PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στρος Καν: Χρειαζόμουν αναψυχή ενώ έσωζα τον κόσμο


Δήλωσε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, στην απολογία του ενώπιον γαλλικού δικαστηρίου.

“Χρειαζόμουν αναψυχή ενώ έσωζα τον κόσμο” δήλωσε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν στην απολογία του ενώπιον γαλλικού δικαστηρίου, που θα δώσει εντός της ημέρας απόφαση για τις κατηγορίες περί μαστροπείας που τον βαραίνουν, σε σχέση με σεξουαλικά όργια, στα οποία συμμετείχε.

Σύμφωνα με τον Guardian οι γυναίκες που λάμβαναν μέρος ήταν πόρνες και κατέθεσαν πως υφίσταντο κακοποίηση σε αυτές τις “κτηνώδεις σκηνές”.

Το δικαστήριο της Λιλ θα αποφασίσει εντός της ημέρας για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον γάλλο πολιτικό, με αρκετά προγνωστικά να “βλέπουν” ότι θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες, καθώς δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία εναντίον του.

Η επικείμενη απόφαση είναι η τελευταία πράξη του δικαστικού δράματος του Στρος Καν που ξεκίνησε το 2011, όταν μία καμαριέρα σε πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης τον κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε με στόχο να τη βιάσει.

Η υπόθεση τελικά έληξε με συμβιβασμό μεταξύ των δύο μερών.

Συγκατηγορούμενοι του Στρος Καν στην υπόθεση της μαστροπείας είναι διευθυντές ξενοδοχείων, επιχειρηματίες, ένας δικηγόρος και ένας διοικητής της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment