PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)


Για μια ακόμα φορά οι κάτοικοι του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού προχωράνε σε δημόσια καταγγελία σχετικά με την κακή κατάσταση στην καθαριότητα.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι οι υπηρεσίες της καθαριότητας στον Δήμο είναι άφαντες με απορριμματοφόρα να έχουν να εμφανιστούν πάνω από πέντε μέρες ώστε να προχωρήσουν σε αποκομιδή του μεγάλου όγκου σκουπιδιών που έχουν μαζευτεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοια εικόνα αφού συχνά τα σκουπίδια ξεχειλίζουν από τους κάδους και οι υπεύθυνοι δεν δίνουν σημασία.

Μάλιστα οι κάτοικοι αναφέρουν ότι έχουν υπάρξει και παράπονα και προς τον Δήμο και τον Δήμαρχο, Σταύρο Τσίρμπα, χωρίς όπως λένε να έχουν λάβει σαφείς απαντήσεις για το λόγο που συμβαίνει αυτό και μάλιστα σε μέρες που δεν υπάρχει απεργία ή κάποια άλλη κινητοποίηση.

Τέλος το πιο σοβαρό πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή της Ανάκασας στους Αγίους Αναργύρους και σε αυτή του Γεροβουνού στο Καματερό όπου πέρα από τα οικιακά απορρίμματα παρατηρούνται και ογκώδη στα πεζοδρόμια που δυσκολεύουν ακόμα και τη διέλευση των πεζών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment