PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Στη νέα ταινία του Λάνθιμου η Κ. Γουίνσλετ – Έμμα Στόουν;


Οι καταξιωμένες ηθοποιοί συζητούν με τον επίσης καταξιωμένο και βραβευμένο σκηνοθέτη για την επόμενη ταινία του που θα τιτλοφορείται «The Favourite».

Οι καταξιωμένες ηθοποιοί Κέιτ Γουίνσλετ και Έμμα Στόουν συζητούν με τον επίσης καταξιωμένο και βραβευμένο Γιώργο Λάνθιμο για την επόμενη ταινία του που θα τιτλοφορείται «The Favourite», σύμφωνα με δημοσίευμα του DeadlineHollywood.

Πρόκειται για μια ταινία εποχής, που θα μας μεταφέρει στη Μεγάλη Βρετανία, στο τέλος του 17ου αιώνα, Θέμα του είναι οι ίντριγκες στο παλάτι κατά την τελευταία περίοδο της διακυβέρνησης από τον Οίκο των Στιούαρτ, ενώ αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών: της βασίλισσας Άννας, της δούκισσας του Μάρλμπορο, Σάρας Τσώρτσιλ και της μακρινής εξαδέλφης της, Αμπιγκέιλ Μάσαμ.

Το σενάριο έχουν γράψει οι Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα, ενώ τα γυρίσματα θα αρχίσουν την άνοιξη.

Αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις με τις δύο ηθοποιούς, η Γουίνσλετ προορίζεται για το ρόλο της δούκισσας του Μάρλμπορο και η Στόουν για αυτόν της εξαδέλφης, με την οποία φημολογείτο ότι η Άννα διατηρούσε ερωτική σχέση.

Η βασιλεία της Άννας, από το 1702 – 1714, σπανίως έχει παρουσιαστεί στο σινεμά, ωστόσο, ο Έλληνας σκηνοθέτης φαίνεται ότι δεν φοβάται να τολμήσει, μετά και τις διθυραμβικές κριτικές για το πρώτο του αγγλόφωνο φιλμ, «The Lobster», που ενθουσίασε και βραβεύτηκε στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, αλλά και μετά την υποψηφιότητά του «Κυνόδοντα» για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας το 2011.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment