PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση, οι προσεγγίσεις θα γίνουν με τρόπο αυθόρμητο και αρκετά απελευθερωμένο.

ΚΡΙΟΣ

Η γοητεία σας απογειώνεται, θα πείτε αυτά ακριβώς που πρέπει για να κερδίσετε συμμάχους. Αλλά κι αν πολλοί προσφερθούν να φτάσουν στην άκρη του κόσμου για εσάς, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχθείτε την προσφορά. Παντού ελλοχεύει ένα τίμημα, ακόμα και από τους φίλους. Διαβεβαιώστε ότι οι συνεργάτες σας διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραμερίστε την ονειροπόληση για να πετύχετε περισσότερα. Αρκεί να αποφασίσετε να καταβάλετε τον κόπο που απαιτούν. Σηκώστε μανίκια και εστιάστε εκεί, χωρίς να ασχοληθείτε με καθήκοντα άλλων ή να αρκεστείτε σε ημίμετρα. Μετά την αρχική βαρυθυμία, θα κάνετε τα βήματα που λαχταράτε και θα λάβετε γρήγορα τις ανταμοιβές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και ρισκάρετε. Αυτό δεν σημαίνει να «τζογάρετε» με τις οικονομίες μιας ζωής, σημαίνει να μελετήσετε όλες τις παραμέτρους σε ευκαιρίες που θα προκύψουν. Σίγουρα μπορείτε να προοδεύσετε έναν προσωπικό στόχο με νέους και συναρπαστικούς τρόπους, όπως μέσω διαπολιτισμικών επαφών. Ίσως ένας φίλος από μακριά, να βοηθήσει να διευρύνετε την οπτική και τα εγχειρήματά σας, ας έχετε πρόχειρα και ενημερωμένα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ατμόσφαιρα επιτάσσει απολογίες. Φροντίστε να πείτε τα «συγγνώμη» που χρειάζονται, ακόμη κι αν θεωρείτε ότι ένα λάθος σας μπορεί να περάσει απαρατήρητο, η άλλη πλευρά δεν σκέφτεται το ίδιο και δεν πρέπει να την εξωθήσετε στα άκρα. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και επιπλέον αναζητήστε τρόπους να εξομαλύνετε κάθε δυσχερές κλίμα. Η καλή προδιάθεση μπορεί να κάνει θαύματα.

ΛΕΩΝ

Μην βιαστείτε να απορρίψετε μια πιθανή συνεργασία. Επεξεργαστείτε τη περισσότερο και δείτε τις δυνατότητές της, χωρίς να εστιάσετε σε ταμπέλες και πρότυπα. Επιλέξτε να βιώσετε την ουσιαστική αίσθηση της συνένωσης και θα σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκεί να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε ρεαλιστικά το παρόν, αντί να σκέφτεστε όσα μπορεί ή όχι να φέρει το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά ταυτόχρονα, αυτός είναι ο λόγος που ίσως νιώθετε πιεσμένοι από τις ευθύνες σας. Όσο κι αν θέλετε να λειτουργείτε με ταχύτητα, είστε μόνο ένα άτομο και η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Πάψτε να προσπαθείτε να ξεπεράσετε τους νόμους του χρόνου και των αντοχών σας. Είναι καιρός να αναζητήσετε βοήθεια ή συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ

Τίποτα δεν εξαφανίζεται επειδή απλώς το αγνοείτε. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές γνωρίζετε ότι υπάρχει θέμα, ακόμα κι αν δεν έχετε το θάρρος να το θίξετε. Είναι καιρός να το κάνετε εσείς, να αδράξετε την ευκαιρία να ανοίξετε έναν εποικοδομητικό διάλογο. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν είναι έτοιμοι γι’ αυτόν, εστιάστε στα μακροπρόθεσμα οφέλη του αντί να καταλήξετε σε δράματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα διαφυλάξετε μυστικά ή θα τα αποκαλύψετε; Αν σας έχουν εμπιστευτεί κάτι, είναι σπουδαία κίνηση και πρέπει να την τιμήσετε. Αν θελήσετε να παράσχετε βοήθεια στο άτομο που σας άνοιξε την καρδιά του, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Σε καμία περίπτωση μην αναφέρετε ευαίσθητες λεπτομέρειες, όπως θα θέλατε να κάνει και κάποιος άλλος στη θέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις είναι σαν μια χορογραφία, προτιμήσετε το αργό βαλς από την ντίσκο. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό ή το άγχος, εστιάστε στην οικοδόμηση της επαφής με ένα βήμα τη φορά. Η ρόδινη οπτική μπορεί να παραβλέψει αξιόλογες πτυχές που δεν είχατε προσέξει, γι’ αυτό ο ρεαλισμός βοηθά να απολαμβάνετε κάθε στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι στόχοι για την υγεία σας δεν πρέπει να αποτελούν πρόκληση. Μπορεί τα καλύτερα υγιεινά προϊόντα να βρίσκονται στην άλλη άκρη της πόλης. Αλλά πόσο πρακτικό είναι να κάνετε συνεχώς αυτή τη διαδρομή; Αν ψάξετε καλύτερα στην περιοχή σας, σίγουρα θα βρείτε αξιόλογες αγορές και ποιότητες, ίσως και πιο ανταγωνιστικές, μιας και θα κάνετε και τον περίπατό σας για να ψωνίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βλέπετε στοιχεία σε άλλους που θα θέλατε να είχατε; Είναι καιρός να αποδράσετε από την παγίδα της σύγκρισης. Απομακρυνθείτε από τον καθρέφτη και ασχοληθείτε με όσα σας κάνουν να νιώθετε καλά. Βοηθήστε έναν φίλο, προσφερθείτε εθελοντικά να συμβάλετε σε ανθρωπιστικές δράσεις. Λίγη εξάσκηση θα σας δώσει την επιπλέον λάμψη που χρειάζεστε για να τονωθεί και η αυτοπεποίθησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τι πραγματικά λαχταράτε; Μια εσώτερη αναταραχή θα σας ωθήσει να ξεφύγετε από τετριμμένες πρακτικές. Συνειδητοποιήστε πως όταν είστε έτοιμοι να καταναλώσετε ό,τι βρεθεί μπροστά σας, καταπνίγετε ή απομακρύνεστε από δυσάρεστα συναισθήματα. Ξέρετε ότι αυτές οι επιλογές είναι προσωρινές. Έχετε τη δυναμική να διαχειριστείτε όσα σας δυσκολεύουν και να βγείτε νικητές και να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε αυτή τη διαδικασία μόνοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment