Συνταγές

Ταραμοσαλάτα παραδοσιακή

Δεν μπορεί να λείπει από το σαρακοστιανό τραπέζι!

Δύο πράγματα κάνουν τη νόστιμη ταραμοσαλάτα:
Ο καλός ταραμάς και η συχνή δοκιμή καθώς τη φτιάχνετε!

Υλικά:

  • 200 γρ ταραμάς καλός λευκός
  • 350 γρ ψίχα ψωμιού
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 λεμόνια
  • 1 ποτήρι νερού λάδι
  • πιπέρι

Πως το κάνουμε:

  1. Βρέχουμε την ψίχα και την στίβουμε καλά.
  2. Βάζουμε στο πολυμίξερ τον ταραμά και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε πιπέρι, την ψίχα, και το χτυπάμε.
  3. Προσθέτουμε σιγά σιγά καθώς το χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι.
  4. Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας

Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment