PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Τορπιλίζει τη συναίνεση»


Επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο και κατηγόρησε πως με τη στάση του “τορπιλίζει τη συναίνεση”, εξαπέλυσε η ΝΔ.

Επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο και κατηγόρησε πως με τη στάση του “τορπιλίζει τη συναίνεση”, εξαπέλυσε η ΝΔ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών επεσήμανε πως ο πρωθυπουργός μια μέρα μετά την πρόσκληση που είχε απευθύνει στον Αντώνη Σαμαρά επέλεξε να του επιτεθεί, κάτι που έκανε και μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Μετά τη συνάντηση και ενώ υπάρχει μια συναίνεση στα αυτονόητα (επιμήκυνση, ευρωομόλογα, κ.λ.π.), τα οποία έχουμε πει εμείς πρώτοι, την επομένη στο Υπουργικό Συμβούλιο υπήρξε η αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός έβαλε φωτιά. Για εμάς αυτό είναι αδιανόητο. Τορπιλίζει τη συναίνεση”, δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωπαϊκές συνόδους, επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει χαλάρωση των όρων του Μνημονίου και επιτέθηκε στην κυβέρνηση, σημειώνοντας πως “ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο πρώτος που είχε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη διαχείριση του χρέους”.

“Λίγο αργά θυμήθηκε ο κ. Παπανδρέου να κάνει τον σκληρό, όταν για μήνες ήταν πειθήνιος και δεν διαπραγματευόταν το παραμικρό”, δήλωσε ο κ. Μιχελάκης ο οποίος υπενθύμισε πως “είμαστε οι πρώτοι που μιλούσαμε για όλα αυτά τα εργαλεία που είναι εργαλεία διαχείρισης του χρέους”, ξεκαθαρίζοντας πως αυτά δεν αρκούν για την έξοδο από την κρίση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment