PeristeriNews.gr
Οικονομία

«Ψαλίδισμα» στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ



Μειώσεις της τάξεως του 1,5% – 2,5% στις χρεώσεις του οικιακού τιμολογίου, περίπου 20% στο τιμολόγιο για τους πολύτεκνους, καθώς και διαφοροποίηση της πολιτικής της ΕΥΔΑΠ ΕΥΔΑΠ σε περιπτώσεις αφανών διαρροών νερού θα εισηγηθεί προς το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης η διοίκηση.

Μειώσεις της τάξεως του 1,5% – 2,5% στις χρεώσεις του οικιακού τιμολογίου, περίπου 20% στο τιμολόγιο για τους πολύτεκνους (φιλανθρωπικό τιμολόγιο), καθώς και διαφοροποίηση της πολιτικής της ΕΥΔΑΠ ΕΥΔΑΠ σε περιπτώσεις αφανών διαρροών νερού θα εισηγηθεί προς το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης η διοίκηση.

Για τις περιπτώσεις αφανών διαρροών, πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάψει το σημερινό καθεστώς χρέωσης με βάση το κανονικό τιμολόγιο και έκπτωσης στη συνέχεια, αφού προσέλθει ο καταναλωτής και το ζητήσει. Θα οριστεί μια «ποινή», ενώ θα λαμβάνεται υπόψη στον υπολογισμό της επιπλέον χρέωσης η προηγούμενη κατανάλωση.

Σε δηλώσεις του, την Παρασκευή, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Στ. Σταυρίδης, σημείωσε «ότι οι άνθρωποι της ΕΥΔΑΠ, με μεγάλη κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, έπειτα από πλήρη μελέτη όλων των στοιχείων, κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα αυτό που είχαμε υποσχεθεί πριν από 3 μήνες. Να φέρουν εισήγηση για τη μείωση των τιμολογίων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πρωτογενές ταμειακό πλεόνασμα 2,71 δισ. το πρώτο τετράμηνο

Peristeri News

Πώς λειτουργεί το Iris από το κινητό

Peristeri News

Στο 3,1% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο

Peristeri News

Leave a Comment