PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 3 Ιουνίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απρόβλεπτες αντιδράσεις αλλά και εκπλήξεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία σήμερα θα συζητήσετε για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, καταφθάνουν προτάσεις και οικονομικά ανοίγματα.  Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βελτιωθούν οι εργασιακές σας σχέσεις, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες τώρα θα τα βρείτε μεταξύ σας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ερωτικών και επαγγελματικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα αναζητήσετε σταθερότητα επαγγελματική και συναισθηματική. Αρνητικοί θα είστε για ριψοκίνδυνες κινήσεις, στην προκειμένη φάση θα ακολουθήσετε τα συνηθισμένα γνώριμα μονοπάτια αποφεύγοντας επικίνδυνα ρίσκα. Στόχος σας θα είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια. Θερμοί, συγκαταβατικοί και τρυφεροί θα είστε ως προς το ερωτικό σας ταίρι, για τους χωρισμένους θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό σας τομέα, οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, για εσάς που τσακωθήκατε με το ερωτικό σας ταίρι έρχεται λύση παρεξήγησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία, αποτελεσματικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, μελετημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να πέσετε έξω στους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας γι αυτό πλησιάστε το ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε, φανερώστε σκέψεις και αισθήματα χωρίς ενδοιασμούς.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία σας φέρνει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, ωστόσο η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό ίσως να σας δυσκολέψει να πάρετε τελεσίδικη απόφαση.  Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλλημα σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Στα ερωτικά σας με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα υπάρξει ευχάριστη αναστάτωση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας τηλεφωνήσει, η στάση του θα σας ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί μεταξύ σας προοπτική σταθερού δεσμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό με διπλωματικό τρόπο θα διεκδικήσετε αλλαγές επαγγελματικές και ερωτικές. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία  ενδυναμωμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό ένα ξαφνικό συμβάν θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα για αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις τόσο συναισθηματικές, όσο και οικονομικές.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια μέρα συναισθηματική ήρεμη. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαγγελματικές σας επαφές, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα θα πλαισιωθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε ξαφνική στιγμή δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σας ευνοήσει σε θέματα  συμφιλιώσεων, σήμερα θα καταφέρετε να επιτύχετε αποκατάσταση σχέσεων. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, αυτή τη φορά θα σας οδηγεί η καρδιά και το ενδόμυχο συναίσθημα. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Σε ζητήματα αγοροπωλησίας ή οικονομικών διαπραγματεύσεων εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό τώρα θα δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο ριζοσπαστικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν, που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη σχέση σας, θα περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία οι διαθέσεις σας θα είναι δημιουργικές, καινούργιες ιδέες θα εμφανιστούν στη σκέψη σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό Θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική υπομονή, γι αυτό οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σας θα κλείσουν εποικοδομητικά. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα που θα φέρουν νέες γνωριμίες στους μοναχικούς και έντονους συναισθηματικούς δεσμούς σε αυτούς που ήδη βρίσκονται σε σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία και τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό, στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Ευνοϊκά γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να τακτοποιήσετε παρελθοντικό ερωτικό ζήτημα, καταφθάνει επανασύνδεση. Σήμερα θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο θερμό και ερωτικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΙΧΘYΕΣ

Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα ενισχύσει κατά πολύ την ανάγκη σας για χαλάρωση, σήμερα κύριο χαρακτηριστικό σας θα είναι η συγκαταβατικότητα. Η διάθεση σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε φιλικές αλλά και σε ερωτικές προτάσεις. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από βαριές σκέψεις, τώρα θα εστιάσετε σε συγκεκριμένη ερωτική υπόθεση που ενδεχομένως να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης. Η συμπαράσταση που θα δείξετε σε φιλικό σας πρόσωπο θα εκτιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment