PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 20 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αναποδιές και επιπλοκές.

ΚΡΙΟΣ

Με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή ο οποίος εισέρχεται στο ζώδιο σας, προσοχή στους διαλόγους που θα έχετε με συναδελφικά σας πρόσωπα. Για σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην παρασυρθείτε από θυμούς, χαλιναγωγείστε τον εκνευρισμό που θα σας προκαλέσει συγκεκριμένο πρόσωπο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας προτείνει καινούργια επαγγελματική συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νύχτα άσχημου ύπνου και περίεργων ονείρων μπορεί να σας κάνει να μην αισθάνεστε πολύ καλά και να σας λείπει το κίνητρο. Συμμαζευτείτε. Μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες που να θέλετε να εκμεταλλευθείτε. Θα έχετε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες νέες ιδέες. Τα επίπεδα ενέργειάς σας δεν θα είναι σταθερά όμως. Να τρώτε σωστά και να είστε συγκεντρωμένοι ώστε να εκμεταλλευθείτε την πλανητική ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, δυσκολίες θα έχετε στους διάλογους που θα ανοίξετε επαγγελματικούς ή ερωτικούς, ωστόσο δεν θα υπάρξει κάποιο αρνητικό γεγονός που να σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, σε αναλυτική συζήτηση που θα ανοίξετε θα αποκαλυφθούν αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τις ψευδαισθήσεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, αυθόρμητος και εκδηλωτικός θα είναι ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, δεν θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε βιασύνες, άγχος και παρορμητικές αποφάσεις. Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα δεσμεύσεων ή τελεσιδίκων υποσχέσεων.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, το νου σας στην έκταση που θα πάρει μια επαγγελματική ή συναδελφική σας διαφωνία. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις σας, ενδεχομένως στις συζητήσεις σας να ειπωθούν κουβέρτες  ή να δοθούν υποσχέσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αναιρεθούν. Με τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχεται στον Κριό οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως ορμητικές, μειωμένη ίσως και ανύπαρκτη θα είναι η εγκράτεια σας, σκεφτείτε με ορθολογισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την είσοδο του στον Κριό, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για κάποια αγοροπωλησία, προσπαθήστε να κινηθείτε ώριμα και συνετά, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Στον αισθηματικό σας τομέα,  πρώην ερωτικό σας ταίρι να θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία θα λάβετε πρόταση για συνάντηση που ουσιαστικά θα στοχεύει στην επανένωση και στη σταθερή ερωτική πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Με τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχεται στον Κριό, παρορμητική θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, θα προκύψουν δυσκολίες που ενδεχομένως να σας εκθέσουν. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, στα ερωτικά σας ανοίγεται νέα προοπτική, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια συζήτηση πάνω σε εργασιακό ζήτημα, για να αποφύγετε καθυστερήσεις ή διαφωνίες, καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία. Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Κριό,  ίσως να υπάρξουν αντιπαλότητες, σας συμβουλεύω οι αποφάσεις σας να μην παρθούν υπό συνθήκες εκνευρισμού. Στα ερωτικά σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, εκτιμήστε την προσοχή που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον θα υπάρξει προοπτική σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας θα σας οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες. Με τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχεται στον Κριό, προσοχή να μην δημιουργήσετε κλίμα εντάσεων, καλό θα είναι να μην φανείτε ασυμβίβαστοι. Στον ερωτικό σας τομέα, καινούργιο πρόσωπο θα βάλετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, ωστόσο προσοχή στον τρόπο προσέγγισης που θα επιλέξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, προσοχή στην εσωτερική πίεση που θα ασκήσετε στον ίδιο σας τον εαυτό. Με τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχεται στον Κριό, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, ανεξέλεγκτη θα είναι η ανταγωνιστική σας διάθεση, καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε αθέμιτες πράξεις. Ανυπόμονη και παρορμητική θα είναι η στάση σας, ίσως να μην καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας, το νου σας να μην χαλάσετε συμφωνία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή οι υποθέσεις σας θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα.  Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στην ψυχολογία σας δε θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και φιλικές συναναστροφές.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και την είσοδο του στον Κριό, θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας. Καλό θα είναι, για σήμερα τουλάχιστον, να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε ρίσκα, τρενάρετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εκδηλώστε αυθόρμητα τον ερωτισμό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment