PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Γνωστός γιατρός με ιατρείο στο Περιστέρι το θύμα στην Αγία Βαρβάρα


Όλο και περισσότερες πληροφορίες προκύπτουν από το χθεσινό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα εκεί όπου ένας 69χρονος σκότωσε τον γαμπρό του.

Το έγκλημα έγινε στην αυλή σπιτιού στην Αγία Βαρβάρα, και συγκεκριμένα επί της οδού επί της οδού Φιλικής Εταιρείας. Το θύμα ήταν 57 ετών και έφερε τραύματα από καραμπίνα.

Αμέσως μετά το άγριο φονικό ο 69χρονος δράστης έφυγε από την τριπλοκατοικία επί της οδού Φιλικής Εταιρείας και κατευθύνθηκε προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να παραδοθεί κρατώντας την κυνηγετική καραμπίνα στο χέρι.

Ενώ απομακρυνόταν από το σημείο του φονικού άρχισε να φωνάζει “εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ”.

Γείτονας της οικογένειας περιγράφει πως το στυγερό έγκλημα εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του δράστη και κόρης του θύματος ενώ ο γιος του, Αστυνομικός στο επάγγελμα, του φώναζε “τι κάνεις;”.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 69χρονου καθώς ο δολοφόνος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες ότι το θύμα φερόταν άσχημα στην κόρη του.

Γνωστός γιατρός με ιατρείο στο Περιστέρι το θύμα

Το θύμα ήταν γνωστός γιατρός, ουρολόγος με ιατρείο στο Περιστέρι, και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Η σύζυγός του είναι και αυτή γιατρός με ειδικότητα την ιατρική αισθητική, ενώ ο πατέρας της και δράστης είναι τραυματιοφορέας.

«Είχαμε προβλήματα και διαφορές με τον γαμπρό. Νόμιζα ότι δεν περνούσε καλά η κόρη μου και ότι την κακοποιεί», ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Η σύζυγος του θύματος, ωστόσο, φαίνεται πως διαψεύδει τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, καθώς στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς υποστήριξε πως δεν είχαν προβλήματα σαν ζευγάρι και πως δεν είχε ποτέ παράπονα από τη συμπεριφορά του άνδρα της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Leave a Comment