PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι ταινίες από την Πέμπτη 25/8


Οι ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα.

Ένας συνήγορος υπεράσπισης σε μια παράξενη δολοφονία, ο πιο επικίνδυνος επαγγελματίας εκτελεστής, μια ομάδα αυτοκτονίας, ένας νεαρός που φιλοδοξεί να εργαστεί στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλυγουντ και μια φονική κρουαζιέρα καταλαμβάνουν τη μεγάλη οθόνη αυτήν την εβδομάδα.

«Συνήγορος υπεράσπισης»

Στο θρίλερ της – υποψήφιας για Όσκαρ – Κόρτνεϊ Χαντ, με τη – βραβευμένη με Όσκαρ – Ρενέ Ζελβέγκερ και τους Κίανου Ριβς, Γκούγκου Μπάθα – Ρο και Τζέιμς Μπελούσι, ένας επιτυχημένος δικηγόρος έχει αναλάβει την ιδιαίτερα δύσκολη υπεράσπιση ενός 17άχρονου, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον πολύ πλούσιο πατέρα του. Η μυστηριώδης αυτή υπόθεση θα τον ωθήσει να καταφύγει στη βοήθεια μιας νεαρής δικηγόρου, η οποία είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ.

«Το μούτρο: Η επιστροφή»

Πέντε χρόνια μετά το εντέχνως σκηνοθετημένο ατύχημα που υποτίθεται ότι τον άφησε νεκρό, ο πιο επικίνδυνος επαγγελματίας εκτελεστής, ο θρυλικός Άρθουρ Μπίσοπ επιστρέφει, πιστεύοντας ότι μπορεί να ζήσει μια ήρεμη ζωή, στο αστυνομικό θρίλερ δράσης του Ντένις Γκάνσελ, με τον Τζέισον Στέιθαμ, τον – βραβευμένο με Όσκαρ – Τόμι Λι Τζόουνς και τους Τζέσικα Άλμπα και Μισέλ Γιέο. Όμως, κάποιος γνωρίζει ότι είναι ζωντανός και τον αναγκάζει – απειλώντας τον με τη ζωή μιας αινιγματικής γυναίκας – να αναλάβει μια φαινομενικά αδύνατη αποστολή: να δολοφονήσει κάποιους από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον κόσμο, κάνοντας τους θανάτους να φανούν σαν ατύχημα.

«Θέλαμε να πάμε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο, να αυξήσουμε τον κίνδυνο, για να γνωρίσουμε καλύτερα τον ίδιο τον Μπίσοπ. Πλέον κινείται σε διάφορες χώρες, κάνει πολύ πιο επικίνδυνα stunts και βρίσκεται αντιμέτωπος με πιο ζουμερές συναρπαστικές καταστάσεις. Ο Μπίσοπ είναι μοναδικός, με την έννοια ότι, ενώ ζει σε έναν ιδιαίτερα βίαιο κόσμο, διατηρεί την αίσθηση τιμής που τον διακρίνει. Είναι κάτι σαν ιππότης, ένας άνθρωπος που πρέπει να κάνει κάτι φοβερά δύσκολο, για να επικρατήσει δικαιοσύνη» εξηγεί ο σεναριογράφος της ταινίας, Φίλιπ Σέμπι.

Με τη σειρά του, ο Γερμανός σκηνοθέτης Ντένις Γκάνσελ, που κάνει το αμερικανικό του ντεμπούτο με αυτήν την ταινία, επισημαίνει: «Βρίσκω τον Μπίσοπ συναρπαστικό χαρακτήρα. Βλέπω σε εκείνον στοιχεία από άλλους κλασικούς ήρωες δράσης, όπως ο Τζέιμς Μποντ ή ο Τζέισον Μπορν. Σε αυτό το σενάριο, μαθαίνουμε περισσότερα για τον χαρακτήρα: από πού προέρχεται και πώς σκέφτεται».

«Ομάδα αυτοκτονίας»

Βασισμένη στους χαρακτήρες της DC Comics, η ταινία δράσης του Ντέιβιντ Άγιερ, με τους – βραβευμένους με Όσκαρ – Τζάρεντ Λέτο και Μπεν Άφλεκ, τους – υποψήφιους για Όσκαρ – Γουίλ Σμιθ και Βαιόλα Ντέιβις και τους Μάργκοτ Ρόμπι, Τζάι Κόρτνεϊ, Κάρα Ντελεβίν, Τζόελ Κίναμαν, Άντεγουελ Ακινουόγιε – Αγκμπάτζε, Τζέι Χερνάντεζ, Ίκε Μπάρινχολτζ, Σκοτ Ίστγουντ, Άνταμ Μπιτς, Κάρεν Φουκουχάρα και Κόμον, προβάλλεται και σε τρισδιάστατη έκδοση. Ήρωές της είναι μια ομάδα από ανόμοια, ποταπά άτομα. Πρόκειται για τους πιο επικίνδυνους φυλακισμένους, σούπερ κακούς, οι οποίοι στρατολογούνται από μια Αμερικανή πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών για μια επικίνδυνη αποστολή. Εξοπλισμένοι με τα πιο ισχυρά όπλα της κυβέρνησης, αναλαμβάνουν να νικήσουν μια αινιγματική ανυπέρβλητη οντότητα. Πώς θα αντιδράσουν, όταν συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν;

«Café Society»

Στη νέα κωμωδία του πολυβραβευμένου 80άχρονου δημιουργού Γούντι Άλεν, ένας νεαρός φτάνει στο Χόλυγουντ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’30, με την ελπίδα να εργαστεί στην κινηματογραφική βιομηχανία. Εκεί, ερωτεύεται και παρασύρεται από τη ζωντανή κοινωνία των café. Πρωταγωνιστούν οι – υποψήφιοι για Όσκαρ – Τζέσε Άιζενμπεργκ και Στιβ Καρέλ και οι Μπλέικ Λάιβλι, Κρίστεν Στιούαρτ και Κέλι Ρόρμπαχ.

«Έγκλημα στον Νείλο»

Η ταινία μυστηρίου του 1978, σε σκηνοθεσία του Τζον Γκιλέρμιν, αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι. Με τους – βραβευμένους με Όσκαρ – Πίτερ Ουστίνοφ, Μπέτι Ντέιβις, Τζορτζ Κένεντι, Μάγκι Σμιθ, Άντζελα Λάνσμπερι και Ντέιβιντ Νίβεν και τους Σάιμον ΜακΚόρκιντεϊλ, Λόις Τσάιλς, Μία Φάροου και Ολίβια Χάσεϊ, ο Ηρακλής Πουαρό αναλαμβάνει να εξιχνιάσει άλλο ένα έγκλημα, αυτή τη φορά σε μια κρουαζιέρα στον Νείλο, όπου μία νεαρή κληρονόμος δολοφονείται. Ο υπεύθυνος πρέπει να βρεθεί, πριν το κρουαζιερόπλοιο φτάσει στον προορισμό του.

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 25/8-31/8

Δείτε περισσότερα για τις νέες ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment