PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη


Ο κακός δημιουργικά Ατρόμητος έχασε και πάλι αυτή τη φορά στο Περιστέρι από τον Άρη και θα διεκδικήσει την παραμονή στο υπόλοιπο της Super League.

Για ένα ακόμα ματς και παρά την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, ο Ατρόμητος συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και γνώρισε την πέμπτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα, με 0-2.

Μόνος επιζών ο Κούντε που έκανε μια μεστή εμφάνιση σε ένα ματς που ο Ίλιτς δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας τριών κίτρινων καρτών.

Ο Άρης πήρε το διπλό πετυχαίνοντας δύο γκολ αρχικά στο 33′ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μορόν και στη συνέχεια στο 94′ με τον Νταρίντα.

Υπήρξαν στιγμές που ο Ατρόμητος πίεσε και διεκδίκησε κάτι από το ματς αλλά οι τελικές προσπάθειες των Κουέν, Καμαρά, Κεσχρίντα και Τσακμάκη δεν φάνηκαν άξιες για να νικήσουν τον Κουέστα.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Καμαρά, Ρομπάιγ (73′ Γιουμπιτάνα), Κούεν (84′ Βέργος), Κούντε, Έρλινγκμαρκ (56′ Βαλένσια), Αντιζέλσκι.

Άρης: Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Ρόουζ, Φεράρι, Βέλεθ (83′ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Γκαρθία (63′ Βερστράτε), Μπένετ (46′ Μπένετ), Σουλεϊμάνοφ (83′ Ζαμόρα), Μορόν (70′ Ανσαριφάρντ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Χωρίς Γκονζάλεθ απέναντι στον Άρη ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment