PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Μαρτίου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μέρα με πολυάσχολη χροιά.

ΚΡΙΟΣ

Από τη μία πλευρά ξεχειλίζετε από όνειρα και φιλοδοξίες, από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι κάποιο αίσθημα ανασφάλειας δεν σας αφήνει να τα υλοποιήσετε. Αυτή την περίοδο που τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, έχετε την ευκαιρία να παραμερίσετε τους φόβους σας. Είναι καλή στιγμή για να προχωρήσετε προς την επίτευξη των στόχων σας, παραμένοντας εστιασμένοι στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αξιοποιήστε όσους και όσα ξέρετε για να αρχίσετε να προωθείτε τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φαίνεται να νιώθετε κάποια απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε. Δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλει αυτό το συναίσθημα, γιατί θα πάνε χαμένοι όλοι οι κόπου που έχετε καταβάλει. Το μόνο που σας χρειάζεται, είναι μια αναθεώρηση στα σημεία της στρατηγικής σας. Λίγες μικρές προσαρμογές και περισσότερη υπομονή, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε παροδική δυσχέρεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στη σκέψη σας πρωταγωνιστούν οι άνθρωποι που αγαπάτε. Εκεί θα επενδύσετε τον περισσότερο χρόνο σας τώρα, καθώς ξέρετε ότι κάποιοι από αυτούς έχουν ανάγκη από βοήθεια και στήριξη. Ακούστε με προσοχή τα προβλήματά τους και αξιοποιήστε την πρακτική σκέψη σας για να τους δώσετε τις πιο αποδοτικές συμβουλές. Μπορεί να σας κουράσει κάπως αυτή η διεργασία. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι για να καταφέρετε να τους στηρίξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάπως ιδιόρρυθμη σας φαντάζει η ατμόσφαιρα τώρα, η οπτική σας είναι ομιχλώδης και έχετε σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας. Το αρνητικό φως που φαίνεται να πέφτει σε πολλούς τομείς της ζωής σας, σας φέρνει μελαγχολία και απαισιοδοξία. Ωστόσο, είναι στο χέρι σας να μην ενδώσετε σε αυτό το κλίμα. Αλλάξτε την προσέγγισή σας, για να μην πάει χαμένη η πρόοδος που έχετε σημειώσει σε πολλά θέματα. Αν αποφασίσετε συνειδητά να δείτε τα πράγματα υπό αίσιο πρίσμα, θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι όσο άσχημο φαίνεται. Έτσι θα τονώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ

Είστε γεμάτοι ενέργεια και λαχτάρα για ζωή. Αυτό είναι το καλύτερο υπόβαθρο για να πάρετε και πάλι τα ηνία των θεμάτων σας. Βάλτε στόχο να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν ή δεν σας ικανοποιούν. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για τα πραγματικά σας ζητούμενα. Σε αντίθετη περίπτωση, ρισκάρετε να χαραμίσετε μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Παράλληλα, προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας αυτή την περίοδο. Έχετε μια τάση για έπαρση, που μπορεί να θίξει κάποιους στον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα δραστηριοτήτων ταυτόχρονα και χρειάζεστε οργάνωση. Πρέπει να στήσετε ένα πρόγραμμα με το βλέμμα στο απώτερο μέλλον, προκειμένου στο μεταξύ να αντεπεξέρχεστε στις προκλήσεις χωρίς να πιέζεστε. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα τώρα, χειριστείτε όσα έχετε σε εκκρεμότητα μέχρι να τα διαγράψετε από τη λίστα υποχρεώσεων. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και την κρίση σας.

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό προσβλέπει στην εύνοια κάθε εγχειρήματος σας αυτή την περίοδο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για κατά μέτωπο επίθεση, προς στόχους και φιλοδοξίες που διστάζατε να διεκδικήσετε ως τώρα. Μην τα παρατήσετε με την πρώτη πιθανή δυσκολία, μην παραδώσετε τα όπλα. Έχετε τα φόντα να οργανωθείτε σε μακροχρόνιο επίπεδο, ώστε να χειριστείτε άμεσα κάθε πρόκληση που ίσως προκύψει. Έτσι δεν θα μείνουν εκκρεμότητες που μπορεί να σας αγχώσουν αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι έχει θολώσει κάπως το κριτήριό σας. Φαίνεται να μην μπορείτε να αξιολογήσετε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων σας, ούτε τις γνήσιες προθέσεις των ατόμων που σας περιβάλλουν. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι λίγος χρόνος αυτοσυγκέντρωσης για να καθαρίσετε τις σκέψεις σας. Έτσι θα κατασταλάξετε στις κινήσεις που πρέπει να κάνετε, κάτι που θα σας ηρεμήσει και θα σας ανακουφίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απρόβλεπτες εξελίξεις προβλέπεται να σας εκπλήξουν ευχάριστα, οι καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν, θα είναι καλύτερες από τις υπάρχουσες αλλά και από τις πιο τολμηρές φαντασιώσεις σας. Αυτό το κλίμα θα βοηθήσει να αποκτήσετε πιο αίσια οπτική για το μέλλον και να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας. Με αναπτερωμένο το δυναμισμό σας, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε όλα τα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την τάση να μετατρέπετε σε βουνό κάθε κόκκο άμμου, όσο μεγαλοποιείτε το καθετί, είναι βέβαιο ότι χάνετε τις πραγματικές διαστάσεις των πραγμάτων. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η πλειοψηφία των προβλημάτων σας είναι αποκύημα των φαντασίας σας. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και πολύ καλύτερη απ’ αυτό που νομίζετε. Μην δραματοποιείτε τα πράγματα και μην βυθίζεστε σε ανύπαρκτες απελπισίες. Αν ηρεμήσετε και χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας, μπορείτε να χειριστείτε κάθε πρόβλημα ρεαλιστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πιέσει υπερβολικά τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό. Φυσικό είναι να αρχίζει να σας καταβάλει η κόπωση, τόσο σωματικά όσο του πνευματικά. Αυτό σας εμποδίζει να κάνετε ορθές κρίσεις, οδηγεί σε λάθη και αβλεψίες που δεν ωφελούν την πορεία σας. Όμως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αλλάζει απέναντί σας – και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ανασυνταχθείτε. Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας και χαλαρώστε, για να επιστρέψετε στον στίβο μάχης με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

ΙΧΘΥΕΣ.

Παλεύετε σε τόσα πολλά μέτωπα ταυτόχρονα που βρίσκεστε στα πρόθυρα της εξουθένωσης. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από όλη αυτή την πίεση, για να ξεκουραστείτε και να καθαρίσετε το μυαλό και την οπτική σας. Μετά στήστε ένα πρόγραμμα που θα είναι λειτουργικό, ώστε να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά χωρίς να πιέζεστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment