PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Κοινωνικά ανοίγματα, διευρύνονται οι γνωριμίες, θα υπάρξουν συναναστροφές.

ΚΡΙΟΣ

Βάλτε τη δικτύωσή σας σε προτεραιότητα. Τώρα πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν επιρροή ή μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες σας. Ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα χαρτογραφημένες, η γοητεία σας θα έλξει το ενδιαφέρον τους. Αν δεν γνωρίζετε ήδη τέτοια άτομα, φροντίστε να προσεγγίσετε τους ανθρώπους που έχετε κοινά σχέδια και φιλοδοξίες. Αν προσθέσετε και λίγο χιούμορ, σίγουρα θα κερδίσετε τη συνέργειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην μένετε στην ασφάλειά σας. Ενίοτε, ένα υπολογισμένο ρίσκο μπορεί να φέρει πιο κοντά τα όνειρά σας. Αυτό δεν σημαίνει να κάνετε υπερβολές, σημαίνει να έχετε έτοιμο και ένα εναλλακτικό σχέδιο πριν κάνετε την κίνησή σας. Η συγκυρία μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες για μια νέα καριέρα, μια αύξηση ή μια προαγωγή, γι’ αυτό να είστε δεκτικοί. Μπορεί να κάνετε απρόβλεπτα άλματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι σας κρατά πίσω; Τώρα μπορείτε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Δεν έχει σημασία αν θα προετοιμάσετε μια απόδραση μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικοί περιορισμοί, είτε θα γραφτείτε σε διαδικτυακά σεμινάρια, σημασία έχει να κάνετε την κίνησή σας με αποφασιστικότητα. Δεν αποκλείεται να εκτοξευτείτε σε ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον, θεωρητικά ή πρακτικά. Και σύντομα θα θέτετε το θρυλικό ερώτημα «τι έπεται»;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τολμήστε αυτή τη συναισθηματική σύμπραξη που σκέφτεστε. Θέλετε να δείτε ένα φλερτ ως ρομαντική προοπτική, ξεπεράστε τον φόβο για το τι μπορεί να συμβεί. Είστε πραγματικά έτοιμοι να πάτε αυτή την επαφή στο επόμενο στάδιο. Γι’ αυτό αν είστε βέβαιοι ότι είναι το σωστό, να το κάνετε. Η διαίσθηση θα σας υποδείξει ποια είναι τα κρυφά εμπόδια, ώστε να τα υπερβείτε και να μπείτε σε μια πιο γλυκιά ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ

Δεν έχει τίποτα αρνητικό το αίτημα για «αγάπη, ειρήνη και κατανόηση». Μπορείτε να επιφέρετε μια θετική αλλαγή στον κόσμο, μέσα από τις ρομαντικές και πλατωνικές σχέσεις σας. Ο ιδεαλισμός σας είναι οξυμένος, γι’ αυτό νιώθετε πιο δεκτικοί και ανοικτόμυαλοι. Ακόμα και η πιο μικρή κίνηση έχει σημασία. Ακούστε έναν φίλο που έχει προβλήματα, χωρίς διάθεση κριτικής ή παροχής συμβουλών. Θα σας εμπνεύσει προς τα εκεί η συμπονετική ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποχαιρετίστε κάθε είδους ανθυγιεινή συνήθεια. Άλλες μέρες μπορεί να σας δυσκόλευε η άρνηση μιας αγαπημένης απόλαυσης. Η προσοχή στη διατροφή και η τακτική εξάσκηση θα γίνουν οι καινούργιοι φίλοι σας, αποκτώντας μια εντελώς νέα οπτική. Πολύ σύντομα θα νιώθετε ήδη πιο δυνατοί και θα λάμπετε, από μέσα προς τα έξω.

ΖΥΓΟΣ

Καταγράψτε την κάθε χαρωπή δραστηριότητα που λαχταρά η ψυχή σας. Αξιοποιήστε το κάθε λεπτό της μέρας με αυτή την ακαταμάχητη γοητεία σας, ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να καταλήξετε να περιφέρεστε, εξερευνώντας νέες γειτονιές ή πεδία. Δεν χρειάζεται να υπάρχει αφορμή, απλώς ενδώστε στο πνεύμα της περιπέτειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ηγηθείτε με αυτοπεποίθηση, πάρτε τα ηνία σε ένα νέο εγχείρημα. Ακόμα και μέσα στο σπίτι σας, θα αναζητήσετε τους πιο καινοτόμους τρόπους για να ενισχύσετε τη θετική ροή της ενέργειας. Αλλάξτε τη θέση των επίπλων, μετακινήστε τα διακοσμητικά και τους πίνακες. Για να τονώσετε το αίσθημα ασφάλειας, καλό είναι να διαπραγματευτείτε ξανά τους όρους σε δάνεια ή επενδύσεις. Μην αφήσετε κανέναν να επηρεάσει τη δυναμική σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πόσα ταλαντούχα άτομα με επιρροή έχετε στις επαφές σας; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να τα προσεγγίσετε, ανασυντάξετε τις συμπράξεις σας. Κάθε ανταλλαγή ιδεών και απόψεων χρειάζεται ανθρώπους, που χρειάζονται εσάς. Ευνοούνται επίσης οι ενασχολήσεις με τη γραφή ή τη διδασκαλία, καθώς η πνευματική σας ισχύ είναι απαράμιλλη. Μην εκπλαγείτε αν κληθείτε να χειριστείτε ένα σημαντικό εγχείρημα, στήστε μόνο την κατάλληλη «χρυσή ομάδα» σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα χρήματά σας. Τώρα λαμβάνετε μια ώθηση διαύγειας για κάθε λεπτομέρεια στα σχέδιά σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως μπορείτε να αναβαθμίσετε μια παράλληλη ενασχόλησή σας, είτε να γίνετε πιο ρεαλιστές ανάμεσα στα θέλω και τις πραγματικές ανάγκες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πιο προσωπικοί σας στόχοι παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Όσο ατομιστές κι αν είστε, πάντα θέλετε να είναι ευτυχισμένοι και οι άλλοι κι αυτό ενίοτε σημαίνει να παραμερίζετε τις δικές σας ανάγκες. Θέλετε να επηρεάζετε τις τάσης, διαδικτυακά ή στον τομέα σας; Αυτή η ώθηση αυτοπεποίθησης, θα σας φέρει πιο κοντά σε όποιο θρίαμβο λαχταράτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας φαντάζει ανέφικτη αποστολή το να είστε ρεαλιστές; Αν και ευνοεί μια επιθεώρηση στην ψυχολογία σας, δεν αποκλείεται να μπερδεύετε τα συναισθήματα με τα γεγονότα, κάποια τραύματα μπορεί να αφορούν την παιδική σας ηλικία ή μια σχέση αλληλεξάρτησης. Όμως τώρα μπορείτε να περάσετε σε μια ζωή χωρίς φόβο, καθώς απομακρύνονται τα «εκφοβιστικά» πέπλα. Αρκεί να κατανοήσετε ότι θα συναντήσετε διάφορες αλήθειες, πριν φτάσετε στην πραγματική ισορροπία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment