Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2026 ένας 36χρονος στο Περιστέρι, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση κάνναβης.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ασπροπύργου, με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη φερόμενη δράση του 36χρονου στη διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.
Η επιχείρηση στο Περιστέρι και τα ευρήματα
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 36χρονο στο Περιστέρι και προχώρησαν σε έλεγχο τόσο στην κατοχή του όσο και στην οικία του.
Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:
- 219 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
- 1.500 ευρώ σε μετρητά.
- Ένα αυτοκίνητο, το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος.
Η επιχείρηση εντάσσεται στις δράσεις των αστυνομικών αρχών για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών.
Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.


