PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2


Έξι νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι η τελευταία δημιουργία του σημαντικού και βραβευμένου Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι «Ο Διάβολος Δεν Υπάρχει», το βιογραφικό «Bob Marley: One Love» του Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν, το δράμα φαντασίας «Άγνωστοι Μεταξύ μας» του Άντριου Χέιγκ και η υπερηρωική περιπέτεια «Madame Web» με την Ντακότα Τζόνσον.

«Ο Διάβολος Δεν Υπάρχει»

Δραματική ταινία, ιαπωνικής παραγωγής του 2023. Ο Τακούμι και η κόρη του, Χάνα, ζουν σε ένα χωριό κοντά στο Τόκιο, μία αρμονική παραδοσιακή ζωή σύμφωνα με τους κύκλους και την τάξη της φύσης. Όταν μια μεγάλη εταιρία αποφασίζει να φτιάξει ένα χωριό αναψυχής δίπλα στο σπίτι του Τακούμι, γρήγορα οι κάτοικοι θα αντιληφθούν ότι η επένδυση αυτή θα είναι καταστροφική για την περιοχή και ορθώνουν το ανάστημά τους.

Σκηνοθεσία: Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι
Πρωταγωνιστούν: Άικο Ισαμπάσι, Χιτόσι Ομίκα, Αγιάκα Σιμπουτάνι

«Άγνωστοι Μεταξύ μας»

Δράμα φαντασίας, βρετανικής παραγωγής του 2023. Σε έναν σχεδόν άδειο ουρανοξύστη στο σύγχρονο Λονδίνο, ο Άνταμ συναντά τυχαία έναν μυστηριώδη γείτονα, τον Χάρι, και η καθημερινότητά του αλλάζει. Καθώς η σχέση μεταξύ τους εξελίσσεται, ο Άνταμ κατακλύζεται από μνήμες του παρελθόντος και βρίσκεται να επιστρέφει στην επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσε και στο σπίτι της παιδικής του ηλικίας, όπου μοιάζει να ζουν ακόμα οι γονείς του, όπως ακριβώς τη μέρα που σκοτώθηκαν, πριν από 20 χρόνια.

Σκηνοθεσία: Άντριου Χέιγκ
Πρωταγωνιστούν: Άντριου Σκοτ, Πολ Μέσκαλ, Κλερ Φόι, Τζέιμι Μπελ

«Νέα Ήπειρος»

Ερωτικό δραματικό θρίλερ, ελληνικής, γαλλικής και σέρβικης παραγωγής του 2023. Ο Φάνης ζει με τη Μαρία κάπου κοντά στην Ομόνοια. Αυτός διακινεί κλοπιμαία, η Μαρία κάνει περιστασιακές δουλειές -κυρίως κομπαρσιλίκια. Θεωρεί «καλή ευκαιρία» τη δουλειά που βρίσκει σε ένα escape-room, μέσω της Μίνας -ιδιοκτήτριας κομπαρσάδικου και μάνατζερ εκδιδόμενων κοριτσιών. Εκεί την πολιορκεί ο ιδιοκτήτης του escape, ο Άρης. Η Μίνα, έχοντας ψύχωση με τον Φάνη, του προτείνει συνεργασία για να σώσει το γραφείο της από χρεοκοπία. Ο Φάνης ανταποκρίνεται. Σκαρφίζεται μάλιστα την ιδέα παραγωγής πορνοταινιών, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περίμενε.

Σκηνοθεσία: Παντελής Παγουλάτος
Πρωταγωνιστούν: Χάρης Φραγκούλης, Μαρία Αρζόγλου, Θεοδώρα Τζήμου, Όθωνας Μεταξάς, Νίκος Αντωνακόπουλος

«Bob Marley: One Love»

Μουσική δραματική βιογραφία, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Ο Μπομπ Μάρλεϊ γεννήθηκε στην Τζαμάικα και πριν τα 20 του χρόνια αφοσιώθηκε στη μουσική. Με όπλο του την επαναστατικότητα και με μηνύματα ενότητας και αγάπης, έγινε ένας από τους πλέον εμβληματικούς μουσικούς του 20ού αιώνα. Και όλα αυτά μέσα σε μια ζωή που έμελλε να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα.

Σκηνοθεσία: Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν
Πρωταγωνιστούν: Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ, Λοσάνα Λιντς, Μάικλ Καντολφίνι, Τζέιμς Νόρτον

«Madame Web»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. H Κασάντρα Γουέμπ, η οποία δουλεύει ως παραϊατρικό προσωπικό σε νεοϋορκέζικο ασθενοφόρο, αναπτύσσει ξαφνικά την ικανότητα να βλέπει το μέλλον. Αυτό θα την οδηγήσει σε μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες τις οποίες απειλεί να σκοτώσει ένας μυστηριώδης άντρας με υπερδυνάμεις.

Σκηνοθεσία: Σι Τζέι Κλάρκσον
Πρωταγωνιστούν: Ντακότα Τζόνσον, Σίντνεϊ Γουίνι, Ιζαμπέλα Μερσέντ, Έμα Ρόμπερτς, Σέλεστ Ο’ Κόνορ, Ταχάρ Ραχί,

«Γαμήλια Καταστροφή»

Αισθηματική κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Η Άμπι και ο Τράβις ξυπνούν μετά από μια τρελή νύχτα στο Λας Βέγκας και ανακαλύπτουν πως έχουν παντρευτεί μεταξύ τους. Καταλήγουν σε ένα μεξικάνικο θέρετρο για ταξίδι του μέλιτος, προσπαθώντας να καταλάβουν αν τελικά είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Κιμπλ
Πρωταγωνιστούν: Ντίλαν Σπράους, Βιρτζίνια Γκάρντνερ, Όστιν Νορθ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 15/2-21/2
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 1/2

Peristeri News

Leave a Comment