σπιτάκι μου….

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαθέσεις σου σήμερα είναι να παραμερίσεις όλα τα υποχρεωτικά που σε βαραίνουν, όπως εκκρεμότητες, θέματα εργασίας, άλλης φύσεως δραστηριότητες που σχετίζονται με διάφορα “πρέπει” που σου επιβάλλονται και παίρνεις την μεγάλη απόφαση να ασχοληθείς μόνο με πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν ψυχικά. Η Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό για σένα Ζώδιο του Ταύρου, σου δίνει εύνοια και στην αισθηματική αλλά και στην κοινωνική σου ζωή, πράγμα που σου δίνει την ευκαιρία να κανείς ευχάριστους συνδυασμούς αναμεσα τους. Μια προσεγμένη έξοδος με το ταίρι σου σε χώρους που θα το ευχαριστήσουν, όπως ένα πολύ καλό ρεστοράν, μια καλή κινηματογραφική ταινία, ένα θεατρικό έργο, θα σου δώσει την δυνατότητα να πάρεις τα εύσημα ότι μπορείς και ξέρεις να περιποιηθείς το ταίρι σου. Αν πάλι, είσαι μόνος/η η ημέρα ευνοεί να βρεις κάποιων/α και να διασκεδάσεις αλλά χωρίς εγγυημένη διάρκεια. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σε σπρώχνει στην διασκέδαση και στις “ασωτίες” , αλλά μην τραβήξεις πολύ το σκοινί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σένα είναι σήμερα η μέρα της γκρίνιας! Ψάχνεσαι για αφορμές αλλά έχεις και έτοιμες και τις δικαιολογίες γι’ αυτό, όσο αστείες και αν είναι. Με την Σελήνη στον Ταύρο, σου ανακαλούνται στην μνήμη κάθε είδους δυσαρέσκειες, ανεξαρτήτως  του πότε έλαβαν χώρα, ακόμη και στο απώτερο παρελθόν, όπως κατά την παιδική σου ηλικία, αυτά για τα οποία γκρινιάζεις, παραπονιέσαι και ζητάς κα τα ρέστα! Το ταίρι σου δεν σου χρωστάει τίποτε να σε ακούει να σκαλίζεις παλιές ιστορίες για το τι σου έκανε ο ένας και ο άλλος κατά το παρελθόν και που τώρα καμία πια σημασία δεν έχουν, για κανέναν, μοιράζοντας  ευθύνες δεξιά και αριστερά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μην εξιδανικεύεις πρόωρα νέες γνωριμίες! Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές σου και σε κάνει εύκολο στόχο στα αισθηματικά.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο, σου ξυπνά την διάθεση να επικοινωνήσεις με όσους περισσότερους μπορείς και με όσους περισσότερους τρόπους σου δίνεται η ευκαιρία! Οι αποδέκτες της επικοινωνίας σου, είτε τηλεφωνικής, είτε δια ζώσης, είναι φίλοι, γνωστοί, συγγενείς κοντινοί και μακρινοί, συνεργάτες, γείτονες, αντιλαμβάνονται αυτήν την επικοινωνιακή και κοινωνική σου διάθεση και την φιλική σου προσέγγιση. Αυτό το άνοιγμα σου θα έχει ευνοϊκή απήχηση σ’ αυτούς και θα ανταποκριθούν πρόθυμα στις επικοινωνίες σου, με αποτέλεσμα να συμφωνούν μαζί σου και να ταυτίζονται με τις απόψεις σου και να τους νοιώθεις δικαιολογημένα κοντά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί αυτό το κλίμα, και εσύ μαζί με το ταίρι σου, επισκέπτεσαι ανθρώπους που επικροτούν τις απόψεις σου, συζητάς ευχαρίστα μαζί τους και ανεβαίνει η διάθεση σου. Αν είσαι μόνος/η, αυτή η ρέντα που έχεις στην επικοινωνία, μπορεί εύκολα σήμερα να σε ευνοήσει στην προσέγγιση όποιου/ας βάλεις στο αισθηματικό σου στόχαστρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment