PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες.

ΚΡΙΟΣ

Μην χάνετε το θάρρος σας, αντί να παραδοθείτε, ενδυναμωθείτε από την κάθε δυσκολία. Όταν την αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο, θα τονώσετε την ευελιξία και την ετοιμότητά σας. Θα σας κάνει καλό να αναζητήσετε και την έναρξη κάθε δυσχέρειας. Όταν εντοπίσετε τι ή ποιος φταίει, θα αποφύγετε να επαναληφθεί μια ανάλογη συγκυρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάτε τη σύντομη οδό στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας; Πρέπει να αντισταθείτε, γιατί κάθε φαύλη κίνηση τώρα, θα την βρείτε ξανά μπροστά σας στο μέλλον. Αφήστε τη συνείδησή σας για γίνει οδηγός, κάθε «αθώα» παράκαμψη μπορεί να στραφεί εναντίον σας, γι’ αυτό προτιμήστε την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα σε κάθε αλληλεπίδρασή σας. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι χάνετε έδαφος τώρα, κερδίζετε μακροπρόθεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε τα νεύρα σας, δεν πρέπει να ξεσπάτε στους συνεργάτες σας, αντιθέτως πρέπει να ηγηθείτε και να τους οργανώσετε. Ακόμα κι αν αντιληφθείτε ότι κάποιοι έχουν απώτερα κίνητρα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια. Η ψυχραιμία θα βοηθήσει να διερευνήσετε κάθε περίπτωση, ώστε με στρατηγικές κινήσεις να επιλύσετε τα θέματα χωρίς συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάρτε τρεις βαθιές ανάσες, θα νιώθετε σαν να διαμοιράζεστε προς πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα, στους τομείς των σχέσεων και της καριέρας. Για να ξεπεράσετε αυτή τη φάση έντασης, αποζητήστε την ισορροπία σας. Μην ασχοληθείτε με τις απαιτήσεις των άλλων, εστιάστε στις δικές σας ανάγκες. Αναβάλετε όσες υποχρεώσεις μπορείτε, ασκηθείτε για να αποσυμπιεστείτε. Περάστε χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν, για να ηρεμήσει η ψυχή σας.

ΛΕΩΝ

Μειώστε ταχύτητα, για να μην εξαντληθείτε, στραφείτε στην υγεία σας. Πιείτε τονωτικά ροφήματα, πάρτε τις βιταμίνες σας και ξεκουραστείτε όσο χρειάζεται. Αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε αυτή την ανάπαυλα, σημαίνει ότι έχετε ανάγκη από επιπλέον χέρια. Απευθυνθείτε στους κατάλληλους ανθρώπους και υποδείξτε τους πώς θέλετε να εργαστούν. Μόλις μπουν σε αποδοτικό ρυθμό, θα έχετε κι εσείς τον χρόνο που χρειάζεστε για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πατήστε φρένο, αντισταθείτε και ξαναδείτε το πρόγραμμά σας. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να αναβάλετε ή να αναθέσετε σε άλλους. Οι βιαστικές κινήσεις θα δημιουργήσουν επιπλοκές ή/και δαπανηρά λάθη. Επίσης, προσέξτε τι λέτε και πώς, δια ζώσης και μέσω διαδικτύου. Η επιμέλεια και η διπλωματία είναι πάντα πιο αποδοτικές στρατηγικές.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα άτομα που αγαπάτε, ίσως βγουν στην επιφάνεια εντάσεις που υποβόσκουν. Επειδή η οπτική σας δεν θα είναι διαυγής, προσεγγίστε κάθε συγκυρία αντικειμενικά. Αν έχετε αφήσει να σωρευτεί μέσα σας πικρία, μην ξεσπάτε σε ανθρώπους που δεν ξέρουν καν ότι κάτι σας ενοχλεί, αν κάπου υπάρχει έλλειψη ισορροπίας, πρέπει πρώτα να διορθώσετε τα όποια πλήγματα. Αλλά μην περιμένετε θαύματα εν μία νυκτί, η επούλωση χρειάζεται χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε την πίεση με κάθε τρόπο, καταφύγετε στον διαλογισμό ή αντικαταστήστε τον καφέ με τονωτικά ροφήματα. Μήπως είναι καλύτερα να μην επιστρατεύσετε όλη την ομάδα, να αρκεστείτε σε ένα έμπιστο άτομο που θα σας ηρεμήσει; Και επειδή μπορεί να κάνει την εμφάνισή του το «κεντρί» σας, αποφύγετε με κάθε τρόπο τους εριστικούς ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιταχθείτε σε μια κρίση ζήλιας, η αυτοπεποίθησή σας δεν θα είναι στα καλύτερά της. Μην κάνετε ανταγωνιστικές ή υπονομευτικές σκέψεις, διαβάζοντας ή βλέποντας επιτεύγματα άλλων. Να θυμάστε ότι κανείς δεν διατυμπανίζει τα ελαττώματά του, άρα κάθε σύγκριση είναι χάσιμο χρόνου. Μπορείτε να μετατρέψετε τη ζήλια σε ώθηση, για να εξελίξετε τις δικές σας φιλοδοξίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ασχολείστε με τις απόψεις των άλλων και στραφείτε στα δικά σας ζητούμενα. Μην σας παρασύρουν οι γενικότερες τάσεις για κινήσεις που θέλετε να κάνετε, από αλλαγές στην εμφάνισή σας μέχρι μια ερωτική προσέγγιση ή μια αντισυμβατική επαγγελματική πορεία. Μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι, κατασταλάξτε στις προσωπικές σας επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γίνετε πιο ξεκάθαροι και επειδή ακόμα και ένα αθώο σχόλιο μπορεί να παρεξηγηθεί, ας επιλέξετε προσεκτικά κάθε λέξη σας. Καλύτερα να αποφύγετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην αναρτήσετε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Η συζήτηση με έναν φίλο που εμπιστεύεστε, θα επιτρέψει να εκφραστείτε ελεύθερα και να αποσυμπιεστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ποιοι είναι γνήσιοι φίλοι σας και ποιοι άσπονδοι; Είναι καιρός να επιθεωρήσετε όσους εντάσσετε στον κύκλο σας. Αρκεί ένα «σάπιο» μήλο για να χαλάσει όλη η σοδιά, γι’ αυτό απομακρυνθείτε από κάθε τοξική επαφή. Ένας ξεκάθαρος και ειλικρινής διάλογος θα σας επαναφέρει σε ισορροπημένη πορεία. Με όποιους δεν έχετε κοινά σημεία, είναι καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Διαθέστε τον χρόνο σας σε ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment