PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Δεν θα κάνουμε πίσω


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισήμανε ακόμη πως αν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε δεν θα πληρώσουμε το ΔΝΤ.

Η κυβέρνηση έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις και δεν κάνει πίσω στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Mega.

«Θα πρέπει να καταλάβουν οι δανειστές ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει άλλο πίσω», είπε ο κ. Καμμένος, ενώ έκανε λόγο για «σκληρό πόκερ», σημειώνοντας πως τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισήμανε ακόμη πως αν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε δεν θα πληρώσουμε το ΔΝΤ. «Δεν είμαστε πλέον σε θέση να πληρώνουμε τοκοχρεολύσια χωρίς να παίρνουμε ούτε ένα ευρώ», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τον ΦΠΑ στα νησιά διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε» και ότι θα είναι στη χαμηλότερη βαθμίδα.

«Είναι όρος από την πλευρά της κυβέρνησης και κόκκινη γραμμή από τους ΑΝΕΛ, η οποία έγινε απόλυτα σεβαστή (από τον Πρωθυπουργό)», σημείωσε. «Μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν θα πειραχθεί τίποτε και η διαφορά αφορά τα είδη πολυτελείας» είπε, για να προσθέσει: «Δεν μπορεί να βρίσκεται στο 6% ο φόρος πολυτελείας για να πίνει ο άλλος σαμπάνια στη Μύκονο».

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την στήριξή του στον Πρωθυπουργό, ενώ σημείωσε ότι η συμφωνία που θα έρθει θα πρέπει να έχει μέτρα που θα καταστήσουν το χρέος βιώσιμο για να μπορεί να μπει η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment