PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2


Επτά νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της ταινίας «Dune», καθώς και η ταινία του Ζαν-Πολ Σιβεϊράκ «Μία Γυναίκα» με πρωταγωνίστρια την γαλλίδα σταρ Σοφί Μαρσό.

«Dune: Mέρος Δεύτερο»

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Ο Πολ Ατρείδης αναζητά εκδίκηση απέναντι σε εκείνους που συνωμότησαν και κατέστρεψαν την οικογένειά του και προσπαθεί να αποτρέψει ένα μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

Σκηνοθεσία: Ντενί Βιλνέβ
Πρωταγωνιστούν: Τιμοτέ Σαλαμέ, Ζεντάγια, Φλόρενς Πιου, Όστιν Μπάτλερ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ντέιβ Μπατίστα, Κρίστοφερ Γουόκεν, Λέα Σεϊντού

«Ο Πάγος που Καίει»

Αισθηματικό δράμα, κινέζικης και σιγκαπουριανής παραγωγής του 2023. Σε μια μεθοριακή πόλη στη Βόρεια Κίνα, η τυχαία, αλλά καθοριστική, συνάντηση τριών νέων που βρίσκονται στην αρχή της ενήλικης ζωής τους, κατά τη διάρκεια λίγων ημερών, μέσα στο χιονισμένο τοπίο, όπου κάτω από τις καθαρές παγωμένες επιφάνειες σιγοκαίει το πάθος για τη ζωή και τον έρωτα.

Σκηνοθεσία: Άντονι Τσεν
Πρωταγωνιστούν: Ζου Ντονγιού, Λιου Χαοράν, Κου Τσουξάου

«Περάσματα»

Ερωτικό δράμα, γαλλικής παραγωγής του 2023. Ο Τόμας είναι ένας εγωκεντρικός, ταλαντούχος σκηνοθέτης. Στο πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων της νέας του ταινίας θα αφήσει τον χαμηλών τόνων σύζυγό του να γυρίσει μόνος σπίτι, ενώ ο ίδιος θα περάσει το βράδυ με μια όμορφη γυναίκα.

Σκηνοθεσία: Άιρα Σακς
Πρωταγωνιστούν: Φράνσις Ρογκόφσκι, Μπεν Γουίσο, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Έρβαν Κεπόα Φάλε

«Άκουσέ Με»

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2022. Οικονομικές δυσκολίες αναγκάζουν την κωφή έφηβη Βαλμίρα να αφήσει το σχολείο Κωφών στην Αθήνα και να επιστρέψει στο νησί του πατέρα της, όπου βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της αδιαφορίας και της απομόνωσης.

Σκηνοθεσία: Μαρία Ντούζα
Πρωταγωνιστούν: Ευθαλία Παπακώστα, Δημήτρης Κίτσος, Γιώργος Πυρπασόπουλος

«Μια Γυναίκα»

Αστυνομικό θρίλερ, γαλλικής παραγωγής του 2022. Μία ακέραια επιθεωρήτρια της αστυνομίας στο Παρίσι, ρομαντική εκ φύσεως και συγγραφέας στον ελεύθερο χρόνο της, ζει, φαινομενικά ήσυχα, με τον σύζυγό της, μετά τον θάνατό της αδερφής της. Όταν όμως, αίφνης, ανακαλύπτει την διπλή ζωή του άντρα της μεταστρέφεται σε μέχρι πρότινος αδιανόητες για εκείνη πράξεις.

Σκηνοθεσία: Ζαν Πολ Σεβεϊράκ
Πρωταγωνιστούν: Σοφί Μαρσό, Γιόχαν Χέλντερμπεργκ, Κριστίνα Φλουτούρ

«Πρίμα Μπαλαρίνα»

Βιογραφικό δράμα, αμερικάνικης και νεοζηλανδικής παραγωγής του 2023. Στα 15 της χρόνια, η Τζόι Γούμακ είναι η πρώτη Αμερικάνα χορεύτρια που γίνεται δεκτή στην ακαδημία των Μπολσόι. Μετακομίζει στη Μόσχα γεμάτη όνειρα, η πραγματικότητα την οποία θα συναντήσει εκεί, όμως, θα είναι αδυσώπητα σκληρή και ανταγωνιστική.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Νάπιερ Ρόμπερτσον
Πρωταγωνιστούν: Τάλια Ράιντερ, Ντάιαν Κρούγκερ, Όλεγκ Ιβένγκο, Νατάλια Οσίποβα

«Οι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, ισπανικής παραγωγής του 2022. Πετώντας από τη Σαγκάη για το Σαν Φρανσίσκο, ο επιθεωρητής Σαν, μια πολυμήχανη αράχνη, καλείται να λύσει το γρίφο της δολοφονίας ενός πλούσιου επιχειρηματία.

Σκηνοθεσία: Χούλιο Σότο Γκουρπίντε

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 29/2-6/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment