PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας του 4ου Λυκείου Περιστερίου


Οι μαθητές προχώρησαν στην δημιουργία μιας «εικονικής επιχείρησης»

Το 4ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς σχεδίασε την υλοποίηση προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας με την δημιουργία μιας «εικονικής επιχείρησης».

Η επιχείρηση αυτή η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προχώρησε στη δημιουργία και παραγωγή προϊόντος με σκοπό την προώθηση και πώλησή του.

Η εταιρία με την επωνυμία «Εταιρία προώθησης νέων καλλιτεχνών» προώθησε έργα κολλάζ των μαθητών του σχολείου τα οποία παρουσιάστηκαν στην μαθητική εμπορική έκθεση (Trade Fair) που διοργάνωσε ο ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητα Νέων) στις 2 Μαρτίου 2011.

Συνολικά συμμετείχαν 50 σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Τα έργα τα οποία εκτέθηκαν στο περίπτερο που φιλοτέχνησε η ομάδα μας ειδικά για το σκοπό της έκθεσης, η οποία έλαβε χώρα στο εμπορικό κέντρο «The Mall» στο Μαρούσι, άρεσαν ιδιαίτερα στους επισκέπτες της έκθεσης και έτυχαν πολύ θετικών σχολίων.

Μεταξύ άλλων, αθηναϊκός ημερήσιος τύπος έγραψε ότι το 4ο ΓΕΛ Περιστερίου εντυπωσίασε με τους πίνακες κολλάζ δίνοντας μια πιο καλλιτεχνική νότα στην έκθεση.

Η εταιρία σύντομα θα διοργανώσει και άλλες εκθέσεις προκειμένου να προωθήσει τα προϊόντα κολλάζ και όταν θα έχει ολοκληρώσει το επιχειρησιακό της πλάνο θα προχωρήσει στην εκκαθάριση και τον τερματισμό της λειτουργίας της.

Το κέρδος που μπορεί να προκύψει μετά την εκκαθάριση θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment