PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2


Πέντε νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι η επιστροφή του Βιμ Βέντερς με τις «Υπέροχες Μέρες», που γύρισε στην Ιαπωνία και το περιπετειώδες δράμα επιβίωσης «Ένα Τέλος και Μια Αρχή».

«Υπέροχες Μέρες»

Δραματική ταινία, ιαπωνικής παραγωγής του 2023. Ο Χιραγιάμα μοιάζει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την εργασία του, καθαρίζοντας τουαλέτες στο Τόκυο. Εκτός αυτής της καθημερινής του ρουτίνας, απολαμβάνει το πάθος του για τη μουσική και τα βιβλία. Αγαπάει επίσης τα δέντρα, και αρέσκεται να τα φωτογραφίζει. Το παρελθόν του όμως, δεν είναι τόσο απλό όσο και το παρόν του, και μια σειρά από απροσδόκητες συναντήσεις θα έρθει να το αποκαλύψει.

Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς
Πρωταγωνιστούν: Κότσι Γιακούσο, Τόκιο Εμότο, Αόι Γιαμάτα

«Ένα Τέλος και μια Αρχή»

Δραματική περιπέτεια, βρετανικής παραγωγής του 2024. Μετά από μια οικολογική κρίση, μια νεαρή μητέρα και το μωρό της εγκαταλείπουν το πλημμυρισμένο Λονδίνο για να κατευθυνθούν προς το Βορρά αναζητώντας μία ασφαλή εστία.

Σκηνοθεσία: Μαχάλια Μπέλο
Πρωταγωνιστούν: Τζόντι Κόμερ, Τζόελ Φράι, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κάθριν Γουότερστον, Μαρκ Στρονγκ

«Εμπόλεμη Ζώνη»

Πολεμική περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Ένας αρχάριος ελεγκτής μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και ένας έμπειρος πιλότος drone υποστηρίζουν μια ομάδα της Delta Force καθώς προσπαθούν να μετατρέψουν μια αποστολή που πήγε στραβά, σε επιχείρηση διάσωσης.

Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Γιούμπανκ
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Χέμσγουορθ, Μάιλο Βεντιμίλια, Ράσελ Κρόου, Λουκ Χέμσγουορθ, Ρίκι Γουίτλ

«Το Χέρι της Θείας Δίκης»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Ο Κας προσπαθεί να κάνει μια τίμια και ήσυχη ζωή φροντίζοντας την ορφανή ανιψιά του, Σαβάνα, σε μια κομητεία στα Απαλάχια όρη. Όταν η σαδίστρια αρχηγός του υποκόσμου Μπιγκ Κατ τον αναγκάζει να επιστρέψει στην υπηρεσία της, ο Κας ανακαλύπτει ότι είναι ικανός για τα πάντα -ακόμα και τον φόνο- για να προστατεύσει την πόλη του και τη μόνη οικογένεια που του έχει απομείνει.

Σκηνοθεσία: Έσομ Νελς και Ίαν Νελς
Πρωταγωνιστούν: Ορλάντο Μπλουμ, Άντι ΜακΝτάουελ, Τζέιμς Λάφερτι, Γκάρετ Ντίλαχαντ

«Εκεί που το Κακό Παραμονεύει»

Ταινία τρόμου, αργεντίνικης παραγωγής του 2023. Τα αδέλφια Πέδρο και Τζίμι ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο, δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της γύρω περιοχής. Το να την εκδιώξουν από τη γη τους, όμως, αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι φαντάζονταν.

Σκηνοθεσία: Νταμιάν Ρούγκνα
Πρωταγωνιστούν: Εζεκιήλ Ροντρίγκεζ, Ντεμιάν Σολομόν, Λουίς Ζιεμπρόβσκι

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 22/2-28/2
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 1/2

Peristeri News

Leave a Comment