PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα αναδεικνύει όλα τα δημιουργικά ταλέντα σας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Νιώθετε την ανάγκη να αφουγκραστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και να ασχοληθείτε, προκειμένου να τις καλύψετε. Βρίσκεστε σήμερα με τους αγαπημένους σας φίλους και μοιράζεστε τα νέα σας. Η μέρα είναι καλή και για την επίλυση θεμάτων που σας απασχόλησαν κατά το παρελθόν. Στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει μία κατάσταση που θέλετε να ξεκαθαρίσετε εσείς οι αδέσμευτοι, για να ξέρετε πώς θα κινηθείτε. Δε σας αρέσει να υπάρχει μία αμφίβολη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που αφορούν στη οικογένειά σας ίσως σήμερα προκύψουν και σας αποσυντονίσουν λιγάκι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τελειώσει με τις εκκρεμότητές σας, έτσι ώστε να μη σας ξεφύγει κάτι. Στην επαγγελματική σας ζωή η μέρα θα είναι αρκετά απαιτητική, για αυτό θα πρέπει να κάνετε μία σωστή οργάνωση του χρόνου σας. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι μπορείτε σήμερα να κάνετε μία κουβέντα σχετικά με ένα θέμα που σας απασχολεί με το ταίρι σας. Μέσα από το διάλογο θα έρθει η συνεννόηση και η χρυσή τομή. Το να μη μιλάτε για τα θέματα που σας απασχολούν, δεν είναι ό,τι καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας φέρνει αρκετές ευκαιρίες και μάλιστα σε τομείς που χρειάζεστε και το έχετε περισσότερο ανάγκη. Το θέμα είναι να έχετε εσείς καθαρή κρίση, έτσι ώστε να διακρίνετε τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Μπορείτε σήμερα να κάνετε μία εποικοδομητική συζήτηση σε επαγγελματικό επίπεδο, έτσι ώστε να προωθήσετε όλα εκείνα τα οποία έχετε κατά νου. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να επιλέξετε την ασφάλεια του σπιτιού σας με το ταίρι σας, να περάσετε χρόνο μαζί και να νιώσετε ότι έρχεστε πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας έρχονται στην επιφάνεια και εσείς καλείστε να βρείτε λύσεις και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Μην αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες για μετά και μαζευτούν κι άλλες, γιατί έτσι δε θα λύσετε κάτι, αλλά θα δώσετε μία αναβολή. Η μέρα ενδείκνυται επίσης για επαφές και δημόσιες σχέσεις για θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα θα σας πιάσουν οι ανασφάλειές σας και θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση την οποία βιώνετε.

ΛΕΩΝ

Η μέρα θα κυλήσει με μία σχετική δυσκολία σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Άλλα θα έχετε προγραμματίσει να κάνετε, άλλα θα σας προκύπτουν στην πορεία, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία κατάσταση που καλείστε να διαχειριστείτε, κρατώντας ταυτόχρονα τις δέουσες ισορροπίες. Οι φίλοι σας σήμερα ενδεχομένως να γίνουν λίγο παραπάνω απαιτητικοί κι αυτό το γεγονός να σας πιέσει. Θα θελήσουν να σας δουν, θα ζητήσουν τη βοήθειά σας και τη συμβουλή σας και γενικά θα πρέπει να τους αφιερώσετε το χρόνο σας. Στα αισθηματικά σας έχετε την ευκαιρία εσείς οι αδέσμευτοι να κάνετε μία νέα γνωριμία, που θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας βάλει σε διαδικασία σκέψεων για μία σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δε θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Δε θέλετε να σας μιλούν με τρόπο που δε σας αρέσει, δεν επιθυμείτε να σας πιέζουν και θέλετε να κυλήσει η μέρα με ηρεμία. Έχετε ανάγκη από ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σας και επιδιώκετε να υπάρχει ισορροπία στις επαφές και στις επικοινωνίες σας. Και στην αισθηματική σας ζωή κινείστε με τον ίδιο τρόπο, καθώς δε θέλετε να έρθετε εσείς οι δεσμευμένοι σε ρήξη με το ταίρι σας για θέματα που δεν έχουν καμία σημασία για εσάς. Θα φροντίσετε να περάσετε χαλαρές και ευχάριστες στιγμές, χωρίς να ανοίξετε θέματα που έχουν να κάνουν με διαφωνίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Με αυξημένη κοινωνικότητα θα σας βρει η σημερινή μέρα, καθώς θα έχετε αυξημένες επαφές με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας. Θα προωθήσετε όλες σας τις ιδέες και το πνεύμα συνεργασίας θα επικρατήσει. Μπορείτε επίσης σήμερα να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να έρθει αυτή η πολυπόθητη αναγνώριση, που τόσο περιμένετε. Στην αισθηματική σας ζωή μπορείτε σήμερα εσείς οι αδέσμευτοι να νιώσετε την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνει και νιώθετε πως γοητεύετε με το δικό σας τρόπο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας θα είναι αρκετά δημιουργική και η φαντασία σας θα είναι πολύ αυξημένη. Θα έχετε ένα σωρό ωραίες ιδέες, προκειμένου να αξιοποιήσετε τη μέρα σας όσο πιο δημιουργικά γίνεται. Η μέρα σας κρύβει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις και σε κοινωνικό επίπεδο. Οι φίλοι σας σήμερα θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Στα αισθηματικά σας εσείς οι δεσμευμένοι ζείτε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας, που έχει τον τρόπο να σας δείχνει αυτό που νιώθει και να σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σήμερα σας φέρνει μπροστά από αποφάσεις που είχατε πάρει κατά το παρελθόν και τώρα με κάποιο τρόπο θέλετε να τις αλλάξετε και να ακολουθήσετε άλλη στρατηγική στην επαγγελματική σας ζωή. Σκοπός σας είναι να πετύχετε και μετράτε τους όρους και τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να το καταφέρετε αυτό. Σήμερα μπορείτε να συναντήσετε και τα άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου, προκειμένου να μη σας παραπονιούνται ότι τους έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Στα αισθηματικά σας υπάρχουν κάποιες καταστάσεις για εσάς τους δεσμευμένους, που δε σας ευχαριστούν ιδιαίτερα και θέλετε να τις αλλάξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά πιεσμένους θα σας βρει η σημερινή μέρα και ο λόγος θα είναι η επαγγελματική σας ζωή. Θα σας πιέσει το γεγονός ότι κάποιες καταστάσεις δεν προχωράνε όπως θα θέλατε εσείς. Υπάρχει μια γενικότερη ασυνεννοησία που δε σας βοηθά στην προώθηση των σχεδίων και των στόχων σας. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τη γλώσσα της αλήθειας στα φιλικά σας άτομα σήμερα και ίσως σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να πείτε όλα όσα σας ενοχλούν σε κάποιες συμπεριφορές. Στα αισθηματικά σας με ηρεμία θα κυλήσει η σημερινή μέρα για εσάς τους δεσμευμένους, που θέλετε απλά να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σήμερα θα σας μπερδέψει λίγο, γιατί καλείστε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, χωρίς ωστόσο να νιώθετε απόλυτα έτοιμοι για να προχωρήσετε στα ξεκαθαρίσματα αυτά. Καλό θα είναι πριν πάρετε κάποια απόφαση, να κάτσετε να σκεφτείτε και να δείτε όλες τις παραμέτρους, τα θετικά και τα αρνητικά. Μη λειτουργήσετε παρορμητικά και μην αφήσετε τη διάθεσή σας να επηρεάσει την κρίση σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρχει μία έντονη επιθυμία για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες, για εσάς τους αδέσμευτους.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα θα έχετε εύνοια σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή. Θέλετε να δείξετε με κάθε τρόπο τι αξίζετε, να αποδείξετε τι μπορείτε να καταφέρετε και γενικότερα να αναγνωριστεί η αξία σας. Έχετε την τάση σήμερα να υπερβάλετε λιγάκι στη συμπεριφορά σας και να είστε υπέρ του δέοντος ενθουσιώδεις. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, απλά καλό θα είναι να το μετριάσετε λιγάκι. Στα αισθηματικά σας νιώθετε σίγουροι για την επιλογή σας εσείς οι δεσμευμένοι και πιστεύετε με όλα αυτά που βλέπετε να κάνει το ταίρι σας, ότι βρίσκεστε στη σωστή σχέση, με το σωστό άτομο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment