PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συνεχίζεται με νέα δεδομένα η αναζήτηση προπονητή στον Ατρόμητο


Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες για τον Ατρόμητο να αποκτηθεί προπονητής από την Ιβηρική, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον Αμπέλ Ρεσίνο δεν οδηγούν σε deal, αφού ο έμπειρος τεχνικός περιμένει να «χηρέψει» κάποιος πάγκος της Primera και στη διοίκηση εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις.

Οι προτάσεις που φθάνουν είναι πολλές και καθημερινά προκύπτουν όλο και πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και στο Περιστέρι έχουν πάρει απόφαση να μην επικεντρωθούν μόνο σε Ισπανία και Πορτογαλία, αλλά και σε άλλες αγορές που υπάρχουν εξίσου αξιόλογοι προπονητές.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ηρεμία μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι στον Ατρόμητο έχουν πάρει απόφαση να περιμένουν και την εμφάνιση (όχι ψυχρά το αποτέλεσμα) στο ματς της Δευτέρας στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη και στη συνέχεια να επισημοποιήσουν όποια απόφασή τους.

Είναι, άλλωστε, δεδομένη η εμπιστοσύνη τους στον Γιώργο Κορακάκη και ο λόγος που δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση να συνεχίσει εκείνος στο «τιμόνι» οφείλεται καθαρά στο ότι δεν θέλουν να τον «κάψουν» ρίχνοντάς τον στα βαθιά με μια ομάδα που δεν έχει προετοιμάσει ο ίδιος, παρά στο ότι δεν αναγνωρίζεται η αξία και το ταλέντο του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment