PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 15 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα δρομολογούνται εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Μια χαλαρή μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς, αγαπητοί Κριοί. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενισχύεται η φαντασία σας και θα μπορέσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Η κοινωνικότητά σας αλλάζει και γίνεστε πιο ανοιχτοί στις νέες προκλήσεις που σας περιμένουν. Ακόμη, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία, αν κάνατε μακροπρόθεσμα σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα, τώρα θα μπορέσετε να τα δρομολογήσετε. Τα ερωτικά σας παραμένουν στάσιμα για αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό θα σας κάνει ακόμα πιο συναισθηματικούς στον ερωτικό τομέα. Αν έχει κάποια ελαττώματα ο σύντροφός σας, τώρα δε σας ενδιαφέρει καθόλου, γιατί πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Η ερωτική σας σχέση τώρα βελτιώνεται προς το καλύτερο, αν είχατε κάποια προβλήματα στο παρελθόν. Αν είστε αδέσμευτοι και ποθείτε κάποιον, τώρα πρέπει να αναλάβετε δράση και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα έρθουν στο προσκήνιο όχι μόνο λόγω της ημέρας αλλά και λόγω της ανάγκης σου να τους έχεις δίπλα σου. Είναι πιθανό να μην έχεις ορθή κρίση και κατά συνέπεια να μην είσαι σε θέση να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Σήμερα αξίζει να εμπιστευτείς μόνο τους ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι ήρεμη και χαλαρή! Με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία, το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας και είναι στο πλευρό σας, για να σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα παραμένουν σταθερά. Με ειλικρίνεια και ευγένεια προς το σύντροφό σας όλα είναι δυνατά, για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας. Κάντε έναν έλεγχο στις πασχαλινές σας αγορές και μη σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματά σας. Χαλαρώστε και κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Αν νοιώθετε κουρασμένοι από το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορείτε και πρέπει να ξεκουραστείτε, όσο έχετε άδεια ή ελεύθερο χρόνο. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας. Η φαντασία σας οργιάζει αυτή τη περίοδο, οπότε δε θα πρέπει να ονειροπολείτε. Αφήστε τις… ταινίες τρόμου και τα θρίλερ στη άκρη, και ελάτε στην πραγματικότητα! Επιπλέον, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία, όποιο σχέδιο και αν κάνετε για το μέλλον σας, τώρα σιγά σιγά θα γίνει πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας άφοβα, χωρίς να ντρέπεστε. Όσοι είστε σε σχέση, τα ελαττώματα που έχει ο/η σύντροφός σας δε θα σας ενδιαφέρουν. Το ταίρι σας φαντάζει τέλειο στα μάτια σας! Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται προς το καλύτερο και φουντώνετε! Όσοι είστε ελεύθεροι, πρέπει να δράσετε άμεσα. Έτσι και αλλιώς, ξέρετε πώς να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο.

ΖΥΓΟΣ

Τη σημερινή μέρα, με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, το υποσυνείδητό σας θα σας φέρει φόβους, που μπορεί να σας πανικοβάλουν. Η φαντασία σας θα… οργιάσει και αυτό θα σας αγχώσει αυτό το διάστημα. Από την άλλη πλευρά όμως, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία, τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας τώρα γίνονται πραγματικότητα. Στον ερωτικό τομέα οι συζητήσεις σας θα είναι ήπιες και σοβαρές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε τώρα μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να ηρεμίσετε από τα εμπόδια που συναντήσατε το προηγούμενο διάστημα. Η αισθηματική σας σχέση βελτιώνεται και όποιο πρόβλημα είχατε στο παρελθόν, τώρα λύνεται στο άψε-σβήσε. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε τη τάση να προσελκύετε το αντίθετο φύλο με σεμνότητα, ταπεινότητα, αλλά και έναν ποιητικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυξημένη φαντασία προκύπτει τη σημερινή μέρα για εσάς. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ο άλλος σας εαυτός θα δημιουργήσει φόβους και ανασφάλειες. Τα οικονομικά σας παραμένουν σταθερά. Μην κάνετε όμως περιττές αγορές για τα πασχαλινά σας δώρα. Αξιοποιήστε τα χρήματά σας εκεί που χρειάζεται. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα έχετε κάποιες περίεργες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Αν χρειαστείτε βοήθεια, οι ανώτεροί σας είναι με το μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα η Αφροδίτη στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, οπότε λέμε “ναι” στον έρωτα! Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη, όπως και η ψυχολογία σας. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, δε θα σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο, παρά μόνο το άτομο που είναι μαζί σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα έχετε τη τάση να προσελκύετε το αντίθετο φύλο και να το πλησιάζετε με έναν εξιδανικευμένο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα θα κυλήσει ήρεμα και ευχάριστα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία, η σκληρή προσπάθεια και δουλειά του τελευταίου διαστήματος φαίνεται πως έχει αρχίσει να αποδίδει και επιβραβεύονται οι κόποι σας. Ίσως αναγκαστείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα, τα οποία δε συμπαθείτε ιδιαίτερα. Τα πασχαλινά σας έξοδα σάς έχουν αφήσει “πανί με πανί”, οπότε καλό θα είναι να κάνετε ένα καλό έλεγχο στις αγορές σας, για να μην έχετε άλλες απώλειες.

ΙΧΘYΕΣ

Από σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Με το σεξαπίλ σας θα έχετε την τάση να προσελκύετε το αντίθετο φύλο με σεμνότητα. Μπορείτε τώρα να κάνετε και πάλι όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Ό,τι προβλήματα είχατε με το ταίρι σας, τώρα μπορείτε να τα λύσετε! Όσοι είστε μονοί βγείτε έξω και φλερτάρετε άφοβα, χωρίς στρες και άγχος. Θα εκφράζετε τα συναισθήματα σας με έναν ποιητικό τρόπο!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment