PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Ένα διαφορετικό café bistro στο κέντρο του Περιστερίου (photos)


Η Αιμιλίου Βεάκη σίγουρα έχει πολλές και διαφορετικές επιλογές για τον πρωινό καφέ και τη νυχτερινή διασκέδαση. Μια από τις μοναδικές προτάσεις είναι το Chez mi-mi που έχει πινελιές από κλασσική διακόσμηση και αρκετές αξιόλογες επιλογές για τους πελάτες του.

Η ποιότητα και η μοναδικότητα ενός νέου μαγαζιού καθορίζεται από τις επιλογές στον καφέ και τα ποτά. Στο Chez mi-mi οι επιλογές έγιναν βάσει ποιότητα και όχι ποσότητας. Άλλωστε γι’ αυτό όσοι το προτίμησαν μια φορά, το έκαναν στέκι τους.

Μιλώντας με την κυρία Αγγελοπούλου, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια του χώρου ανακαλύψαμε ότι οι επιλογές στον κατάλογο έγιναν μέσα από τις προτιμήσεις μιας ομάδας ανθρώπων και φίλων της, οι οποίοι υπηρέτησαν για χρόνια τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας.

«Θα συναντήσεις αυθεντικές γεύσεις ποτών και coctail αλλά και premium επιλογές ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους» ήταν μια από τις υποδείξεις της κυρίας Αγγελοπούλου, η οποία μας εξήγησε ότι θέλησε το μαγαζί της να έχει μια διαφορετική φιλοσοφία από τα υπόλοιπα μαγαζιά της Βεάκη.

Εκλεκτές επιλογές προϊόντων, καλή μουσική και άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό δημιουργούν την αίσθηση στον επισκέπτη να νιώθει σαν στο σπίτι του.

Αυτή είναι και η επιτυχία του Chez mi-mi που κερδίζει από την πρώτη φορά τους επισκέπτες του και πλέον αποτελεί σημείο συνάντησης για αρκετές παρέες. Αυτός ήταν και ο λόγος που το επισκεφθήκαμε, το δοκιμάσαμε και σας το προτείνουμε. Θα μας θυμηθείτε!

Chez mi-mi

Αιμιλίου Βεάκη 21, Περιστέρι

210 57 10 573

Fb: Chez mi-mi

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment