PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ένταση στις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να υπάρξουν συγκρούσεις μέσα στον οικογενειακό ή εργασιακό σας κύκλο, θα υπάρξει διάθεση κόντρας και αντιπαλότητας, καλό θα είναι να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Ανταγωνιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, προσοχή να μην εξουθενωθείτε και προκαλέσετε στον εαυτό σας ψυχολογική κούραση. Επιχειρείστε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας, ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα, θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε παλιές απογοητεύσεις. Στον αισθηματικό τομέα, σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε ενδιαφέρον στην νέα γνωριμία που θα προκύψει, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιήσετε το παρόν αλλά και το μέλλον σας. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα προχωρήστε σε νέο ξεκίνημα το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα καλό θα είναι να προσπαθήσετε να  τερματίσετε τις έκρυθμες καταστάσεις και όχι να δημιουργήσετε νέες. Ναι μεν θα πάρετε την απόφαση να βγείτε από την αναμονή και την αδράνεια, ωστόσο τα κριτήρια και τα συμπεράσματα σας ενδεχομένως να αποδειχτούν λανθασμένα, προσοχή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να απαλλαγείτε από αρνητικές και ψυχοφθόρες σχέσεις ή συνθήκες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις επαγγελματικές ή αισθηματικές, θα είναι στο χέρι σας η εξέλιξη των γεγονότων. Οι αποφάσεις σας πρέπει να στηρίζονται σε γεγονότα που ήδη έχουν συμβεί, θα είναι λάθος αν πράξετε βάσει εικασιών. Προσοχή να μην παγιδευτείτε σε συναισθηματικές εξαρτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με αποφασιστικό τρόπο θα αναλάβετε τη διευθέτηση των ανοιχτών επαγγελματικών σας  υποθέσεων, ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα καλό θα είναι να αποφύγετε τις πιέσεις, η επιμονή σας ενδεχομένως να δημιουργήσει αρνητικές αντιδράσεις. Εσείς που ασχολείστε με επιχειρήσεις και σας βαραίνουν οικονομικά ρίσκα προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας, μην αγνοήσετε τους ανταγωνιστές σας. Διεκδικήσετε με μέθοδο και ορθολογισμό, αποφύγετε τις ιδιοτελείς ενέργειες θα σας φέρουν αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που θα προβλέψετε. Θα θελήσετε να κατευθύνετε το ταίρι σας, σας δίνω τη συμβουλή η στάση σας να μην είναι εγωκεντρική ή απαιτητική. Σε προσωπικό σας ραντεβού θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας αιφνιδιάσουν, αυτά που θα μάθετε θα σας βάλουν σε σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σας δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε στην ψυχαγωγία σας, αναζητήστε ξεκούραση και ησυχία, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από αγχωμένες σκέψεις και απαισιόδοξες εκδοχές. Σε περίπτωση που κάνουν την εμφάνιση τους μπερδεμένα αισθήματα και ψυχικοί κόμποι καλό θα είναι να αναλύσετε τις καταστάσεις ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές αποτυχίες. Αν σκεφτείτε λογικά θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι θέλετε, τι έχετε ανάγκη, και ποια είναι τα λάθη που πρέπει να διορθωθούν. Θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις, έρχονται επανεκτιμήσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στην ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα τα γεγονότα θα σας  θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θέλετε να επανασυνδεθείτε ή αν πρέπει να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα  προσοχή στις άτοπες ανασφάλειες και στον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, πάρτε τα πάνω σας, στην πορεία θα υπάρξουν ανατροπές. Εσείς οι άνεργοι αφήστε στην άκρη τις ηττοπάθειες,  σας συμβουλεύω να κάνετε λίγη υπομονή, θα υπάρξει καινούργια πρόταση. Συνάντηση θα έχετε με άτομο που θα πιστέψει στις δυνατότητες σας, θα σας βοηθήσει να διεισδύσετε σε νέο κύκλο γνωριμιών που θα διευρύνει τον επαγγελματικό σας ορίζοντα. Κινηθείτε με σύνεση, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από τις αποφάσεις σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα έχετε επαφή με τον πρώην ταίρι σας, αν θέλετε επανασύνδεση καλό θα είναι να το εκφράσετε ευθέως με λόγια ξεκάθαρα. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα συμβάντα, αποφύγετε την προσποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε περίπτωση που σας απασχολεί το θέμα της αύξησης ή διεκδικείτε κάποια νέα θέση μέσα στον εργασιακό σας χώρο, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα καλό θα είναι να μην σκεφτείτε απαισιόδοξα, ούτε όμως και να υπερτιμήσετε τα προσόντα σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει, αποφύγετε τις πιέσεις ή τις πλαγιές προσεγγίσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να σας  ζητήσει επανασύνδεση το πρώην ταίρι σας, πριν δώσετε κάποια τελεσίδικη απάντηση καλό θα είναι πρώτα να συζητήσετε για τις πραγματικές αιτίες που σας οδήγησαν στον χωρισμό, αν δεν διαλυθούν οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις τότε αποτέλεσμα δε θα είναι δημιουργικό. Αναλυτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να μην ξαναπέσετε στα ίδια λάθη.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα με επίμονες ίσως και ψυχαναγκαστικές ενέργειες θα προσπαθήσετε να  απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα, στόχος σας θα είναι πάση θυσία να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, προσοχή θα ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές. Αν προβείτε σε προτάσεις ο τρόπος σας δεν θα πρέπει να είναι καταπιεστικός ή απαιτητικός, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπα που προσπαθείτε να τα κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα σας εντυπωσιάσει ένα καινούργιο πρόσωπο, η εξέλιξη των γεγονότων θα δημιουργήσει άνοιγμα για προσωπικό ραντεβού. Δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας, ωστόσο μη βιαστείτε να βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα. Διεισδύστε στο βάθος των καταστάσεων, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος και θα πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα ανακαλύψετε γεγονότα και καταστάσεις που ενδεχομένως να σας ξαφνιάσουν, κρυφές υποθέσεις θα βγουν στο φως, θα φέρουν αναθεωρήσεις τόσο στο σκεπτικό σας όσο και στις αποφάσεις σας. Σας δίνω τη συμβουλή να μην προσεγγίσετε τα θέματα από την απαισιόδοξη τους όψη, εστιάστε στη θετική πλευρά.  Θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, βγαίνετε από αυταπάτες που διατηρούσατε εδώ και αρκετά καιρό, τα νέα δεδομένα θα αλλάξουν τις απόψεις σας που έχετε για κάποια συγκεκριμένα άτομα.  Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλάβατε ποιον αξίζει να εμπιστευτείτε και ποιον όχι, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε οριστικά σχέσεις ή συνεργασίες. Σήμερα μια συνάντηση θα αποτελέσει αφορμή μεγάλων αλλαγών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε σκέψεις θα σας βάλουν τα λόγια ή οι συμβουλές που θα σας δώσει  πρόσωπο  που νοιάζεται για εσάς, σας υποστηρίζει και σας εκτιμά. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε ποια άτομα θέλουν το καλό σας και ποιοι κινούνται πισώπλατα ή ανταγωνιστικά. Σε θέματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, τις αποφάσεις σας θα πρέπει να τις στηρίξετε σε αποδείξεις και όχι σε απλές ενδείξεις. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον οι συζητήσεις που θα κάνετε ενδεχομένως να γίνουν σε αυστηρό τόνο, σκεφτείτε πολύ καλά τι θα πείτε και με ποιον τρόπο θα το διατυπώσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας συμπαρασταθεί, θα υποστηρίξει τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε όσο μπορείτε την πιεστική στάση, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα κοντραριστείτε με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας εξουσιάσουν ή να σας ελέγξουν. Από την άλλη πλευρά αν εσείς θελήσετε να επιβληθείτε, είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε μέσα στη σχέση σας, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο και την συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω να τηρήσετε μεθοδική τακτική,  καλό θα είναι να αποφύγετε το απότομο ύφος. Αν βιαστείτε να τρέξετε τα γεγονότα επαγγελματικά ή αισθηματικά θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε λάθη. Στην παρούσα φάση θα πρέπει κινηθείτε με χαλαρότητα, περιορίστε τάσεις άγχους και ανυπομονησίας. Στο κλείσιμο της μέρας θα προκύψει ενδιαφέρουσα συνάντηση, θερμά λόγια θα ανανεώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές ή ψυχολογικές πιέσεις, μην εμπλακείτε σε συζητήσεις με πρόσωπα που ξέρετε πως οι απόψεις τους είναι για σας κόκκινο πανί. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας ηρεμήσουν, αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος. Αν ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρατήσετε στάση ψυχρή ή αδιάφορη στο πρώην ταίρι σας, θα σας πλησιάσει με την ελπίδα της επανασύνδεσης. Εσείς οι μοναχικοί δώστε θετική απάντηση στη πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ένα γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να κινηθείτε δυναμικά, θα εναντιωθείτε στο φόβο της απόρριψης ή της αποτυχίας, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση ή σε διαθέσεις εκδίκησης. Χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία, η κατά μέτωπο επίθεση ίσως να έχει επιπτώσεις. Σε οικονομικά ζητήματα προσοχή στον χειρισμό σας, αν σας χρωστούν χρήματα ή εσείς χρωστάτε ενδεχομένως να υπάρξουν πιέσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε νέα γνωριμία, προσεγγίσετε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές καταστάσεις, αν κινηθείτε με αμεσότητα δεν θα βγείτε χαμένοι. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δοκιμάσετε, θα επιχειρήσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση της προσωπικής σας ζωής. Συνάντηση με γοητευτικό πρόσωπο θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment