PeristeriNews.gr
Συνταγές

Καπαροσαλάτα


Ορεκτικό ιδανικό για την αρχή μιας ουζοκατάνιξης.

Ορεκτικό ιδανικό για την αρχή μιας ουζοκατάνιξης.

Υλικά:

1 1/2 φλυτζ. κάπαρη τουρσί
1 κρεμμύδι τριμμένο
4-5 πατάτες μέτριες
2 κουτ. σουπ. ξύδι
1 φλιτζ. τσαγ. ελαιόλαδο
Αγγουράκια & φύλλα κάπαρης για το στόλισμα

Εκτέλεση:

Αφού βράσουμε και ξεφλουδίσουμε τις πατάτες, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το κρεμμύδι, την κάπαρη και το λάδι και τα χτυπάμε, μέχρι να γίνουν ένας πολτός.

Έπειτα, προσθέτουμε μέσα τις πατάτες, στην αρχή τις μισές και μετά, τις υπόλοιπες.

Στο τέλος, προσθέτουμε και το ξύδι.

Γαρνίρουμε με τα αγγουράκια και τα φύλλα κάπαρης.

Tips

Μπορείτε, αντί για τις βρασμένες πατάτες, να χρησιμοποιήσετε μουσκεμένο μπαγιάτικο ψωμί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment