PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνεχίζεται η αναζήτηση του μικρού που εξαφανίστηκε από το Περιστέρι


Συνεχίζεται η αναζήτηση του μικρού Θανάση Σ. που εξαφανίστηκε από τη περιοχή του Περιστερίου στις 23 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Θανάσης έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,50 μ. και ζυγίζει 40 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας και πράσινα-καφέ αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το 13χρονο αγόρι ζούσε στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι από τον Ιούλιο του 2014 όταν απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο Θανάσης έφυγε από το σπίτι για το φροντιστήριο αγγλικών, χωρίς να πάρει χρήματα από τον κουμπαρά του, χωρίς καν να πάρει μπουφάν και ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς περίμενε την προγραμματισμένη ομαδική δραστηριότητα με τα υπόλοιπα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Άρα, όπως εκτιμούν οι υπεύθυνοι, δεν τίθεται θέμα φυγής του παιδιού.

Οι υπηρεσίες στο «Χαμόγελο» και η αστυνομία ερευνούν εξονυχιστικά κάθε πιθανό σημείο που μπορεί να εντοπιστεί το μικρό αγόρι, ενώ όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.

Όμως οι υποψίες του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου, στρέφονται στο προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, καθώς μόλις λίγες ημέρες πριν ο μικρός είχε δεχθεί επίσκεψη από συγγενικό του άτομο.

Η μαρτυρία του οδηγού ταξί

Οπως μετέδωσε ο Alpha, ένας οδηγός ταξί επικοινώνησε με την αστυνομία και είπε ότι ο ίδιος μετέφερε το παιδί από το Περιστέρι στο Γαλάτσι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Όπως είπε το παιδί του ζήτησε να το μεταφέρει στο Γαλάτσι και εκεί το παρέλαβε μία γυναίκα.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο Γαλάτσι και βρήκαν τον πατέρα και τη γιαγιά του παιδιού. Και οι δύο όμως είπαν πως το παιδί δεν κατέληξε σε εκείνους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment