PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Κουμουτσάκος: Η αρμοδιότητα για τις τηλεοπτικές άδειες θα επανέλθει στο ΕΣΡ


«Πυρά» κατά της κυβέρνησης εκτοξεύει εκ νέου ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Παράλληλα, σε δήλωσή του τονίζει ότι «η νομιμότητα με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αποκατασταθεί πλήρως». Όπως εξηγεί, η αρμοδιότητα για τις άδειες θα επανέλθει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και οι άδειες θα είναι περισσότερες από τέσσερις «αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του ψηφιακού φάσματος».

«Η κυρία Γεροβασίλη, για λογαριασμό της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου – Παππά, ομολόγησε, ότι σε 90 ημέρες θα ρίξει “μαύρο” σε όσους σταθμούς δεν πάρουν άδεια. Παραδέχθηκε, επομένως, ότι ο στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι να φιμώσει κάθε αντίθετη φωνή στα Μ.Μ.Ε. και στην κοινωνία», σημειώνει ο κ. Κουμουτσάκος.

«Ομολογεί ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, ο οποίος είναι στην κυριολεξία στον αέρα, είναι ο ορισμός της διαπλοκής, γιατί στηρίζεται στην λογική της πλειοδοσίας», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος, «οι πολίτες αναρωτιούνται ποιο είναι το αντάλλαγμα που θα πάρουν όσοι αποκτήσουν την τηλεοπτική άδεια για να καλύψουν τα εκατομμύρια που θα προσφέρουν γι’ αυτήν».

«Όσο για το “τζάμπα πέθανε”, σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει το Μαξίμου και ειδικά ο κ. Τσίπρας και η κ. Γεροβασίλη από την εποχή που προέτρεπαν τους Έλληνες να μη πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, που εδώ και μερικούς μήνες … κατήργησαν», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment