PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ένταση και απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και κάνεις τον εσωτερικό σου απολογισμό για συμπεριφορές και πράξεις δικές σου τον τελευταίο καιρό. Η οικογένεια και το σπίτι παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς δεν έχεις διάθεση για να συναντηθείς και να συναναστραφείς πολύ κόσμο. Αντίθετα, έχεις ανάγκη να μείνεις στον χώρο σου με δικά σου άτομα και να περάσεις ήσυχες στιγμές. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Ερμή στον Αιγόκερω ανεβάζει την νευρικότητα και την αντιδραστικότητα τα ύψη και είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις σε οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, λόγω της δυσκολίας που δείχνεις να αντιληφθείς τι θέλουν να σου πουν οι άλλοι και της έντονα επαναστατικής διάθεσης που δείχνεις. Καλό είναι να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί τυχόν εκρήξεις θα σου κοστίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη να παραμένει στον Καρκίνο η ανάγκη για επικοινωνία είναι έντονη και γι’ αυτό είναι πιθανό να προσπαθήσεις να βρεθείς με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος για να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους για διάφορα θέματα. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις και τα πάρτι που θα έχεις προσκλήσεις είναι πολλά και καλό θα ήταν να αποφασίσεις που θα πας. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Αιγόκερω σε γεμίζει νευρικότητα και ένταση και αυτό είναι πιθανό να γίνεις εμφανές στις συζητήσεις που θα έχεις, καθώς πιθανά να θεωρείς ότι οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που λες και αυτό να σε κάνει να εκραγείς. Πρόσεξε γιατί σε περίπτωση που χάσεις την ψυχραιμία σου οι συνέπειες δεν μπορούν να υπολογιστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θέματα, λογαριασμοί και έκτακτα έξοδα σε απασχολούν σήμερα, με την Σελήνη να παραμένει στον Καρκίνο και μπαίνεις στην διαδικασία να τακτοποιήσεις ότι χρειάζεται. Έχεις την ανάγκη για προσοχή και κατανόηση από τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς βγάζεις ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης. Πιθανά να μπεις στην διαδικασία να ψάξεις για νέα έσοδα, αφού η οικονομική σου κατάσταση είναι σημαντική για την ψυχολογία σου και την σιγουριά που νιώθεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στις συναλλαγές που μπορεί να έχεις ή σε συζητήσεις με δικά σου άτομα, καθώς θεωρείς ότι δεν σε καταλαβαίνουν, κάτι που σε εκνευρίζει πολύ και οι αντιδράσεις σου πιθανά να είναι απρόβλεπτες και δυσάρεστες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικές συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο, με την Σελήνη να παραμένει στο ζώδιό σου και εσένα να προσπαθήσεις να «πάρεις» αυτά που έχεις ανάγκη τόσο από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όσο και από συνεργάτες. Θέλεις να είσαι το επίκεντρο και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να το καταφέρεις. Εγωιστικές τάσεις και υποκειμενικότητα κάνουν την εμφάνισή τους και αυτό μπορεί να δυσκολέψει το κλίμα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Αιγόκερω πιθανά να σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και έλλειμμα συνεννόησης με τους γύρω σου. Το γεγονός ότι μπορεί να μην κατανοούν αυτά που λες μπορεί να είναι αρκετό για να εκραγείς και να δημιουργηθούν προβλήματα που η έκτασή τους δεν μπορεί να προβλεφθεί.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και αναμνήσεις από παλιές ιστορίες και τραυματικές εμπειρίες έρχονται στο μυαλό σου, βγάζοντας στην επιφάνεια φόβους, ανασφάλειες και απωθημένα, κάτι που σου χαλάει την διάθεση. Σε διακρίνει έντονη εσωστρέφεια και επιθυμείς διακαώς να κλειστείς στον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη για σήμερα υποχρεώσεις καθημερινές που σου φαίνονται ανούσιες. Το μυαλό σου «τρέχει» και το έλλειμμα συγκέντρωσης που μπορεί να έχεις θα σου δημιουργήσει προβλήματα, αφού είναι επιρρεπής στα λάθη. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δημιουργεί επιπλέον ένταση και εκνευρισμό και είναι πιθανό να μην σου είναι εύκολο να συνεννοηθείς με τους γύρω σου, κάτι που θα οδηγήσεις σε εκρήξεις από την πλευρά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα φιλικά σου πρόσωπα επικεντρώνεσαι σήμερα, καθώς είναι πολύ σημαντικά για εσένα και επιθυμείς έντονα να βρεθείς μαζί τους και να μοιραστείς σχέδια και στόχους που έχεις, με την Σελήνη να παραμένει στον Καρκίνο. Η πρωτότυπη σκέψη σου και η επαναστατική σου αντίληψη κεντρίζουν το ενδιαφέρον των γύρω σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα θελήσουν να σε στηρίξουν στις επιδιώξεις σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, καθώς φορτίζεσαι έντονα θεωρώντας ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις όπως θα ήθελες και αυτό να σε κάνει να εκτονωθείς σε φίλους δημιουργώντας προβλήματα στην σχέση σας. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να μην γίνεσαι εριστικός.

ΖΥΓΟΣ

Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες είναι πολλές, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και εσύ επιθυμείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις επωμιστεί στον επαγγελματικό χώρο, με απώτερο σκοπό σου να αναγνωριστείς και να εξελιχθείς σε ανώτερα ιεραρχικά επίπεδα. Ο φόρτος εργασίας μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος και κούραση και καλό είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Αιγόκερω χρειάζεται προσοχή, γιατί σου δημιουργεί νευρικότητα και επαναστατικές διαθέσεις, καθώς πιθανά να θεωρείς ότι πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο δεν μπορούν να σε κατανοήσουν και αυτό να σε κάνει να αντιδράς απότομα και να γίνεσαι εριστικός, δημιουργώντας προβλήματα που μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το κέφι σου είναι αμείωτο. Η διάθεσή σου δεν είναι για να ασχοληθείς με πεζά καθημερινά θέματα αλλά για να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες κάνοντας συζητήσεις περί διάφορων φιλοσοφικών θεμάτων. Καλό θα ήταν να έχεις στο μυαλό σου ότι η χαλαρότητα που σε διακατέχει μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, καθώς πιθανά να αμελήσεις υποχρεώσεις που έχεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Αιγόκερω είναι πιθανό να χαλάσει το κέφι σου και να σε βάλει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με τους γύρω σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι αντιδράσεις σου πιθανά να είναι εκρηκτικές και απότομες και να δημιουργηθούν εντάσεις στις παρέες που θα βρεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο εκνευρισμός και σήμερα συνεχίζεται, με την Σελήνη να παραμένει στον Καρκίνο και να ανεβάζει την ένταση αλλά και την καχυποψία στα ύψη. Οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά να πρέπει να ασχοληθείς με τράπεζες ή δημόσιους φορείς για να τις τακτοποιήσεις. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί πιθανά να γίνεις καχύποπτος και αυτό να δημιουργήσει προστριβές στις συναλλαγές σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Αιγόκερω ανεβάζει τον εκνευρισμό αλλά και σε κάνει να αντιδράς απότομο και εκρηκτικά. Νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους γύρω σου και αυτό σε εκνευρίζει σε τέτοιο βαθμό, που πιθανά να γίνεις εριστικός. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και πεις λόγια που θα είναι εις βάρος σου και των υποθέσεων που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι και σήμερα στις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και συνεργάτες. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να υπάρξουν ισορροπίες γιατί δεν θα ήθελες να δυσαρεστηθεί κάποιος και να απομακρυνθεί από την ζωή σου. Καλό όμως θα ήταν να βάλεις και τα θέλω σου στο τραπέζι γιατί μπορεί να βρεθείς να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που καθόλου δεν σου αρέσουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να ξεχειλίσεις από εκνευρισμό και να αντιδράς σπασμωδικά και απότομα σε αυτούς που θεωρείς ότι δεν καταλαβαίνουν αυτά που λες. Το αποτέλεσμα, αν δεν προσέξεις, θα είναι να υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη καθημερινότητα είναι γεγονός για εσένα, καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στη δουλειά είναι πολλές και αυτό σε κάνει να αγχώνεσαι για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα άψογα. Η νευρικότητα και η γκρίνια που εμφανίζεται μπορεί να σε κάνει επικριτικό με τους γύρω σου και έτσι να υπάρξουν δυσαρέσκειες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Αιγόκερω εντείνει την περίεργη διάθεσή σου και καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις συζητήσεις με τους συναδέλφους σου, καθώς μπορεί να νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν και αυτό να σε κάνει να εκραγείς και να επαναστατήσεις, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η αλαζονεία και η απότομη συμπεριφορά σου είναι κάτι που θα πρέπει να ελέγξεις για να μπορέσεις να αποφύγεις δυσάρεστες κόντρες.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και είναι έντονη η διάθεση για απόλαυση, για διασκέδαση και καλοπέραση, για έρωτα και φλερτ. Ο συναισθηματισμός σου σε ωθεί στο να εκδηλώνεις έντονα αυτά που νιώθεις, ενδόμυχα όμως ο στόχος σου είναι να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου και να γίνεις το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Οι καλλιτεχνικές σου διαθέσεις βγαίνουν στην επιφάνεια και είναι εξαιρετική χρονική στιγμή σε περίπτωση που έχεις δημιουργικές δραστηριότητες να τις προωθήσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Αιγόκερω πιθανά να χαλάσει την διάθεσή σου, θεωρώντας ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις είτε με το ταίρι σου, είτε με άτομα στην παρέα που θα βρεθείς και αυτό σε οδηγεί στο να γίνεις αλαζόνας και απαξιωτικός στη συμπεριφορά σου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment