PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα νέες προοπτικές οικονομικής εξέλιξης.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Διδύμους και λίγο πριν περάσει στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Η διάθεσή σου είναι αρμονική και αποπνέεις μία ζεστασιά που αγγίζει τόσο τους συνεργάτες σου, όσο και το στενό σου περιβάλλον. Είναι εξαιρετική στιγμή για να μπορέσεις να συζητήσεις και να πείσεις τους γύρω σου, αφού τόσο η ευστροφία, όσο και η γοητεία σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά. Μετά, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και η διάθεσή σου αλλάζει. Γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αυτό που θέλεις είναι να νιώσεις την θαλπωρή του σπιτιού και των οικείων προσώπων σου. Ζητήματα οικογενειακά μπορεί να προκύψουν που θα πρέπει να δώσεις την προσοχή σου. Είναι εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με το σπίτι σου και την διακόσμησή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και λίγο πριν περάσει στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Έχεις την τάση να θέλεις να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και δεν αποκλείονται αγορές γι’ αυτόν τον σκοπό. Οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να είχες ή διεκδικήσεις στον εργασιακό σου χώρο δρομολογούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού έχεις την ηρεμία και η γοητεία σου πείθει τα άτομα που πρέπει για να σε βοηθήσουν ή να σου δώσουν αύξηση. Μετά η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και η διάθεσή σου γίνεται έντονα επικοινωνιακή. Αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες και στενοί φίλοι επιδιώκουν να σε δουν και να σου μιλήσουν αφού όλοι θέλουν την άποψή σου γι’ αυτά που τους συμβαίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες ακόμα στο ζώδιό σου και λίγο πριν περάσει στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Βρίσκεις τον τρόπο να προβάλεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η ήρεμη, φιλική και ισορροπημένη διάθεσή σου είναι το καλύτερο όχημα για να δώσεις στα άτομα του περιβάλλοντός σου να καταλάβουν την ζητάς από αυτούς και να ξέρεις ότι θα ανταποκριθούν ανάλογα. Άλλωστε και εσύ δεν έχεις καμία διάθεση για συγκρούσεις. Μετά, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και η προσοχή σου στρέφεται σε θέματα υλικής αλλά και συναισθηματικής ασφάλειας. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο που ζητούν την ανάλογη προσοχή. Καλό θα ήταν να προσέξεις αγορές που μπορεί να κάνεις, που στην συνέχεια θα μετανιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στους Διδύμους και πριν περάσει στον ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Είναι μία εξαιρετική συγκυρία για εσένα, αφού ισορροπεί την διάθεση και την συναισθηματική αναταραχή που έχεις μέσα στο και σου δίνει την συναισθηματική δύναμη να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε έχουν πληγώσεις. Μπορείς να συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σου αυτά που σε έχουν ενοχλήσει και να τους δώσεις με ήρεμο και γαλήνιο τρόπο να καταλάβουν το πως νιώθεις. Μετά, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται με δυναμικό τρόπο στο προσκήνιο. Είναι πιθανό να γίνεις απότομος στην προσπάθειά σου να καλυφθείς συναισθηματικά από τους γύρω σου και να χάσεις την αντικειμενικότητά σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Διδύμους και πριν περάσει στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Η διάθεσή σου είναι εξαιρετική και βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο, με ηρεμία και ευφυΐα, να πείσεις άτομα στις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις για τις προθέσεις και τους στόχους σου. Η συμπεριφορά σου κάνει φίλους και στενούς συγγενείς να θέλουν να βρίσκονται μαζί σου, αφού η χαρά και η ηρεμία σου εμπνέει. Μετά, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και σιγά σιγά βγάζεις εσωστρέφεια και μοναχικότητα. Έντονη υπερευαισθησία και συναισθηματισμός κάνουν την εμφάνισή τους και ο λόγος είναι οι αναμνήσεις που έρχονται στο μυαλό σου από καταστάσεις του παρελθόντος που σε στιγμάτισαν. Η μουσική ή όποια καλλιτεχνική δραστηριότητα σε ευχαριστεί θα είναι ανακουφιστική και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από φαντάσματα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται για λίγο ακόμα στους Διδύμους και πριν περάσει στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Θέματα που μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα αντιμετωπίζονται από την μεριά σου με ήρεμο και γαλήνιο τρόπο, κάτι που εντυπωσιάζει τους ανωτέρους σου. Έχεις τον τρόπο να περάσεις στους άλλους αυτά που επιθυμείς, με στόχο πάντα την επαγγελματική σου αναγνώριση και διάκριση. Μετά, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και το ενδιαφέρον σου στέφεται στις ομαδικές σου δραστηριότητες, στις φιλικές σου παρέες και στους στόχους που έχεις θέσει στην ζωή σου. Είναι εξαιρετική μέρα για να ξεφύγεις από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των τελευταίων ημερών και να δεις φίλους σου. Είναι επίσης κατάλληλη συγκυρία για να δρομολογήσεις τα όνειρά σου, αφού είναι βέβαιο ότι θα βρεις συμμάχους που θα σε βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και πριν περάσει στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου. Η γοητεία σου είναι δεδομένη, γίνεται όμως ακόμα πιο έντονη. Η ηρεμία και η χαρά που βγάζεις σε παρέες που έχεις να δεις καιρό κάνει τους πάντες να εντυπωσιαστούν. Οι απόψεις σου για την ζωή και η φιλοσοφική σου διάθεση κερδίζει τους πάντες. Έντονη είναι και η επιθυμία να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα αφού το μότο σου είναι «μία ζωή την έχουμε, ας την απολαύσουμε». Μετά, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και αναγκάζεσαι να προσγειωθείς αφού επαγγελματικές υποχρεώσεις που προκύπτουν ζητούν την προσοχή σου. Μπαίνεις σε διάθεση ανάλογη και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις την διάκριση που σου αξίζει στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για μερικές ώρες στους Διδύμους και λίγο πριν φύγει για τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Ο εκνευρισμός σιγά σιγά υποχωρεί, η καχυποψία μπαίνει στην άκρη και νιώθεις ότι ξαναβρίσκεις την ισορροπία σου. Οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού έχεις την διάθεση να ακούσεις και να μην μείνεις απόλυτα στην δική σου άποψη. Μετά η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και η διάθεσή σου ισορροπεί ακόμα περισσότερο, σε σημείο που να θέλεις να χαλαρώσεις και να αφήσεις υποχρεώσεις και ρουτίνα πίσω σου. Μία συνάντηση με φίλους ή συμφοιτητές από τα παλιά θα ήταν ιδανικό αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ανάλογες προτάσεις. Η χαρά και η αισιοδοξία επανέρχονται, πρόσεχε μόνο μην αφήσεις άμεσες υποχρεώσεις που έχεις και βρεθείς εκτεθειμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και λίγο πριν περάσει στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου ή συνεργάτες σου εξελίσσονται με τον πλέον θετικό τρόπο αφού η ήρεμη και ισορροπημένη σου διάθεση κάνει τους γύρω σου να αισθάνονται ζεστασιά και η φιλική σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για συγκρούσεις. Μετά, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και ξαφνικά νιώθεις έναν έντονο εκνευρισμό που όσο περνάει η ώρα αυξάνεται. Οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να προκύψουν σου χαλάν την διάθεση και αισθήματα καχυποψίας και επιφυλακτικότητας κάνουν την εμφάνισή τους. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ελέγξεις την νευρικότητα που έχεις γιατί είναι πιθανό να εκτονωθείς σε άτομα του περιβάλλοντός σου χωρίς λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στους Διδύμους και πριν φύγει για τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Είναι εξαιρετική συγκυρία για να αντιμετωπίσεις θέματα της καθημερινότητας ή στην εργασία σου που μπορεί να προκύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού έχεις την ηρεμία και την καλή διάθεση να δώσεις λύσεις. Το άγχος σου δεν σε καταβάλλει και καταφέρνεις να ανταποκριθείς σε ότι προκύψει με επιτυχία. Μετά, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου έρχονται οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σου. Έντονο αίσθημα για αποδοχή κάνει την εμφάνισή του και το μόνο που δεν θα ήθελες είναι να συγκρουσθείς με κάποιον από το περιβάλλον σου. Ο φόβος της μοναχικότητας και προσωπικές ανασφάλειες σε κάνουν συγκαταβατικό και η διπλωματία σου αναλαμβάνει δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και πριν περάσει στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Η έντονη καλλιτεχνική και δημιουργική σου κάνει την εμφάνισή της και αυτό που πραγματικά θα επιθυμούσες είναι να επισκεφθείς ένα θέατρο, μία μουσική σκηνή για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Είσαι αισιόδοξος, χαρούμενος και η ζεστασιά που βγάζεις κάνουν τους πάντες γύρω σου να θέλουν να σε συναναστραφούν. Η διάθεση για φλερτ είναι δεδομένη αφού κλείνεις το μάτι πρώτα απ’ όλα στην ζωή και την φλερτάρεις έντονα. Μετά, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις καθημερινές σου υποχρεώσεις αλλά και σε θέματα που προκύπτουν στην εργασία σου, που σου χαλάνε την διάθεση και σε γεμίζουν άγχος.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους για λίγες ακόμα ώρες και πριν περάσει στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει αντιμετωπίζονται από την πλευρά σου με ήρεμο τρόπο, κάνοντας τα άτομα του οικείου περιβάλλοντος να αντιδράσουν ανάλογα. Μπορεί να προχωρήσεις σε αγορές που θα αφορούν την διακόσμηση του σπιτιού σου αφού θέλεις να ομορφύνεις τον χώρο σου. Δημιουργείς ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα με τους οικείους σου και δεν είσαι διατεθειμένος να χαλάσεις το αυτό το κλίμα με τίποτα. Μετά, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και η διάθεσή σου ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Η χαρά και η αισιοδοξία αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπό σου και αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment