PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα διάθεση για δράση, για εξόρμηση, φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης.

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνετε σε μια περίοδο αποδοτικής δράσης. Αδράξτε τη μέρα με κάθε τρόπο, είναι η ιδανική στιγμή για να προοδεύσετε και να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά. Με ευελιξία και μεθοδικότητα θα διατηρήσετε τα πάντα υπό τον έλεγχό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευχάριστες εξελίξεις σας προσεγγίζουν. Όλοι οι τομείς σας παίρνουν θετικό πρόσημο και με ανανεωμένη αισιοδοξία γεμίζετε ανακούφιση. Τώρα το κλίμα είναι ώριμο για να διεκδικήσετε όσα θέλετε και να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματά σας. Αν κάνετε αυτές τις κινήσεις ενόσω έχετε την εύνοια των άστρων, δεν θα σας πιέσουν ξανά στο μέλλον τέτοια μικροπράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να επιθεωρήσετε τις εκκρεμότητές σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε πολλές υποχρεώσεις, τόσο παλαιότερες όσο και πιο πρόσφατες. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός. Αν οργανώσετε τις κινήσεις και το πρόγραμμά σας, θα φτάσετε στους στόχους σας χωρίς να πιεστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις γίνονται πρωταγωνιστές στη ζωή σας. Οι προοπτικές διαγράφονται πιο αίσιες, για να ανακτήσετε την επαφή με ανθρώπους που έχετε να μιλήσετε καιρό. Επίσης, είναι άρτια στιγμή για να διευρύνετε τον κύκλο σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσεγγίστε άτομα σε θέσεις ισχύος και να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει από τέτοιες σχέσεις. Θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε προβλήματα, που μέχρι τώρα αναχαίτιζαν την πρόοδό σας.

ΛΕΩΝ

Η ατμόσφαιρα είναι κάπως περίπλοκη και δύστροπη για εσάς, αυτός είναι ο λόγος που νιώθετε νευρικοί και αρνητικοί. Αλλά εναπόκειται σ’ εσάς σας να βγείτε από τον λήθαργο που σας έχει παγιδεύσει, να δράσετε αποφασιστικά για να διασφαλίσετε ένα πιο λαμπρό μέλλον. Θα ωφεληθείτε αν περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Έτσι θα μειώσετε την έντασή σας ενώ θα πάρετε και πολλές συμβουλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια πράγματα δεν κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Αλλά όποιες ανατροπές κι αν προκύπτουν, εσείς δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να προσαρμοστείτε το συντομότερο στο καινούργιο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας. Η ευελιξία και η ετοιμότητα στην επίλυση των προβλημάτων, είναι τα εργαλεία σας για να βγείτε από κάθε βαλτωμένη κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Τώρα πρέπει να ανταποκριθείτε σε κάθε πρόκληση, να επιλύετε κάθε θέμα τη στιγμή που προκύπτει. Διαθέστε όσο χρόνο και ενέργεια χρειάζεται, με ψυχραιμία και χωρίς πίεση. Αν αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας, θα ανταπεξέλθετε και θα καταφέρετε να χαλαρώσετε στη συνέχεια. Να κοιτάτε τη ζωή με θετική ματιά, για να μην σας παγιδεύσουν ξανά οι ίδιες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άστρα διαβεβαιώνουν ότι έχετε χαράξει μια ορθή πορεία για τη ζωή σας. Οι κινήσεις που θα κάνετε αυτή την περίοδο, θα σας οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να δίνετε σημασία στα κακοπροαίρετα σχόλια και την απαισιοδοξία των τρίτων, η πρόθεσή τους είναι να σας αποθαρρύνουν για να αποτύχετε. Αλλά εσείς πρέπει να εμπιστευτείτε το δικό σας κριτήριο και να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Πολύ σύντομα θα υλοποιήσετε όλα όσα ονειρεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταβάλετε ειλικρινή προσπάθεια να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματά σας, αλλά φαίνεται ότι κάποιες συγκυρίες σας δυσκολεύουν κι αυτό σας γεμίζει νευρικότητα και απογοήτευση. Αφού βλέπετε ότι κάποιες καταστάσεις δεν προοδεύουν, ούτε διαφαίνεται βελτίωσή σας, μην χρονοτριβείτε άλλο. Αρχίστε να τις αλλάζετε, αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας και να προσπαθείτε για το ακατόρθωτο. Θα σας βοηθήσει λίγη απομάκρυνση από τις πολλές εντάσεις, προκειμένου να ισορροπήσετε και να μην ξεσπάτε στους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε σε προτεραιότητα τα πράγματα που ευχαριστούν. Έτσι θα τονωθεί η διάθεσή σας και θα αποκτήσετε μια πιο αισιόδοξη οπτική. Με αυτά τα σημαντικά εργαλεία θα καταφέρετε να σημειώσετε την πρόοδο που επιθυμείτε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας θα αυξάνονται σταδιακά, μέχρι να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε λίγη επιπλέον προσοχή στα θέματα της καθημερινότητας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν εκεί κάποιες δυσκολίες και να μην κυλήσουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει. Οπλιστείτε με υπομονή και διπλωματική διάθεση, κρατήστε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας. Αποφύγετε να θίξετε τώρα κάποια ευαίσθητα θέματα που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόσθετα προβλήματα. Με μια αισιόδοξη και ήρεμη προδιάθεση, μπορείτε να χειριστείτε ό,τι κι αν βρεθεί στο δρόμο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχει φτάσει η στιγμή να ασχοληθείτε σοβαρά με κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Πρέπει να τις διορθώσετε, για να πάψουν να σας προκαλούν συνεχή πίεση. Όσο τις αφήνετε σε εκκρεμότητα, δεν καταφέρνετε να περάσετε στον σχεδιασμό του μέλλοντός σας. Μόλις τις κλείσετε, δώστε στον εαυτό σας χρόνο για μια ενδοσκόπηση. Έτσι θα δείτε με διαύγεια τα δεδομένα σας, ώστε να καθορίσετε ποια είναι τα ζητούμενά σας και πώς θα σας προσεγγίσετε. Αυτή θα είναι η διαβεβαίωσή σας ότι μπορείτε να προχωρήσετε απρόσκοπτα και δυναμικά μπροστά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment