PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα μπορούμε να υλοποιήσουμε καθετί.

ΚΡΙΟΣ

Στόχος σας θα είναι να υπερισχύσετε και να καθοδηγήσετε με ηγετικές διαθέσεις. Προσοχή στην επιμονή, την αδιαλλαξία, και την έντονη ανάγκη για προβολή και κυριαρχία. Επίμονο θα είναι το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, γι αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αλλοπρόσαλλες σκέψεις, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικές πιέσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ‘ρθείτε σε επαφή με φιλικά ή οικογενειακά σας πρόσωπα, δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, προσπαθήστε να περάσετε ανέμελα. Ήρεμα και ξεκάθαρα λόγια θα υπάρξουν στις συζητήσεις σας. Σήμερα θα γίνουν ευχάριστα τηλεφωνήματα, εστιάστε στα θετικά γεγονότα, προσπαθήστε να αποφορτιστείτε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαλαρότητα θα θελήσετε, μάλλον θα αποφύγετε να εμπλακείτε σε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, θα βρείτε τρόπο να αποδεσμευτείτε. Εσείς οι αγχωμένοι ή πιεσμένοι αλλάζετε τρόπο σκέψης, αφήνετε στην άκρη τις καταστάσεις που σας στρεσάρουν, ουσιαστικά θα νιώσετε την ανάγκη για ένα ψυχολογικό διάλλειμα. Το θετικό προαίσθημα που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα θα βγει απολύτως αληθινό, πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν οικογενειακές συνευρέσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανεχτείτε, να εξωτερικεύσετε και να βρείτε στα κοντινά σας πρόσωπα συναισθηματική ασφάλεια. Η διαλλακτικότητα στην συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και συνεννόηση θα σας ωθήσει να τερματίσετε από μόνοι σας εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πως μπορείτε να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Εσείς που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό δυσκολίες, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε κάπως ριψοκίνδυνα. Ίσως να νιώσετε πως οι συνθήκες σας ωθούν στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Σε οικονομικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε στις επενδυτικές ευκαιρίες, οι κινήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να έχουν έναν σχετικό δίχτυ ασφαλείας, προσοχή να μην εκτεθείτε σε επικίνδυνα ρίσκα. Εμπιστευτείτε τις δυνατότητες σας ωστόσο δεν θα πρέπει να υποπέσετε σε υπερβολές σχετικά με την εκτίμηση της προσωπικής σας δύναμης και αντοχής. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και ιδιαιτέρως κοινωνική, με διαφόρων ειδών άτομα θα συνομιλήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά ανοίγματα θα προκύψουν, έρχονται ευχάριστες και ελπιδοφόρες προτάσεις που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Απαλλάσσεστε από αναστολές και ενδοιασμούς, τώρα παίρνατε σε διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε τα άτομα του εργασιακού σας χώρου ή τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν. Καλό θα είναι να λείψουν οι απαιτητικές ή εξουσιαστικές διαθέσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη σε θέματα διαφωνιών. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, προσπαθήστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας να τις ολοκληρώσετε και να μην τις αφήσετε στην μέση. Εσείς που διεκδικείτε μια συγκεκριμένη εργασιακή θέση θα καταφέρετε τελικά να την κερδίσετε, οι ενέργειες σας θα κλείσουν με επιτυχία και ηθική ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σου δεν θα είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής σήμερα καθώς η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες πιθανόν να έχεις επηρεαστεί παραπάνω από όσο χρειάζεται λόγω κάποιων ανησυχιών σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα εξωτερικεύσει τον εκνευρισμό σου και τα συναισθήματα που σου έχουν προκληθεί από τις σκέψεις σου τις τελευταίες ημέρες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει το ζώδιό σου με αποτέλεσμα σιγά-σιγά να αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου. Η εξωστρέφεια και η καλή σου διάθεση θα είναι τα δύο δείγματα για να καταλάβεις πώς είσαι μια χαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μέρες του Καρκίνου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει υπερβολικές αντιδράσεις με αποτέλεσμα οι γύρω σου να αναρωτηθούν τι συμβαίνει. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις σχέσεις με τους φίλους και τους συναδέλφους σου καθώς αυτές έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να νιώσουν τα “συμπτώματα” του τετραγώνου! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα διαπιστώσεις πως θα ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου με αποτέλεσμα πολλοί να νομίζουν πως κατάφερες να χαλαρώσεις. Η αλήθεια είναι πως απλά θα σταματήσεις να εξωτερικεύεις αυτά που νιώθεις καθώς θα σου δημιουργηθεί ένα αίσθημα καχυποψίας. Προσπάθησε να μην το δείξεις για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα τα ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να τονίζει την ανάγκη σου να δείξεις τι αξίζεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δεν θα σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου καθώς θα σου προκαλέσει νεύρα τα οποία θα είναι δύσκολο να περάσουν απαρατήρητα. Μη βιάζεσαι να απαντήσεις και πρόσεξε καθώς ο τρόπος που θα απαντάς μπορεί να έχει ένα βαθμό έντασης και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στη δουλειά. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση. Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα μία βόλτα με αγαπημένους σου φίλους ή ακόμα και ένα ποτό με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά για αυτό κανόνισε κάτι για σήμερα προκειμένου να αφήσεις πίσω την ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ακόμα ώρες τον Καρκίνο και σε προτρέπει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου χαλαρώνοντας! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε βγάλει για λίγο από τη νιρβάνα, καθώς θα σου δώσει αφορμές για να εκνευριστείς μιας και μπορεί να προκύψει μία δουλειά την οποία δεν είχες κατά νου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σου δώσει καλούς λόγους για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού η μία εξέλιξη που σχετίζεται με την καριέρα σου είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς μπορεί να είναι αυτό που λέμε ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να μην κάνεις τίποτα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα και την ανάγκη να μείνεις σπίτι. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει ξεσπάσματα που θα είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που έχεις κρατήσει μέχρι τώρα μέσα σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα και όσο περνούν οι ώρες θα παρατηρήσεις πώς θα ξεκινήσεις να νιώθεις όλο και καλύτερα. Κάνε μία βόλτα με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο η μία επίσκεψη σε κάποιον που ξέρεις πώς μπορείς να περάσεις καλά και θα δεις πως η διάθεση σου θα ανέβει αμέσως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία διαφωνία με έναν αγαπημένο συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου μπορεί να είναι η αιτία για να εκνευριστείς. Αν θέλεις να την αποφύγεις θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από θέματα που ξέρεις πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σε εκνευρίσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δεν φημίζεται για τη διπλωματία και τους καλούς του τρόπους με αποτέλεσμα να σε παρασύρει σε περίεργες αντιδράσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα σταματήσουν να σε απασχολούν οι άλλοι καθώς θα προτιμήσεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου! Αυτό θα είναι θετικό καθώς θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή, για αυτό κάνε την απαραίτητη ενδοσκόπηση καθώς θα είναι βοηθητική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες έχεις πιεστεί αρκετά με αποτέλεσμα σήμερα ακόμα και η παραμικρή υποχρέωση-δουλειά που θα έχεις να σου προκαλεί εκνευρισμό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει να εξωτερικεύσεις τα νεύρα σου και τα συναισθήματά σου. Αυτό θα έχει ως κίνδυνο να δημιουργηθούν θέματα με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα φέρει συναντήσεις και συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Κράτησε τα προσχήματα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν εντάσεις και μεταξύ σας.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μέρες του Καρκίνου και σου δημιουργεί την ακατανίκητη επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι συγκεκριμένο το οποίο σε ευχαριστεί, για αυτό και θα κάνεις τα πάντα να το εντάξεις στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα που θα σε εκνευρίσουν ίσως πολύ περισσότερο από ότι χρειάζεται. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα φέρει μαζί της δουλειές αγγαρείες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που πρέπει να γίνουν. Αν δεν σπαταλήσεις το χρόνο σου και συγκεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να κάνεις τότε θα παρατηρήσεις πως θα τελειώσεις εύκολα και γρήγορα!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment