PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπανός σε Περέιρα-Τριτσώνη: «Έχουν τιμωρηθεί πέντε διαιτητές σε ματς που αδικήθηκε ο Ατρόμητος»


Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα και με το μέλος, Σταύρο Τριτσώνη, είχε σήμερα ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εξέφρασε για δεύτερη φορά φέτος τα παράπονα που έχουν οι Περιστεριώτες από τη διαιτησία, τονίζοντας μάλιστα, ότι αυτό δεν είναι απλά μια δική του διαπίστωση, αλλά μια πραγματικότητα, αφού έχουν τιμωρηθεί από την ίδια την ΚΕΔ 5 διαιτητές και επόπτες (Πάτρας, Παπαπέτρου, Μάνταλος, Αρετόπουλος, Κούλα Χασάν) έπειτα από χοντρά λάθος σε βάρος των «κυανολεύκων».

Βέβαια, στο επίκεντρο βρέθηκε εκ νέου ο επόπτης, Κούλα Χασάν, που έκλεισε τα μάτια στην ξεκάθαρη περίπτωση οφσάιντ της Τούμπας, με τον Γιώργο Σπανό να ζητά την παραδειγματική τιμωρία του βοηθού, ενώ ευχήθηκε να μην χρειαστεί ο Ατρόμητος να ξαναεκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Στο προπονητικό κέντρο επέστρεψαν σήμερα(Δευτέρα) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Λάρισα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο Spa και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο γήπεδο σε σέντρες, τελειώματα και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Αύριο οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Κυριακή θα ακολουθήσουν και πάλι πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ οι υπόλοιποι παίκτες κανονικό πρόγραμμα. Ο νεοαποκτηθείς Κωτσόπουλος θα συμμετάσχει αύριο κανονικά στην προπόνηση.

  • Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός για την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρο Τριτσώνη.

Ο κ. Σπανός αναφέρθηκε στις αστοχίες των διαιτητών(έχουν ήδη τιμωρηθεί 5 διαιτητές) σε φετινά παιχνίδια του Ατρόμητου και τόνισε στους ανθρώπους της ΚΕΔ ότι με τέτοια εξόφθαλμα λάθη η προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πέσει στο κενό.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου ανέφερε χαρακτηριστικά παραδείγματα από φετινά λάθη κατά της ομάδας όπως για παράδειγμα τη μη υπόδειξη Offside του επόπτη Κούλα Χασάν στον πρώτο αγώνα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου επόπτη.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση ευχήθηκε να μην έρθει ξανά στη δύσκολη θέση να επισκεφθεί την Επιτροπή και ζήτησε από τους ανθρώπους της ΚΕΔ να θωρακίσουν την ισονομία και το 50-50 για όλες τις ομάδες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment