PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μάντζαρης στο peristerinews.gr: «Φέτος θα γράψουμε άλλη μια σελίδα στην ιστορία μας»


Η σημαία του ΓΣ Περιστερίου, Αντώνης Μάντζαρης, μίλησε αποκλειστικά στο peristerinews.gr για το «περίεργο» καλοκαίρι που είναι πλέον παρελθόν, για τους πρωταγωνιστικούς στόχους που πρέπει να έχει η ομάδα ανεξαρτήτως μεταγραφών, αλλά και για τον κόσμο που είναι πάντα εκεί.

Η ώρα του αρχηγού…

Αποτελεί την κοινή συνισταμένη στην πορεία του ΓΣ Περιστερίου είτε πρόκειται για ευχάριστες αναμνήσεις, είτε στις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει αυτή η ομάδα στα χρόνια της Β΄Εθνικής.

Ο λόγος για τον Αντώνη Μάντζαρη, που αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο captain και της νέας ομάδας που χτίστηκε το φετινό καλοκαίρι. Ο 31χρονος μίλησε αποκλειστικά στο peristerinews.gr για το… περίεργο καλοκαίρι που βίωσε και ο ίδιος, για τους στόχους που φέρει αυτή η φανέλα ανεξάρτητα από το πόσο «φανταχτερές» είναι οι μεταγραφές που γίνονται, για το ρόλο της διοίκησης και φυσικά για τον κόσμο που είναι πάντα εδώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο peristerinews.gr:

Για το φετινό περίεργο καλοκαίρι: «Ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι, γιατί ενώ είχαμε ένα πλάνο και είχαμε πετύχει τους στόχους μας, βρεθήκαμε για λίγο εκτός τροχιάς. Πιστεύω, όμως, ότι έγινε αυτό που ήταν καλύτερο για την ομάδα. Έχει χτιστεί ένα πολύ δυνατό σύνολο, που έχει ως στόχο μόνο την άνοδο. Βλέπετε όλοι από το ρόστερ ότι οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ. Πρέπει να είμαστε υγιείς και θα πάνε όλα καλά».

Για τα χρόνια που έχει να χτιστεί μια τόσο ποιοτική ομάδα: «Από την τελευταία φορά που πήραμε το πρωτάθλημα στην Α2. Η ομάδα είναι εφάμιλλη, ενδεχομένως τώρα να είναι ακόμα καλύτερη».

Για τους στόχους της φετινής ομάδας: «Και οι μεταγραφικές κινήσεις να μην ήταν αυτές που έγιναν το καλοκαίρι, όταν το Περιστέρι βρίσκεται στην Α2, πρέπει να παίζει για να πρωταγωνιστεί. Δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο πέραν από αυτό. Πόσω μάλλον όταν έρχονται παιδιά που όλοι τους γνωρίζουμε, όλοι έρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες, παιδιά που έχουν γράψει ανόδους. Γενικότερα, το Περιστέρι είναι μια ομάδα που ο καθένας θα ήθελε να βρίσκεται».

Για το χρόνο που χρειάζεται η ομάδα, παρά τις μεταγραφές: «Αυτό ισχύει 100%. Οι μεταγραφές από μόνες τους δεν φέρνουν ανόδους. Έχουμε δει πολλές ομάδες το καλοκαίρι να χαρακτηρίζονται φαβορί και τον χειμώνα να καταστρέφονται. Εμείς όμως έχουμε και την τεχνογνωσία και την εμπειρία, αλλά και σαν διοίκηση και εξωαγωνιστικά με την ιστορία και τον κόσμο, ώστε να είμαστε ακόμα πιο συμπαγείς ως ομάδα. Είδαμε πέρυσι ότι η ομάδα στον α’ γύρο δεν ήταν πολύ καλή, όχι γιατί δεν θέλαμε, αλλά γιατί ήμασταν καινούρια ομάδα. Φέτος ελπίζω να είμαστε πιο γρήγορα στην καλύτερή μας κατάσταση και όταν γίνει αυτό, η ομάδα δεν θα έχει αντίπαλο».

Για το ρόλο της διοίκησης στη διαμόρφωση του ρόστερ και την οριοθέτηση των στόχων: «Αυτό είναι το Α και το Ω. Ομάδες ιστορικές με κόσμο, αλλά χωρίς διοίκηση, εξαφανίζονται και τις ψάχνουμε στα τοπικά. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σταθερότητα και αυτό κάνει το έργο εδώ πιο εύκολο. Πιστεύω η διοίκηση, όποιον παίκτη ήθελε ο προπονητής, τον πήρε, οπότε αυτόματα όλα είναι πιο εύκολα. Εμείς ασχολούμαστε με το μπάσκετ και οι προπονητές μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο αυτό που θέλουν. Όλα είναι ιδανικά».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος θα κάνει αυτό που κάνει πάντα. Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο. Εμείς ίσα-ίσα είμαστε ευτυχισμένοι. Αν αυτή η ομάδα έχει να πουλήσει κάτι, αυτό είναι η ιστορία της και ο κόσμος της. Φέτος θεωρώ θα γράψουμε άλλη μια σελίδα και κάθε χρόνο θα κάνουμε περισσότερα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment