PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες


Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι μόλις τέσσερις και καμία εξ αυτών να μην απειλεί τους Χόβαν και Τσιντώντα οι οποίοι πέρασαν ένα εύκολο 45λεπτο.

Η μοναδική αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν ένα φάουλ του Ουάρντα στο 26′ από τα αριστερά με τη μπάλα να φεύγει λίγα μέτρα πάνω από την εστία του Τσιντώτα.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες και ήταν σαφώς καλύτερο απ’ το πρώτο. Στο 51′ ο Πανσερραϊκός είχε την πρώτη τελική προς την εστία με τον Τόμας να κάνει το σουτ και τον Τσιντώτα να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Στάικος έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία του Ατρόμητου.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 64′ αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Κούεν μέσα από την περιοχή έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Χόβαν για να κρατήσει το 0-0.

Οι παίκτες του Ίλιτς απείλησαν ξανά στο 78′ με τον Γκονζάλες μέσα στην περιοχή να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Χόβαν που μπλόκαρε σταθερά.

Οι δυο ομάδες βολεύτηκαν με την ισοπαλία και προετοιμάζονται για την παραμονή τους στη Super League.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Στάικος (85′ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Τόμας (64′ Γούλερι), Ουάρντα, Χατζηστραβός (85′ Σοφιανός), Άλεξιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ. Κούντε, Φριντγιόνσον (60′ Γκονζάλες), Κούεν (73′ Βρακάς), Ρομπάιγ (60′ Βαλένσια), Κεσχρίντα, Αντζιέλσκι (73′ Βέργος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Χωρίς Γκονζάλεθ απέναντι στον Άρη ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment