PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ομιλία Αλέξη Τσίπρα στο Περιστέρι την Τρίτη 10/7



Σε Ανοικτή Συνέλευση της Τ.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Περιστερίου.

Σε Ανοικτή Συνέλευση της Τοπικής Επιτροπής Περιστερίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, μιλάει την επόμενη Τρίτη 10 Ιουλίου ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Με την Ανοικτή Συνέλευση της Τρίτης 10/7 και την ομιλία του Α. Τσίπρα που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημαρχείου, στις 8μμ, ολοκληρώνεται ένας πρώτος κύκλος Συνελεύσεων στις συνοικίες της πόλης που ξεκίνησαν αμέσως μετά την εκλογική αναμέτρηση της 6ης του Μάη. Οι ανοικτές αυτές συνελεύσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Τοπικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Περιστερίου με στόχο την οργανωτική ανασυγκρότηση του σχήματος στον τέταρτο σε πληθυσμό Δήμο της χώρας στον οποίο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με 37,71% κατέγραψε ένα από τα υψηλότερα εκλογικά του ποσοστά σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση-κάλεσμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Περιστερίου, «ο μετασχηματισμός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε ενιαίο πολιτικό σχηματισμό είναι απαίτηση των πολιτών που συμβαδίζει τόσο με το στόχο για τη δημιουργία μιας πλατιάς, λαϊκής, δημοκρατικής Παράταξης της Αριστεράς, όσο και με την ανάγκη για μια υπεύθυνη και μαχητική Αντιπολίτευση, συνδεδεμένη και αλληλοτροφοδοτούμενη από τα κινήματα και τους επερχόμενους κοινωνικούς αγώνες για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων Μνημονιακών πολιτικών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment