PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η πορεία του μεταγραφικού σχεδιασμού


Συζήτηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή Γιώργου Δώνη.

Tην πορεία του μεταγραφικού σχεδιασμού, που εξελίσσεται ικανοποιητικά, συζήτησαν σήμερα ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος και ο προπονητής Γιώργος Δώνης σε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας και αποφασίστηκε όπως:

Ο γυμναστής Γρηγόρης Γεωργίτσας να μεταβεί αύριο στο Καρπενήσι για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την ομάδα στο α’ στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ επίσης αύριο ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός και ο β’ βοηθός προπονητή Μίοντραγκ Μένταν θα ταξιδέψουν στη Σόφια για να επιθεωρήσουν ένα αθλητικό κέντρο που προτάθηκε στην ομάδα για το β’ στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας ενημερώθηκε επιπλέον από τον Υπεύθυνο Scout Τόλη Αποστόλου για το αποτέλεσμα του ταξιδιού που πραγματοποίησε στην Ισπανία όπου παρακολούθησε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Εξάλλου, μπορεί οι παίκτες του Ατρόμητου να βρίσκονται σε περίοδο διακοπών από τις 20 Μαϊου, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο για τον Ιτάνζ που ήταν αναπληρωματικός τερματοφύλακας στο επίσημο ματς Καμερούν-Σενεγάλη ενώ οι Καραγκούνης, Σκόνδρας ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στο χθεσινό φιλικό ματς με τη Πολωνία.

* Συνεχίζεται καθημερινά από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (12.00-20.00) η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα περίοδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment