PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 9/6


Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Πρώτο τέταρτο στην Παρθένο.

Τα ζώδια σήμερα ΠΕΜΠΤΗ. Πρώτο τέταρτο στην Παρθένο.

Κριός (21/3-20/4)

Η πνευματική διαύγεια σας βοηθά να ελευθερωθείτε από την καθημερινότητα και τα άγχη σας. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο πλησιάζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η υπερβολική οικειότητα και η άνεσή σας ίσως προκαλέσουν την οργή του.

Ταύρος (21/4-20/5)

Θα σας παρουσιαστούν κάποια έκτακτα έξοδα και κάποια από αυτά θα γίνουν για καθαρά συναισθηματικές σας ανάγκες.
Έχετε την ανάγκη να ξοδέψετε είτε αγοράζοντας ένα δώρο για το σύντροφο είτε διασκεδάζοντας μαζί του. Κάντε ότι σας εκφράζει χωρίς να υπερβάλλετε.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο/η σας. Μαζί, θα νοσταλγήσετε παλιές όμορφες στιγμές που μπορείτε να ξαναζήσετε. Προσπαθήστε να θέσετε κάποιον έλεγχο στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές απ’ την παρότρυνση φιλικών σας προσώπων.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Δείξτε φιλική συμπεριφορά απέναντι στους υφισταμένους σας και σε όσα άτομα σας προσφέρουν την βοήθειά τους και αποφύγετε τους υπαινιγμούς. Ασχοληθείτε με την πνευματική δραστηριότητα και ψυχαγωγία μαζί με το σύντροφό σας. Δείτε μαζί μια καλή παράσταση στο θέατρο, στο κινηματογράφο.

Λέων (23/7-23/8)

Ίσως να ήρθε η ώρα για αρκετούς από εσάς να ανατρέψουν κάποια σχέδιά τους και να αναπροσαρμόσουν τους στόχους τους σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής. Εξαιρετικά έντονη ημέρα! Πάθος και μια βαθιά αίσθηση κτητικότητας θα σας κυριεύσουν. Μην καταπιέσετε το σύντροφό σας. Διατηρείστε χαμηλούς τόνους.

Παρθένος (24/8-22/9)

Οι νέες προοπτικές της καριέρας σας και ο σχεδιασμός που δρομολογείτε θα απαιτήσουν πολύ κόπο και προσπάθεια από μέρους σας. Μια γλυκιά νότα ρομαντισμού κυριαρχεί σε εσάς. Εκφραστείτε τρυφερά απέναντι στο σύντροφό σας, δείξτε του πόσο σημαντικός είναι για εσάς!.

Ζυγός (23/9-22/10)

Θα περάσετε ευχάριστα σήμερα με τους άλλους, καθώς θα έχετε την υποστήριξή τους για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και πράγματα που σας ικανοποιούν. Η επανάληψη των καθημερινών ασχολιών και οι υποθέσεις ρουτίνας έχουν κουράσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Στηρίξτε ο ένας τον άλλον με αγάπη.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Είστε σκεφτικοί. Μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας καταβάλλουν. Χρειάζεται χρόνος για να οδηγηθεί η σχέση σας εκεί που θέλετε. Καλό θα είναι να μάθετε να σέβεστε τις απαιτήσεις των άλλων εάν δεν θέλετε να υπάρξουν προστριβές μαζί τους.

Τοξότης (23/11-21/12)

Καθώς φαίνεται σήμερα θα σας προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα και καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί ώστε να μην δημιουργηθούν και άλλες ζημιές. Οργανώστε το βράδυ ένα πάρτι έκπληξη για τον αγαπημένο/η σας και εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας! Σίγουρα θα εκτιμήσει τη στάση σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Δεν θα πρέπει να φοβάστε τις οικονομικές αναποδιές που παρουσιάζονται καθώς γνωρίζετε πως είναι προσωρινές. Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Μια φιλική κουβέντα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα εποικοδομητική για τη σχέση.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Μην απελπίζεστε εάν δεν μπορείτε να αντεπεξέρθετε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ήρεμη προβλέπεται η μέρα. Εκμεταλλευτείτε την για μια όμορφη βραδινή έξοδο με τον ερωτικό σύντροφο ή μείνετε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά του.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σήμερα υπάρχει ένταση γιατί κάτι σας λέει ότι τα καλά θα γίνουν καλύτερα και βιάζεστε. Αποφύγετε την υπερβολή ή βιασύνη σε επαγγελματικά θέματα και σε οποιαδήποτε απόφαση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό σοβαρών θεμάτων σε σχέση με το σύντροφο. Προστριβές ή αντιπαραθέσεις θα έχουν άσχημη κατάληξη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment