PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 17/1


Πλούσιο σε επιλογές είναι το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας, ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν προσπαθεί να συνδέσει τον «Διχασμένο» με τον «Άφθαρτο», η βιογραφία και τα τελευταία χρόνια ζωής του Βαν Γκογκ, τη σκιά ενός δέντρο να οδηγεί σε ρήξη τις σχέσεις οικογενειών και μια ιστορία αγάπης να γεννιέται στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ. Δεν απουσιάζουν η ελληνική κωμωδία, το κυπριακό δράμα και οι νέες περιπέτειες του αγαπημένου Αστερίξ.

 

«Glass»

Δραματική ταινία φαντασίας, από το φινάλε του «Διχασμένου» κατευθείαν στο σύμπαν του «Άφθαρτου». Ο Γκλας, αλλιώς Ελάιτζα Πράις, εντοπίζει τον Ντέιβιντ Νταν και μαζί καταδιώκουν το Κτήνος, την υπεράνθρωπη εκδοχή του Κραμπ, σε μια σειρά από συναντήσεις που κλιμακώνονται έκρυθμα, ενώ ο δαιμόνιος Πράις ενορχηστρώνει παρασκηνιακά την κατάσταση, κρύβοντας μυστικά από τους δύο άντρες.

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Μακ Αβόι, Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον και Σάρα Πόλσον

 

«Στην Πύλη της Αιωνιότητας»

Βιογραφική δραματική ταινία, πολυεθνικής παραγωγής. Ο φακός καταγράφει τη ζωή και το έργο του Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ με έμφαση στα χρόνια που έζησε στην Αρλ της Γαλλίας, τότε που μαγεμένος από το γαλλικό τοπίο και φως δημιούργησε μερικά από τα πιο εμβληματικά έργα του, όπως η «Έναστρη Νύχτα», το «Υπνοδωμάτιο στην Αρλ» και τη σειρά «Ηλιοτρόπια».

Σκηνοθεσία: Τζούλιαν Σνάμπελ
Πρωταγωνιστούν: Γουίλεμ Νταφόε, Ρούπερτ Φρεντ, Όσκαρ Άιζακ, Ματιέ Αμαρλίκ και Μαντς Μίκελσεν

 

«Κάτω από το Δέντρο»

Η μαύρη κωμωδία, μας μεταφέρει στα προάστια του Ρέικιαβικ, όπου η κόντρα δύο οικογενειών που μένουν σε διπλανά σπίτια, η οποία θα ξεκινήσει από ένα δέντρο που ρίχνει τη σκιά του στη διπλανή αυλή, θα οδηγήσει σε μια κωμικοτραγική και εξωφρενική κατάσταση. Η κλιμάκωση θα είναι ραγδαία, με συνέπεια, πολύ σύντομα, να χαθεί κάθε έλεγχος.

Σκηνοθεσία: Χάφτεϊν Γκούναρ Σίγκουρντσον
Πρωταγωνιστούν: Σιγκούρδουρ Σιγκούρζονσον, Μπορστάιν Μπάχμαν, Στέιφορ Στέιφορσον και Έντα Μπιοργκβινσντοτίρ

 

«Στους Διαδρόμους»

Στο αισθηματικό δράμα, πρωταγωνιστεί ο εσωστρεφής και ντροπαλός Κρίστιαν, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ και παθιάζεται σε εμμονικό βαθμό τόσο με τη δουλειά του όσο και με μια συνάδελφό του, την Μάριον, υπεύθυνη του διαδρόμου των γλυκών. Στη μηχανή του καφέ συναντιούνται καθημερινά κι εκεί αρχίζουν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Εκείνη, όμως, είναι παντρεμένη κι ο έρωτάς του δείχνει αδιέξοδος. Ώσπου μια μέρα, η Μάριον δεν εμφανίζεται στη δουλειά της.

Σκηνοθεσία: Τόμας Στούμπερ
Πρωταγωνιστούν: Φρανζ Ρογκόφσκι, Σάντρα Ούλερ και Πέτερ Κουρθ

 

«Περιμένοντας τη Νονά»

Στη ελληνική κωμωδία, ο Ηρακλής και o Αγησίλαος είναι δύο επιστήθιοι φίλοι που ζουν με την προσδοκία επικείμενης κληρονομιάς στη Νάξο και μετά από ένα απροσδόκητο περιστατικό, εγκαταλείπουν την Αθήνα για το νησί. Η Φαίδρα, ελληνικής καταγωγής, κάνει το παρθενικό της ταξίδι στην Ελλάδα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της, Ερμιόνης, στη Γερμανία. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για καταστάσεις ζωής… και θανάτου. Και ενώ οι κηδείες διαδέχονται η μια την άλλη, η ζωή αναγεννιέται σε ένα απροσδόκητο φινάλε.

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας
Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ντέμυ και Κατερίνα Παπουτσάκη

 

«Η Ιστορία της Πράσινης Γραμμής»

Το κυπριακό δράμα, έχει κεντρικό ήρωα έναν Ελληνοκύπριο στρατιώτη που υπηρετεί στην πράσινη γραμμή της Λευκωσίας, ο οποίος ανακαλύπτει ότι ένας από τους απέναντι, ο Μουράτ, μένει στο κατεχόμενο σπίτι του. Όταν ο Μουράτ του φέρνει από το σπίτι του μια φωτογραφία με τον νεκρό του πατέρα, αποδέχεται την πρότασή του να κάνουν κι οι δυο τους ένα κρυφό ταξίδι στην «άλλη πλευρά».

Σκηνοθεσία: Πανίκκος Χρυσάνθου
Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Σοφοκλέους, Τζιχάν Ταριμάν, Ματίας Λιρ και Μαρία Μουστάκα

 

«Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού»

Στην ταινία κινουμένων σχεδίων με τους αγαπημένους ήρωες του πιο διάσημου γαλατικού χωριού στον κόσμο, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στο γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Αστιέρ και Λουί Κλισί

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 17/1-23/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment