PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2


Πέντε νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι το βιογραφικό δράμα της Σοφίας Κόπολα «Priscilla» και το ελληνικό ρεαλιστικό δράμα της Σοφίας Εξάρχου «Animal». Το δικό του ενδιαφέρον έχει και το, επίσης, βιογραφικό δράμα «Σιδερένια Γροθιά» του Σον Ντέρκιν.

«Priscilla»

Βιογραφικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μια φορά κι έναν καιρό, όπως περίπου συμβαίνει στα παραμύθια, μια συνεσταλμένη έφηβη βρέθηκε σε μια θέση που θα ζήλευαν εκατομμύρια κορίτσια: έγινε η εκλεκτή της καρδιάς του Έλβις Πρίσλεϊ, του μεγαλύτερου ποπ ειδώλου του 20ού αιώνα κι αργότερα γυναίκα του. Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; Όχι ακριβώς.

Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα
Πρωταγωνιστούν: Κάλι Σπένι, Τζέικομπ Ελόρντι, Νταγκμάρα Ντομινιτσίκ, Τιμ Ποστ, Ολίβια Μπάρετ

«Animal»

Δραματική ταινία, ελληνικής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2023. Κάτω από τον ελληνικό καυτό ήλιο, οι ανιματέρ που δουλεύουν σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο προετοιμάζονται για την τουριστική σεζόν. Η Κάλια είναι η αρχηγός της ομάδας. Καθώς το καλοκαίρι κορυφώνεται και η πίεση αυξάνεται, οι νύχτες τους γίνονται βίαιες και ο αγώνας της Κάλιας αποκαλύπτεται στο σκοτάδι. Αλλά όταν ανάψουν ξανά τα φώτα, το σόου θα πρέπει να συνεχιστεί.

Σκηνοθεσία: Σοφία Εξάρχου
Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Αχιλλέας Χαρίσκος, Φλομαρία Παπαδάκη, Ηλίας Χατζηγεωργίου, Ελπίδα Ορφανίδου

«Σιδερένια Γροθιά»

Δραματική βιογραφική περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η αληθινή ιστορία των αχώριστων αδερφών Φον Έριχ, που έγραψαν ιστορία στον έντονα ανταγωνιστικό κόσμο της επαγγελματικής πάλης στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Σκηνοθεσία: Σον Ντέρκιν
Πρωταγωνιστούν: Ζακ Έφρον, Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, Χάρις Ντίκινσον, Λίλι Τζέιμς

«Λατρεύω να σε Μισώ»

Αισθηματική κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η Μπία και ο Μπεν μοιάζουν να είναι το ιδανικό ζευγάρι, αλλά μετά από ένα απογοητευτικό πρώτο ραντεβού κάτι συμβαίνει και η καυτή μεταξύ τους έλξη παγώνει. Η μοίρα όμως τα φέρνει έτσι και βρίσκονται και οι δύο καλεσμένοι σε έναν γάμο στη μακρινή Αυστραλία, όπου θα αναγκαστούν να παριστάνουν το ζευγάρι.

Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλουκ
Πρωταγωνιστούν: Γκλεν Πάουελ, Σίντνεϊ Σουίνι, Αλεσάντρα Σιπ, Τσάρλι Φρέιζερ, Ντέρμοντ Μαλρόνεϊ, Μπράιαν Μπράουν

«Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα»

Κινούμενα σχέδια, αυστραλιανής παραγωγής του 2021. Ενάντια στους αυστηρούς νόμους της κυψέλης, η ξεροκέφαλη μέλισσα Μάγια και ο καλύτερός της φίλος Γουίλι μπλέκουν σε μια απίστευτη περιπέτεια όταν αποφασίζουν να προστατέψουν μια νεογέννητη πριγκίπισσα των μυρμηγκιών από τον κακόβουλο βασιλιά των σκαθαριών.

Σκηνοθεσία: Νόελ Κλίρι

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 8/2-14/2
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 1/2

Peristeri News

Leave a Comment